Şimdi Ara

Hacettepe Tıp vs Hamidiye Tıp ( Cerrahi Bilimler + Dahiliye + Pediatri ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500 profa 50 prof bile olsa yine herkesin hacettepe diyeceği bir gerçek

• Yani başka bi argümana bakmadan sırf Hacettepe ismine bakarak tercih yapıyorsanız , tercih bilinciniz zayıf demekki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya bişi bile yazmadım , iki üniversitenin kadrolarını yazdım insanlar incelesin diye bundan bile nem kapabiliyorsunuz 😄😄 . Onun dışında hocalarımız en iyi kadronun sbüde oldugunu söylüyor

• Up

• Up

• Up

• Up

• Up

• Up

• Zuhahahha 6 kere uplamış ama kimse iplememiş

• Ağlama da biraz ders çalış akademik olarak bana biraz yaklaş en azından

• Up

• up

• 2000 sonrası Linkedln verilerine göre ABD'de çalışan Hacettepe (Medicine titlelı) sayısı 147 iken SBÜ'de bu sayının 30 olması durumuna ne dersiniz?

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

sbü hamidiye tıp yanılmıyosam 2016 da öğrenci almaya başladı ve bu öğrenciler 2022 de mezun oldular . Verdiğin verinin 2000 den itibaren olması biraz enteresan geldi . Onun dışında verdiğin 30 sayısını biraz detaylandırırsan sevinirim merak ettim , yazdığın konuda bi araştırma yapmadım çünkü

• Kıskançlıktan ağlıyorsun herhalde 😁😁😁

sbü hamidiye tıp öğrencileri istanbuldaki eah ve şehir hastanelerindeki hocalardan eğitim alıyor , değmez demen de ayrı bi troll olmuş 😄😄

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

2000 yılı rastgele, normalde linkedln 1900'den başlatıyor da o da çok erken diye bunu seçtim. 30 kişi abdde bir dönem geçirmiş (hangi ünilerde çalıştıkları da kısmen yazıyor) kişileri temsil ediyor. Sayılar %100 isabetli olmayabilir elbette ama genel olarak orantılı. (tüm sbüler için geçerli sanırım bu sayı)

Bunu dememin sebebi de sbüyü küçümsemek değil, zaten o da bu kadar sayıda abdye yollamış ama Hacettepe yıllarca tıpta ekol bir okul, kıyaslamak bu verilere göre de çok gerçekçi gelmiyor (2020 için de baktım yine arada fark var)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.