Şimdi Ara

Hacettepe Mühendislikleri - YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
6.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

İstanbul'da yaşıyorum. İyte'yi kesinlikle öneriyorum

1-Odtü elEktirik elektronik
    2-İtü elektronik haberleşme (İngilizce)
    3-İtü bilgisayar (ingilizce)
    4-İyte Elektronik Ve Haberleşme
    5-İyte bilgisayar
    6-Yıldız Bilgisayar
    7-Hacettepe Bilgisayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: correspondence

quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

YTÜ'nün her geçen gün eski değerini kaybettiği söyleniyor,doğruluğunu bilmiyorum tabi ama çevremdekilerde bu görüşte..

Kesinlikle doğru. Artan kontenjanlar ile kalifiyesiz hocalar,üniversiteyi piyasaya eleman yetiştiren bir ortam haline getirdiler.

Okuyan arkadaşlarımda pek memnun değil hocam.. Ya insanların gözünde YTÜ çok yüksek yerlerde ya da YTÜ cidden kan kaybediyor..
  • quote:

quote:

quote:

YTÜ'nün her geçen gün eski değerini kaybettiği söyleniyor,doğruluğunu bilmiyorum tabi ama çevremdekilerde bu görüşte..

Kesinlikle doğru. Artan kontenjanlar ile kalifiyesiz hocalar,üniversiteyi piyasaya eleman yetiştiren bir ortam haline getirdiler.

Okuyan arkadaşlarımda pek memnun değil hocam.. Ya insanların gözünde YTÜ çok yüksek yerlerde ya da YTÜ cidden kan kaybediyor..

yıldız elektrik mezunuyum ve istanbulda uluslararası bir firmada çalışıyorum. her yıl onlarca öğrenci staj için geliyor ve 8-10 civarında da yeni mezun işe alınıyor. sektör elektrik olduğu için itü, yıldız ve kocaelinden geliyor öğrenciler genellikle. 3-4 yıllık gözlemime göre söyleyebilirim ki şirkete adapte olma oranı en yüksek olan kesim yıldız mezunları, neden bilmiyorum ama durum böyle.

yani bir konu ile ilgili fikir sahibi olmak için duyumdan ziyade gözlem daha önemlidir...

• quote:

Orijinalden alıntı: elysion

quote:

quote:

quote:

yıldız elektrik mezunuyum ve istanbulda uluslararası bir firmada çalışıyorum. her yıl onlarca öğrenci staj için geliyor ve 8-10 civarında da yeni mezun işe alınıyor. sektör elektrik olduğu için itü, yıldız ve kocaelinden geliyor öğrenciler genellikle. 3-4 yıllık gözlemime göre söyleyebilirim ki şirkete adapte olma oranı en yüksek olan kesim yıldız mezunları, neden bilmiyorum ama durum böyle.

yani bir konu ile ilgili fikir sahibi olmak için duyumdan ziyade gözlem daha önemlidir...

Tamamda hocam 'elektrik bölümü' zaten bu kaç üniversitede var ki? Zaten İTÜ ile YTÜ bu bölümün temel taşları..Kaldıki YTÜ'nün kalitesini tartışmak bize düşmez ben sadece ytü'de okuyan arkadaşlarımın düşüncelerini paylaştım.. Yoksa 100 yıllık bi çınarı eleştirmek haddimiz değil.. Dediklerinizde haklısınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 29 Temmuz 2012; 18:09:20 >

• arkadaslar benimde siralam sizler yakin mf4 --14264 itu makine ,insaat dusunuyorum itu insaatin odtunun egitiminden daha nitelikli oldugunu duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EEE'nin puanları neden bilgisayardan daha yüksek ? Çalışma koşulları hakkında bilgi verebilecek var mı acaba? Çevremdekiler elektrik elektronik öneriyor hep.
  • FortesFortunaJuvat kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim hacettepe yaz geç
  • cezaalp kullanıcısına yanıt
    Yazdık ve geçtik kardeşim, telaşa lüzum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: FortesFortunaJuvat

Yazdık ve geçtik kardeşim, telaşa lüzum yok

hangi bölüm ? memnun musun m? mezunlardan tanıdıkların ne yapıyor şu an ?
  • Bearty kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğini tercih etmiştim. Memnunum. Mezun arkadaşlar arasında yurt dışında yüksek lisansa gidenler, Türkiye'de yüksek lisansa devam edenler, ASELSAN, Roketsan gibi savunma sanayi şirketlerinde çalışanlar, büyüklü küçüklü diğer şirketlerde çalışanlar ve kendi şirketini açanlar mevcut. Emek veren emeğinin karşılığını alıyor.
    Geomatik mühendisliği hakkında bilgin var mı

• Üşengeçadam0 kullanıcısına yanıt
    Hayır.
    Bende bu sene hacettepe bilgisatar yazmayi dusunuyorum. Kendini gelistirsikten sonra odtu den bir eksigimiz kalirmi. Okulun egitimi insana engel koyuyormu yani

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.