Şimdi Ara

Hacettepe Tıp'ta 205 kişiden sadece 11'inin mezunlardan olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Ondan değil insanlar değişmeme eğilimindedir çok az insan hayatında köklü değişimler geçirir bu yüzden başarılılar genelde hep geçmişten beri çalışkan insanlar olur çoğu mezun çalışıp yapamadığı için değil yine yeteri kadar çalışmadığı için başarısız son 2 yıl 6-7 saat çalışıp başarısız olan insan görmedim ama mezuna kalan tanıdıklarımın çoğu tembelken yine tembellikleri devam etti ve başarısız oldular
    katılıyorum, güzel tespit.
  • Zihinsel engelli dostum benim ben nerede arkadaşının yapmadığını söyler misin? Konu mezunların daha başarısız olması GENEL olarak. Mezun olup çok iyi çekenler var zaten ama azınlık. Konuyu açan adam mezunların HEPSİ daha kötü yapiyor dememiş. Senin arkadaşının o sıralamayı yapmasi bir şeyi ifade etmiyor anladın mı canım benim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Lan sakat yukarda diyosun ki herkes 2. Senesinde kazanmış ilk senede kazanan mezun yok diyosun ben de sana ss atarak diyorum ki ilk senede de kazanan mezun var diyorum beyinsiz amip dangalak davar adam ol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2. Senede kazanmış herkes, ilk senede kazanan yok nerede demişim engellim benim ssler misin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 9 Kasım 2019; 15:10:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.