Şimdi Ara

Hacettepe vs Marmara bilgisayar muhendıslıgı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: chimbo

quote:

Orijinalden alıntı: Luffy_WB

quote:

Hacettepenin siralamasi o kadar yükselir mi acaba ? Ben 24050yim giremez miyim ?

inşallah girersin ama ben 23500 ben bile kara kara düşünüyorum olur mu diye

Alternatif olarak ne düşünüyorsun ?

işte 1 haftadır ümitsiz bi şekilde onu düşünüyorum sorunum orada puanıma yazık edip gaziye filan gitmek istemiyorum ankarada okumak istiyorum başka alternatifim yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hacettepenin siralamasi o kadar yükselir mi acaba ? Ben 24050yim giremez miyim ?

inşallah girersin ama ben 23500 ben bile kara kara düşünüyorum olur mu diye

Alternatif olarak ne düşünüyorsun ?

işte 1 haftadır ümitsiz bi şekilde onu düşünüyorum sorunum orada puanıma yazık edip gaziye filan gitmek istemiyorum ankarada okumak istiyorum başka alternatifim yok

aynı durumdayız o zaman.ben dershane ile görüştüğümde yükselme olmasını beklemediklerini aynı kalacağını düşündüklerini söylediler.(her sene 2k gerilediğini göz önünde bulundurarak)umarım aynı kalır da istediğimiz bölüme yerleşiriz.

• ben 13k dayım ama direk yıldız teknik düşünüyorum hem istanbulda hem teknik üniversite zaten hocalar terimleri filanda ingilizce öğretiyormuş ona özel dersler var benim gibi düşünen çok vardır o yüzden hacettepenin sıralaması yükselmez diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

ben 13k dayım ama direk yıldız teknik düşünüyorum hem istanbulda hem teknik üniversite zaten hocalar terimleri filanda ingilizce öğretiyormuş ona özel dersler var benim gibi düşünen çok vardır o yüzden hacettepenin sıralaması yükselmez diye düşünüyorum

Çok zekice düşünüyorsunuz inşallah herkes sizin gibi düşünüyodur :D
  • quote:

quote:

ben 13k dayım ama direk yıldız teknik düşünüyorum hem istanbulda hem teknik üniversite zaten hocalar terimleri filanda ingilizce öğretiyormuş ona özel dersler var benim gibi düşünen çok vardır o yüzden hacettepenin sıralaması yükselmez diye düşünüyorum

hocam bi iğneleme mi var anlamadım
  • quote:

quote:

quote:

Yok hocam kesinlikle yok teknik üniversite sonuçta orada okumak daha mantıklı hiç düşünmeyin bile etrafınızdakileri de oyle ogutleyin bence hem de istanbul bakın ne kadar güzel :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok hocam kesinlikle yok teknik üniversite sonuçta orada okumak daha mantıklı hiç düşünmeyin bile etrafınızdakileri de oyle ogutleyin bence hem de istanbul bakın ne kadar güzel :D

aynen elimden geldiğince övüyorum inşallah sizde gidersiniz hacettpeye

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynen elimden geldiğince övüyorum inşallah sizde gidersiniz hacettpeye

İnşallah şaka bi yana umarım istediğiniz yere gidersiniz

• Anaam şimdi korktum 22300 deyim inş gelir

Bu arada 2012 22300 den kapatmış şimdi iyice korktum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dugers

Anaam şimdi korktum 22300 deyim inş gelir

Bu arada 2012 22300 den kapatmış şimdi iyice korktum

sen korkma sana gelir :D
  • sen hangi bölümde okuyorsun
  • Yıldız teknık bır kere teknık unıversıte.Sımdı hacettepe mı yıldız mı dıye sorsalar bana ben yıldız derım.Ayrıca ıstanbulda.İngılzıce ısteyenler marmara unıversıtesıne de gıdebılırlerdı.Benım tahmınımce her yıl 2 k gıbı gerıleyen hacettpe bu yıl 1 k maksımum gerıler.O da ıngızlızceye gectıgı ıcın.Yıldız teknık bıle her yıl kac kısı gerı gıdıyor.En az 500 kısı gerıler dıye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhakanxx

Yıldız teknık bır kere teknık unıversıte.Sımdı hacettepe mı yıldız mı dıye sorsalar bana ben yıldız derım.Ayrıca ıstanbulda.İngılzıce ısteyenler marmara unıversıtesıne de gıdebılırlerdı.Benım tahmınımce her yıl 2 k gıbı gerıleyen hacettpe bu yıl 1 k maksımum gerıler.O da ıngızlızceye gectıgı ıcın.Yıldız teknık bıle her yıl kac kısı gerı gıdıyor.En az 500 kısı gerıler dıye dusunuyorum.

Hacettepe zaten istanbul'dan cok ogrenci almiyor, bunu anlatmaya calisiyorum. istanbulda'ki adam dedigin gibi itu,ytu,marmara yaziyor ankara'ya gelecegine.

Ama atiyorum adam 15.000. olmus ve eskisehir'de yasiyor. eskiden dil sebebiyle tercih etmiyordu, tanitim gunlerine gidip bunu gorebilirsin. Ama simdi o sikinti yok.

tekrar soyluyorum yildizin siralamasindan bagimsizdir hacettepe'nin siralamasi. 1.si istanbul'da alternatif cok, 2.si itu bilgisayar ytu bilgisayar hacettepe bilgisayar diye tercih yapan idealist insan sayisi cok cok az. genelde insanlar yakinlarindaki okullarin farkli muhendisliklerini yaziyor. Cevremdeki insanlar hep boyle.

Siralama isini kimse bilemez tabi. fikir yurutuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 8 Temmuz 2014; 19:04:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yamyam34

sen hangi bölümde okuyorsun

Bilgisayar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sadece dusuncemı belırttım.Aynen dedıklerıne katılıyorum.Ben ıstanbulda oturuyorum.Ilk basta ben ıstanbulu dusunuyorum ama hacettepeyı arastırdıkca oraya içim ısındı.Hedefım ora degıldı ama su an gercekten orayı cok ıstıyorum.Sıralama işi cok farklık bı bakmısın 30 bınle bı baskmısın 15 bınle kapayabılır.Onlar sonuclar acıklanınca gorucegız.Marmara unıversıtesının ogretım uyelerı bogazıcınden fılan mezun.Bu konuyu o yuzden actım. marmarayı arastırdıkca hacettepeyle kıyaslanmayacak kdr kotu oldugunu gordum.Hem orada okuyanlar kotuluyor.Bu hafta da marmara unıversıtesıne gıdıp ogrencıler ıle konusmayı dusunuyorum.Bu sebepten hacettepe bana cok yakın geldı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.