Ben anlatmazsam iyi olduğunu nerden biliceksin , yeni açılan okulların tanıtılması gerekir yoksa insanlar ın bilgi sahibi olması zor . Bizim okul açıldığında hangi okula gitsem bu kadar hastanesi olan bir yerin türkiyede bir numara olcağı söyleniyordu ama çok hastane olduğu içinde sistemi oturtamazlar 10 seneye anca bir şeyler olur deniyordu . Şimdi sistem oturduğuna göre 1 numara oldugunu iddia etmede bi problem görmüyorum ( medeniyet , marmara , çapa bu 3 üniversiteden konuştugum hocalar söyledi bu adada sistemi oturdugunda 1 numara olacağını ) . Geçen sene foruma tanıtmaya geldiğimde insanlar attığım verilerle dalga falan geçiyordu , attığım prof sayılarını yök atlastan yalanlıyolardı troll konu başlıkları falan açıyorlardı . Şu anda attığım verileri kimse yalanlayamıyor ve o trollerde biliyorki attığım veriler doğru . Tabi sen Hacettepeyi tercih edersin bunda bi problem yok zaten, sadece değerlendirirken elinde doğru veriler olmalı ve kıyas yapmalısın . Ben de türkiyenin en iyi tıpı olarak görülen hacettepeyle bizim okulu kıyasladım , klinik kadroda ve hastanede bence bizim okul kazanıyor bu da direkt 4 ve 5 . Sınıfa yansıyor eğitim olarak baya önemli bi faktör bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hacettepe Tıp vs Hamidiye Tıp ( Cerrahi Bilimler + Dahiliye + Pediatri ) (3. sayfa)
-
-
Yani hala trollüyorsun sanırım ama dediğim gibi ; okulun konumu , klinik kadrosu ve hastaneleri çok iyi. Bu üç faktör bile zaten top 5 e sokar okulu , okulun akademik başarısına girmedim bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Up
Bu şaka mı? Yazılanları okumaksızın Hütf
Bence de okuma knk , sonuçta kadroları okullar boşuna paylaşıyolar 🤣🤣
Ne yazık ki eğitimden ve tıptan anladığını düşünmüyorum. sayıları kaliteden üstün gören bir bakış açısı ile zor… Hacettepeyi hiçbir zaman geçemeyeceğiniz gerçeğini kabul etmen gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G2711-e -- 13 Ağustos 2024; 13:44:13 > -
Yani açık konuşmam gerekirse bana tavsiye verebilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum , okulun hocaları zaten kaliteli sayıca fazla olması da bir avantaj
Hocam hem senden daha iyi okuldayım hem fakülte derecesiyim emin ol ne konuştuğumu biliyorum.Tıp fakültesi ile sandığından çok daha içli dışlıyım. Hocaların kalitesi açısından karşılaştırma yaptığın okul , devlet üniversitelerinde son 5 senedir zirvede. Yanına yaklaşabilen bile yok. 1Hütf profesörü birçok x tıp profuna bedel.Hütften mezun olanların neler başardığına bak bir de hamidiye tıptakilerin neler başardıklarına bak. Dediğimi daha iyi anlayacaksındır. 2015 te kurulan bir okul ile 1967 de kurulan köklü ve kültürü olan okulu karşılaştırmak bile saçma. Hacettepenin sırf mezunlarının birbirini tutması ile bile mücadele edemez hamidiye. Türkiyenin önemli yerlerindeki doktorların nerelerden mezun olduğunu detaylıca incelemeni tavsiye ederim. Kalite her daim üstün gelir ve gelmeye devam edecektir kabullenseniz de kabullenmeseniz de…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G2711-e -- 13 Ağustos 2024; 14:0:16 > -
