Şimdi Ara

Hacettepe Tıp'ta 205 kişiden sadece 11'inin mezunlardan olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve o mezunların tamamı da 2. senesinde kazanmış, 3. senede falan kazanan yok. Genelde sıralama yükseldikçe mezun sayıları azalıyor ve bu beni üzüyor :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ondan değil insanlar değişmeme eğilimindedir çok az insan hayatında köklü değişimler geçirir bu yüzden başarılılar genelde hep geçmişten beri çalışkan insanlar olur çoğu mezun çalışıp yapamadığı için değil yine yeteri kadar çalışmadığı için başarısız son 2 yıl 6-7 saat çalışıp başarısız olan insan görmedim ama mezuna kalan tanıdıklarımın çoğu tembelken yine tembellikleri devam etti ve başarısız oldular
  • Çünkü 4 sene günde 2 saat çalışan adam son 2 senede günde 6 7 saat adamdan çok daha tehlikeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir mezun olarak söylüyorum mezunların işi zaten 12 lere göre çok zor geçen sene 12 iken derdim abi mezunsun işte otur evde sabahtan akşama kadar çalış ama öyle olmuyor o işler psikoljik ve mental açıdan zorlu bir süreç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66CEC5845 -- 8 Kasım 2019; 23:59:58 >
  • Aynen 3.senesinde derece yapan çok az ya üzülüyorum
  • Böyle zirve yerleri zaten genelde ilk seneden kazanırlar hocam zaten.Çok nadirdir mezun başarısı.

• Hocam zaten yıllardır hemen hemen her bölümde böyleydi

• Atma be bizim okuldali oğlan hacettepe tıpda oğlan ilk sene 30 k da idi ikinci sene 1 k ya çekmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilkent'te az ders olması
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkinci sene mukemmel sıralama yapanlarla dolu etrafim yorumlar neyin kafasi😂

• Ne atması dengesiz misin bir bak bakalım YÖK atlasa. Deli midir nedir

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Hocam siz zaten kötü bir şey dememişsiniz ki.
    12’ler daha avantajlı diye yazmışsınız o kadar.Yoksa bu tablo gayet iyi çalışan mezunlar demek ki girebiliyor istediği yere.
    misal Boğaziçi makine 2011 mezunu üniversite bitirmiş birini almış ya da Boğaziçi endüstri 6 tane mezun almış 72 kişi içinde bu sayılar gayet iyi.
    Hem çoğu mezunun hedefi yüksek değil bir de bunu TM karşılığı var sonuç gayet normal.

• konular her geçen yıl azaltılıyor e doğal olarak baba konular, göreni dehşete düşüren sorular müfredattan kaldırılıyor sonuç da bu oluyor sonra. 12lerin birçoğu tabi geçer bu durumda. konular azaltılmasın ya artık yeter hatta yeni konular eklensin yoksa sıralamalar da yığılır mağdur sayısı da artar

Ondan değil insanlar değişmeme eğilimindedir çok az insan hayatında köklü değişimler geçirir bu yüzden başarılılar genelde hep geçmişten beri çalışkan insanlar olur çoğu mezun çalışıp yapamadığı için değil yine yeteri kadar çalışmadığı için başarısız son 2 yıl 6-7 saat çalışıp başarısız olan insan görmedim ama mezuna kalan tanıdıklarımın çoğu tembelken yine tembellikleri devam etti ve başarısız oldular

• Sınavın kolaylığı zorluğu ile 12 mezun başarı farkı arasında bir ilişki yok

Hacettepe Tıp'ta 205 kişiden sadece 11'inin mezunlardan olması ağzını topla deyyus adam ol

• Ben sizin okuldaki yapmadı demedim ki. Mezunlar 12lerden çok daha kötü yapıyor konu bu. Kendi attığın grafik de bunu gösteriyor zaten

• Bilgi birikimi

• Mezunluk daha zor çünkü. Mezunluğun psikolojik yanı çok ağır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman bir ilke imza atalım :D

Tamam fazla uçtuk :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 9 Kasım 2019; 11:2:59 >
    çevir çevir :D iyi çeviriyorsun lafı aferin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.