Şimdi Ara

Hacettepe Üniversitesi Kazananlar? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
7.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • senin için sevinfim benim ikiside çıkmadı hazırlıkta karşılaşma ihtimalimiz yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..duygusuz..

öğrenci evleri çıkmış

hazırlıkta karşılaşıcaz demekki büyük çoğunluğumuz

evet o kesin
    ben seni nerden tanıyorum.....
    nolamazı tanıyor musun?
  • [center][image]http://www.hacettepe.edu.tr/gorsel/ana_yeni/icon_hu.jpg[/image][/center][center] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_33669439/tm.htm][color=#000000][b][u][size=2]Hacettepe Üniversitesi[/size][/b][/color][/u][/link][/center]

Hacettepe Üniversitesi Kazananlar?

konuyu açan arkadaş ortalıkta yok imzayı sürekli yenilicem eklemek isteyen eklesin

• ben bu gece yola çıkıyorum sabah 8-8:30 gibi ordayım kaydı yarın olan herkes bu şekilde gider heralde
    ankarada sabah sıcaklık 14 beyler.üşüyebilirsiniz.bişiler alın yanınıza
  • tavsiye için sağol ben yarın sabah çıkcam 7 de üşümeyelim
  • beyler size okuldan dosya geldi mi
  • Okuldan dosya göndermiyolarmış. Ben de yeni başladım, İç mimarlık ve çevre tasarımındayım. Herkese selamlar.
  • Bugun kayit islemlerini hallettim suan otobusteyim izmire donuyom.gecen sene dosyayi evlere yolluyorlardi.heralde sorun cikti.busene gorevli koyuyor dosyaya.ben fotolar sakalli diye korkmustum ama gorevliler hic incelemedi.noter tarafindan onaylatilmis diploma ornegini kabul etmedi.
  • Bende bilgi ve belge yönetimi kazandım arkadaşlar .Kayıt yaptırdım üni. bayagı büyükmüş maşşallahı var dağ taş ::)

Bu arada yurtta çıkmadı bana 1797 . sıradayım ::( kalacak yerim yok. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi özel yurtlar çok pahalı :( malesef. Fiyatı ucuz kalacak yer arıyorum. yardımcı olursanız sevinirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oronar -- 2 Eylül 2009; 23:44:53 >
  • biraz bilgi verelim
    ***ösym başkanı ünal yarımağan emekli olmadan önce hacettepe üniversitesi bilgisayar müh. öğretim üyesiydi.

hü teknokenti bence çok yeni 2008 de açılmış.hacettepenin internet tv bölmünden videolara bakabilirsiniz.üniversite hakkında daha yerleşmiş bilgiler edinirsiniz. http://tv.hacettepe.edu.tr

bu arada imzayı gene yazıcam

Hacettepe Üniversitesi Kazananlar?

[center][image]http://www.hacettepe.edu.tr/gorsel/ana_yeni/icon_hu.jpg[/image][/center][center]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_33669439/tm.htm][color=#000000][b][u][size=2]Hacettepe Üniversitesi[/size][/b][/color][/u][/link][/center]

• quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

Bugun kayit islemlerini hallettim suan otobusteyim izmire donuyom.gecen sene dosyayi evlere yolluyorlardi.heralde sorun cikti.busene gorevli koyuyor dosyaya.ben fotolar sakalli diye korkmustum ama gorevliler hic incelemedi.noter tarafindan onaylatilmis diploma ornegini kabul etmedi.

dostum şansliymissin benim fotoda sakalliydi oyle cok fazla da degil cok iyi bakmayinca belli olmuyor ama kadin masallah bir inceledi bir inceledi fotografi sonrada kabul etmedi
  • aynen çok şanslıydım.kadın ilk fotoları istemeyi unuttu.başka bir grvli fotoları almadın dedi.kadın offlayarak aldı fotoları.hızlıca dosyaya koydu.

ya beyler benim öğrenci evi ve hü yurtları çıkmıcak heralde.özel yurtlar çok pahalı ya .napcaz bilemiyorum.
  • İlk mesajlara da yazmıştım, okulla ve Ankara'yla (yurtlar, evler... vs) ilgili genel bilgi almak isteyen ekleyebilir: ahmetcan44@gmail.com

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım, çalışıyorum. Ayrıca uluslararası ilişkiler bölümü ile ilgili sorusu olanlar da ekleyebilirler.
  • ya bnm sormak istediklerim varda hazırlıkla ilgili acaba biri bi msn falan bişey verse de konuşsak olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurbaba06

ya bnm sormak istediklerim varda hazırlıkla ilgili acaba biri bi msn falan bişey verse de konuşsak olurmu?

hazırlığı kesssssinlikle ama kesinlikle geçin benden söylemesi hacettepe uluslararası ilişkiler 1. sınıfa geçtim(hazırlıktan) çok fazla beklentiniz olmadan gelin beytepeye olur mu yoksa baya bi hayal kırıklığına uğruyosunuz Hacettepenin yabanci dilleri ve hocaları hiç iyi değil ileri kurdum ilk dönemki hocamız berbattı sonra desteğe kaldım ama 2. dönemki hocamız iyiydi hakkını yememek lazım bu iş tamamen hocaya bakar ama ben lisedeyken bundan iyi ingilizce görmüştüm dersiniz benden tavsiye hazırlığı geçmeye bakıınn 1. yılınıza değecek bişey vermiyorlar okuyanlara sorarsanız çoğu kötü demez millet sahip olduğu mala kötü der mi DEMEZZ!! bu arada ben de bişey sorayım katkı kredisi alıyorum bankaya ödenecek tutar 135 tl yazıyor katkı kredisi aldığım için ödenecek tutar bulunmamaktadır demesi lazım sonra öğrenci işlerini aradım orada gözüken meblğnın %20 sini ödeyeceksiniz diyor %20 si 27 tl ediyor ama katkı aldığım için hiç ödememem lazım bu konu hakkında bilgisi olan var mııı???

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.