Benden daha iyi bi okulda olduğuna nası karar verdin çok anlayamadım , fakülte derecesi olman da benle bilgi yarıştırman için yeterli bi argüman değil . Onun dışında hacettepenin hocaları akademik olarak iyiler bence de . Atladığın şey türkiyede iyi hocalar sadece üniversite hastanelerinde bulunmuyor , atıyorum pediatri alanında sallıyorum Hacettepe de 10 iyi prof varsa , bizde de parça parça hastanelerde iyi olan 3 prof var diyelim totalde çok hastane olduğu için bu sayı baya yüksek bi sayıya ulaşıyor ve dersimize de giriyorlar teorik olarak . Bizi pratikte hastanelere böldüklerine de kişi bazında yine avantajlı oluyoruz iyi prof / öğrenci sayısında . İkinci konu ise hoca sayısının fazla olmasından dolayı akademik üretimde sbü hacettepeden önde , bu da erken zamanda cv nin daha dolu olması demek
Ankara tıpta olduğum için daha iyi okulda olduğuma karar verdim. Bilgi konusu tartışılır. Atladığın çok majör bir konu var. Hiçbir zaman hütfü geçemeyeceğinizi şu yüzden söyledim: fakültelerin geleceğini şu anda amfide ders gören öğrenciler oluşturuyor. Genel olarak baktığında Hacettepe tıpta türkiyenin en iyi öğrencileri var. Ve hütf,aütf gibi okullar genelde kendi içinde öğrenci tutar. Hütften çıkan adam başka bir yerde genelde olmak istemez bu da gelecek nesillerde dahi en iyilerin bulunduğu ortam olması anlamına gelir. Bu söylediğim sayesinde de hiçbir zaman geçilemez bir kültür oluşturuyorlar. Akademik üretimde önde diyorsun hala sayıları kaliteden üstün görüyorsun. Erken zamanda x üniden 10 yayın ile hütften 3 yayın hemen hemen aynı hatta muhtemelen işe alımda hütfü tercih edecekler. İyi özel hastanerden birisini ve rastgele bölüm ismi yaz rastgele 3-5 insana tıklayıp cvlere bak dediğimi anlayacaksın. Ayrıca bir başka nüans da iyi hocaların sadece iyi ünilerde bulunmadığını söylemişsin haklısın peki bu hocalar nere çıkışlı? Uzmanlık nereden? Çok büyük çoğunluğu s tier okullardan mezun.
-
Yani öncelikle hamidiye tıp fakültesi ‘ x üni ‘ diyerek aşağılayabileceğin bir okul değil bunu belirterek başliym ve şu anda zaten s tier bir okul . Onun dışında sbüde akademik üretim fazla ve kaliteli. 10 çalışmaya 3 çalışma şeklinde verdiğin örnek de bana baya komik geldi açıkçası . Gidip özel hastanelere bakmak da anlamsız daha sbü çıkışlı uzmanlar yetişmedi , yani argümanların biraz kendi kafana göre yazdığın şeyler gibi sanki
Hamidiyeye s tier demeniz benim için bu konuşmanın daha fazla uzatılmaması için yeterli oldu. Türkiyede Çapa cerrahpaşa hacettepe ankara ve ege harici s tier okul yok. Bana kalırsa Hacettepe ve Cerrahpaşa harici s tier yok. Uzmanlarınız yetiştiğinde ve dediğimi yaptığında anlarsın dediklerimi. Kolaylıklar diliyorum.
Yani ankara tıpın akademik üretimi s tier değildi diye hatırlıyorum , hocaları da hacet kadar iyi değil sanırım . Ondan sbüyü hacettepenin kadrosuyla karşılaştırdım , bu konu başlığı iki s tier okulun karşılaştırılmasını içeriyor zaten belli açılardan . Sbü hamidiye şu anda türkiyenin en iyi kadroduna sahip başka şeyleri merak eden daha da ayrıntılı inceleyebilir. Ben de size kolaylıklar diliyorum
😂😂👍🏻👍🏻
Yani ağlamaya devam edebilirsin
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X