Şimdi Ara

Hacettepe vs Marmara bilgisayar muhendıslıgı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sızce hangısı daha ıyı?İnternet arastırmalarıma gore hacettepe baya oven var.Kalite bakımında kendını gelıstırme konusunda baya bır egıtım verıyor.Marmara unıversıtesındekı hocalarda bogazıcı mezunu.İstanbulda sonuc ıtıbarıyle ıs bulma sıkıntı fazla yok. ıngılızcede hacettepe ıngılızceye gecıcek.Bu ıkısı arasında gıt gel yapıyorum.Sızce hangısını tercıh etmelıyım?Cok arada kaldım.Yardım edın.İstanbulda oturuyorum.Tercıhte sızce hangısını one yazmalıyım?Marmara unıversıtesı ogrencılerının yorumlarını fılan ınternette bulamıyorum fazla varsa bı lınk atın onların goruslerını fılan okuyayım.Forumda bu ıkı unıversıteyı ıyı bılen ve ya okuyan varsa bana ulasabılır mı

• Marmara hakkinda bi bilgim yok ama hacettepe ile ilgili sorularini cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 7 Temmuz 2014; 20:21:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında hacettepe ile merak ettigm cogu soru cevabini aldim.gtsem pisman olmamda marmara universitesinin egtimini merak ediyorum.ikisi karsilastiramiyorum fazla marmara sanki bu yil acilmis gbi

• quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

Marmara hakkinda bi bilgim yok ama hacettepe ile ilgili sorularini cevaplayabilirim.

Sizce hacettepe bilgisayarin yuzde yuz ingilizce olması bu sene sıralamasını etkiler mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühendisliğe giden kişi sayısı pek değişmeyeceği için hacettepenin sıralaması yükselirse yıldızınki düşecektir büyük ihtimal ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Luffy_WB

quote:

Marmara hakkinda bi bilgim yok ama hacettepe ile ilgili sorularini cevaplayabilirim.

Sizce hacettepe bilgisayarin yuzde yuz ingilizce olması bu sene sıralamasını etkiler mi?

Yukselecegini dusunuyorum. 22-23 bin civari falan olur tahminimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 7 Temmuz 2014; 23:04:56 >
  • 20-25 k arasında sadece hacettepe olduğu için yükselmeyeceğini düşünüyorum mesela geçen sene 22 bin ile kapatan türkçe veya ingilizce bi bölüm olsa hacettepe onlara cazip gelebilirdi sağlıkta da ftr var zaten Mühendisliği çok sevmediği sürece iş garantisinden felan vazgeçip kimsenin mühendislik yazacağını düşünmüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayh@

20-25 k arasında sadece hacettepe olduğu için yükselmeyeceğini düşünüyorum mesela geçen sene 22 bin ile kapatan türkçe veya ingilizce bi bölüm olsa hacettepe onlara cazip gelebilirdi sağlıkta da ftr var zaten Mühendisliği çok sevmediği sürece iş garantisinden felan vazgeçip kimsenin mühendislik yazacağını düşünmüyorum

Ya zaten hacettepe genelde ankara cevresinden ogrenci aliyor. 2.durumda su an ankara'da devlet okullari arasinda. yani atiyorum 15.000 olup bil. muh isteyen bi adam yabanci dil meselesinden oturu hacettepe bilgisayar istemiyordu. simdi o durum degisti.

Ben 2-3 gunde bi okula gidiyorum yuzme havuzu icin; 12000-18000 araliginda 4-5 ogrenci fikir istedi benden. oyle cok var bu sene okula gezmeye gelen.

• quote:

quote:

20-25 k arasında sadece hacettepe olduğu için yükselmeyeceğini düşünüyorum mesela geçen sene 22 bin ile kapatan türkçe veya ingilizce bi bölüm olsa hacettepe onlara cazip gelebilirdi sağlıkta da ftr var zaten Mühendisliği çok sevmediği sürece iş garantisinden felan vazgeçip kimsenin mühendislik yazacağını düşünmüyorum

Ya zaten hacettepe genelde ankara cevresinden ogrenci aliyor. 2.durumda su an ankara'da devlet okullari arasinda. yani atiyorum 15.000 olup bil. muh isteyen bi adam yabanci dil meselesinden oturu hacettepe bilgisayar istemiyordu. simdi o durum degisti.

Ben 2-3 gunde bi okula gidiyorum yuzme havuzu icin; 12000-18000 araliginda 4-5 ogrenci fikir istedi benden. oyle cok var bu sene okula gezmeye gelen.

Hocam 23500deyim yaoma gozunu seviyim :D

• O zaman yıldızın sıralaması düşecektir

• quote:

O zaman yıldızın sıralaması düşecektir

gerçekten 2bin kisi oynar mı bu sıralama ya?

• Hacettepe gelmezse bi umut yıldız gelebilir o zaman hocam yabancı dil yüzünden yıldıza gidecekler hacettepeye kayabilir

• quote:

Yildiz %30 ingilizce galiba. ama hacettepe ve yildizin siralamasi birbirinden bagimsiz bence. ya benim bolumde de gordugum kimse yildiz bil. altina hacettepe bil. yazmamis. Genelde insanlar idealist yaklasimdan cok yakin yerlerdeki okullari yaziyorlar.

Dedigim gibi hacettepe daha cok ankara cevresinden ogrenci aliyor. ingilizce meselesi de fikir degistirmelerinde etkili olmus gordugum kadariyla.

• quote:

quote:

Yildiz %30 ingilizce galiba. ama hacettepe ve yildizin siralamasi birbirinden bagimsiz bence. ya benim bolumde de gordugum kimse yildiz bil. altina hacettepe bil. yazmamis. Genelde insanlar idealist yaklasimdan cok yakin yerlerdeki okullari yaziyorlar.

Dedigim gibi hacettepe daha cok ankara cevresinden ogrenci aliyor. ingilizce meselesi de fikir degistirmelerinde etkili olmus gordugum kadariyla.

insallah yanlis gozlemlemissinizdir :D

• O aralıktakilerin çoğu ftr ye gittiği için hiç belli olmaz bi bakmışsın milletin gönlü ftr ye kaymış bi bakmışsın mühendislik istiyor herkes

• quote:

quote:

quote:

Tabiki her sey olabilir yani sen yazarsin tercihine gerisi senden cikmis olur.

Hayirlisi neyse o olur hepiniz icin umarim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabiki her sey olabilir yani sen yazarsin tercihine gerisi senden cikmis olur.

Hayirlisi neyse o olur hepiniz icin umarim.

bakalım hayırlısı ins gelir de mutlu mutlu okurum

• Hacettepenin siralamasi o kadar yükselir mi acaba ? Ben 24050yim giremez miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: chimbo

Hacettepenin siralamasi o kadar yükselir mi acaba ? Ben 24050yim giremez miyim ?

inşallah girersin ama ben 23500 ben bile kara kara düşünüyorum olur mu diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chimbo

Hacettepenin siralamasi o kadar yükselir mi acaba ? Ben 24050yim giremez miyim ?

inşallah girersin ama ben 23500 ben bile kara kara düşünüyorum olur mu diye

Alternatif olarak ne düşünüyorsun ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.