< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Çünkü 4 sene günde 2 saat çalışan adam son 2 senede günde 6 7 saat adamdan çok daha tehlikeli.
|
Ben de bir mezun olarak söylüyorum mezunların işi zaten 12 lere göre çok zor geçen sene 12 iken derdim abi mezunsun işte otur evde sabahtan akşama kadar çalış ama öyle olmuyor o işler psikoljik ve mental açıdan zorlu bir süreç
|
Ben sizin okuldaki yapmadı demedim ki. Mezunlar 12lerden çok daha kötü yapıyor konu bu. Kendi attığın grafik de bunu gösteriyor zaten
|
İkinci sene mukemmel sıralama yapanlarla dolu etrafim yorumlar neyin kafasi😂
|
Ondan değil insanlar değişmeme eğilimindedir çok az insan hayatında köklü değişimler geçirir bu yüzden başarılılar genelde hep geçmişten beri çalışkan insanlar olur çoğu mezun çalışıp yapamadığı için değil yine yeteri kadar çalışmadığı için başarısız son 2 yıl 6-7 saat çalışıp başarısız olan insan görmedim ama mezuna kalan tanıdıklarımın çoğu tembelken yine tembellikleri devam etti ve başarısız oldular
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66CEC5845 -- 8 Kasım 2019; 23:59:58 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 9 Kasım 2019; 11:2:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|