birde ben yurtları merak ettim . özel yurtlar varmı üniversite içinde tek kişilik . internette yarı özel vardıda onda banyolar ortakmış
normal yurtlar iki kişilik ama sadece yol derdi olmaması için bile gidilir.
öğrenci evleri var 2 kişilik ama ilk girişte 1000$ gibi bir hava parası alıyorlar.
kardeşim kazandı :) çok sevindik ailecek hatta sülalacek
quote:
Orijinalden alıntı: ßerqan
Öncelikle bu bölümü kazandıktan sonra bazı dengsizler oğlum hacettepenin mühendislikleri dandik şeklinde yorumlar yaptı.Bu işin içinde olan biri olarak egitimi nasıl?Yurtdışı imkanları saglıyor mu?Sanayi işbirligi gibi anlaşmaları varmı? Hacettepe Teknokentte çalışma nasıl oluyor ve iş yaşamına katkısı oluyor mu ?HUBİT hakkında ne düşünüyorsunuz? şimdilik bu kadar
Dandik falan değil boş konuşmuşlar kesinlikle diğer mühendislikleri bilmem ama bilgisayarla elektrik elektronik iyidir. Lisans döneminde bölüm erasmus gibi programlara sıcak bakmıyor ama staj için yurtdışına gidebilirsin. Ayrıca yüksek lisans ve doktora için de yurtdışı imkanları var. Teknokentte ağırlıklı olarak yazılım firmaları var o açıdan avantajlı ve ordaki firmalarda okul döneminde part time çalışabilirsin tabii kendini göstermen gerek. HÜBİT bilgisayar topluluğu oluyor her sene bilişim günleri, piknikler, iftarlar, ağaç dikme organizasyonları vs. yapılır.
up
bn abimin adresinden giriorum da bnde hacettepeye gitcem acaba ne zaman açılıo bu sene ekimin kaçında?
yukarı
yahu arkadaşlar bi konu açmışsınız takip etmiyosunuz bi soru sordum hiç mi okuyanınız yok bu kadar mı zor bi ne zaman açılıo sorusuna cvp vermek
5 ekim diye biliyorum ben de arkadaşım ama emin değilim.. bende nükleerdeyim bu arada
5 ekimde açılıyor evet.
otomotiv..
yine abimin hesabındayım herifi üniversteye girdi sanıolar forumdabn de otomotv ultradanalı
fizik mühendisliği..
ozzie pm attım bakıver..
bende otomotiv müh herkese hayırlı olsun
Bende Hacettepe iktisata girdim bu sene.Geçen sene liseden arkadaş gaziyi kazanmıştı bu sene ev tutmayı planlıyoruz varsa ev arayan yazışsın burdan
hacettepe elektrik elektronik kazandım bu sene başka kimler var orada bir dh çıkarması yapalım
otomotivciler pm atablr mi.. ben atıorm bakmıosnz :D
hacettepe içi dh buluşması
Öğrenci evlerinde kalan oldumu kaldıysa nasıl sizce?
hacettepe diş. Sıhhiye Kampüsü sormak istediğim bilgisi olan varsa sıhhiye erkek yurtları nasıl giriş çıkış saatleri fln nasıl