< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadaime -- 2 Ağustos 2021; 17:59:13 > |
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ / 2021-2022 GİRİŞLİLER
-
-
Yararlı konu upppp -
Up up -
Hacettepe beytepe erkek öğrenci yurt odalarının fotosunu, videosunu çeken birisi hiç mi yok yaa? -
Hazır tercih dönemi geliyorken uplayalım
-
Merhaba açtığınız konu başlıklarını okudum ve ben de şu an sizinle aynı durumdayım o yüzden ne yaptığınızı sormak istiyorum. Bana şuan birçok işletme ve psikoloji geliyor sizce psikoloji mi seçmeli yoksa işletme mi? Işletmede de birçok üniversite geliyor açıkçası İstanbul beni korkuttugu için Hacettepe düşünüyorum ama tabii kuruntular var. Sanırım Hacettepe işletmenin akreditasyonu yok bu yurt dışı planlarınızı nasıl etkiledi? Tekrar tercih yapabilseniz tekrar Hacettepe'yi mi seçersiniz? Ikinci sinifsiniz sanırım şimdiye kadar nasıl izleniminiz var bölüme karşı? Hacettepe de okuyan birkaç kişiye sordum ama onlar sanki çok toz pembe anlatıyorlardi bana tüm yönleriyle bölümün eksileri ve artılarını anlatırsanız çok sevinirim -
Bir de acaba kadınlar için konaklama hakkında bilginiz var mı -
quote:
Orijinalden alıntı: Biri-biri
Merhaba açtığınız konu başlıklarını okudum ve ben de şu an sizinle aynı durumdayım o yüzden ne yaptığınızı sormak istiyorum. Bana şuan birçok işletme ve psikoloji geliyor sizce psikoloji mi seçmeli yoksa işletme mi? Işletmede de birçok üniversite geliyor açıkçası İstanbul beni korkuttugu için Hacettepe düşünüyorum ama tabii kuruntular var. Sanırım Hacettepe işletmenin akreditasyonu yok bu yurt dışı planlarınızı nasıl etkiledi? Tekrar tercih yapabilseniz tekrar Hacettepe'yi mi seçersiniz? Ikinci sinifsiniz sanırım şimdiye kadar nasıl izleniminiz var bölüme karşı? Hacettepe de okuyan birkaç kişiye sordum ama onlar sanki çok toz pembe anlatıyorlardi bana tüm yönleriyle bölümün eksileri ve artılarını anlatırsanız çok sevinirimHacettepe İşletme'de okuyorum dostum genel olarak memnunum eksi gördüğüm bir nokta olmadı şuana kadar. İşletme psikoloji arasından, üniversitelerin bölüm sayfalarından ders kataloglarına girip derslerin yüzeysel öğrettiği konu başlıklarını incelemeni önerebilirim, hangisinin sana daha uygun olduğunu ilgini çektiğini karar vermen daha kolay olur. Psikoloji hiç okumadığım için yorum yapmam doğru olmaz. Açıkçası şu aşamada akreditasyonun olmamasıyla ilgili bir sorun yaşamadım, hatta yurtdışındaki bazı üniversitelere maille başvuru yaptığımda burs bile sağladılar. Bu sene 3. sınıfı okuyor olacağım dersler benim için oldukça keyifli hepsi ilgi alanıma giriyor ayrıca çok yoğun dersler olmamasının artısıyla kişisel gelişime daha çok vakit ayırabiliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Biri-biri
Bir de acaba kadınlar için konaklama hakkında bilginiz var mıHacettepe Beytepe Kampüsü'nün içerisinde kadınlar için;
KYK yurdu
Parlar Özel Kız Yurdu
Atatepe Özel Öğrenci Yurdu
Hacettepe Öğrenci Evleri (2 kişilik rezidans tarzında)
Hacettepe Kız Öğrenci yurdu
olarak baya bir seçenek var.
-
isteğe bağlı hazırlık okuyanların dersleri başka saatte mi oluyor? eğer öyleyse önce hazırlığı olan bir bölüme girip sonra myp yapmak ne kadar mantıklı?
-
Zamanında 1. sınıf sonunda hacettepe'ye yatay geçiş deneyip kabul almıştım, iyi ki bu kararımdan dönmüşüm. Şuan daha da iyi bir yerdeyim 🙏🏻 -
neredesiniz?
-
Merhaba, ben ea dan 53k yaptım. işletme okumayı düşünüyorum (Ankara'da) ama işletme gibi bir bölümü de istanbuldan uzak okumak ne kadar mantıklı bilemedim. O yüzden biraz akıl danışmak istiyorum.
hacettepe işletme 52.363k (akrediteli) marmara üni işletme (alm) 57.612k
ankara üni işletme 64.704k (akrediteli) (akrediteli) istanbul üniversitesi 62.995k
hacettepe iktisat 66.564k
Şöyleki
1)Ankara'da işletme okursam bir kaybım olur mu İstanbul'a kıyasla? (Bağlantılar, sosyal hayat, iş imkanları vs.)
Çok bir fark yoksa ist de okumıcam, ankarayı tercih edicem.
2)Benim puanım hacettepe işletme için biraz sınırda kalıyor, eğer hacettepe işletme tutmazsa ikinci sıraya ankara üni'nin işletmeyi mi yazıyım yoksa hacettepe iktisat mı? Eğer hacettepe iktisat seçersem sonrasında yatay geçiş yapalır mı iktisattan işletmeye?
3)Bir de akreditasyon olayı var. Hacettepe işletmede yok ama ankara üni. işletmede akreditasyon var. Bu seni olumsuz yönde ne kadar etkiledi eğer etkilediyse? Ve sence akreditasyon olup olmaması ne kadar önemli?
Dönüş yaparsan çok memnun olurum, teşekkürler.
-
merhaba hocam, ben de muhtemelen hacettepenin siyaset bilimi ve kamu yönetiminden işletmesine geçiş yapacağım ek madde 1 ile. kendi bölümümün içeriğiyle, eğitimiyle, hocalarıyla ilgili vs. asla sorunum yok, tamamen sektörel koşullardan dolayı. önerir misiniz bu geçişi? daha önce olumlu görüş zaten belirtmişsiniz ama bölümünüzün içeriğinden memnun musunuz şu anki haliyle de? hazırlıktan muaf olmuştum, bu muafiyeti ve diğer ortak dersleri saydırmayı (kodu aynı olan da var farklı olan da var) nasıl yaparız bir bilginiz var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X