500 profa 50 prof bile olsa yine herkesin hacettepe diyeceği bir gerçek |
Hacettepe Tıp vs Hamidiye Tıp ( Cerrahi Bilimler + Dahiliye + Pediatri ) (2. sayfa)
-
-
Yani başka bi argümana bakmadan sırf Hacettepe ismine bakarak tercih yapıyorsanız , tercih bilinciniz zayıf demekki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuya bişi bile yazmadım , iki üniversitenin kadrolarını yazdım insanlar incelesin diye bundan bile nem kapabiliyorsunuz 😄😄 . Onun dışında hocalarımız en iyi kadronun sbüde oldugunu söylüyor
Up
Up
Up
Up
Up
Up
Zuhahahha 6 kere uplamış ama kimse iplememiş
Ağlama da biraz ders çalış akademik olarak bana biraz yaklaş en azından
Up
up
-
2000 sonrası Linkedln verilerine göre ABD'de çalışan Hacettepe (Medicine titlelı) sayısı 147 iken SBÜ'de bu sayının 30 olması durumuna ne dersiniz?
sbü hamidiye tıp yanılmıyosam 2016 da öğrenci almaya başladı ve bu öğrenciler 2022 de mezun oldular . Verdiğin verinin 2000 den itibaren olması biraz enteresan geldi . Onun dışında verdiğin 30 sayısını biraz detaylandırırsan sevinirim merak ettim , yazdığın konuda bi araştırma yapmadım çünkü
Kıskançlıktan ağlıyorsun herhalde 😁😁😁
sbü hamidiye tıp öğrencileri istanbuldaki eah ve şehir hastanelerindeki hocalardan eğitim alıyor , değmez demen de ayrı bi troll olmuş 😄😄
2000 yılı rastgele, normalde linkedln 1900'den başlatıyor da o da çok erken diye bunu seçtim. 30 kişi abdde bir dönem geçirmiş (hangi ünilerde çalıştıkları da kısmen yazıyor) kişileri temsil ediyor. Sayılar %100 isabetli olmayabilir elbette ama genel olarak orantılı. (tüm sbüler için geçerli sanırım bu sayı)
Bunu dememin sebebi de sbüyü küçümsemek değil, zaten o da bu kadar sayıda abdye yollamış ama Hacettepe yıllarca tıpta ekol bir okul, kıyaslamak bu verilere göre de çok gerçekçi gelmiyor (2020 için de baktım yine arada fark var)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X