Şimdi Ara

HACI'YI İZLEYENLER BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hacı dizisini takip edenler burada yorumlarını ve düşüncelerini yaza bilirler.

• Ben Tuncel Kurtiz'in oyunculuğuna hayranım.Dizideki diğer oyuncularda gerçekten çok iyi.Diziyi biraz daha erken saatde yayınlasalar daha iyi olur bence

• dizi bi kere adından kaybediyo kardeşim bu ne öle hacı macı olmuyo böle ama haci diye bir spor dizisi olsaydı izlerdik ama bunu izlemeyiz malesef karakterimiz tam hacı modda zaten sakallı kelli felli bi amca neyse mesaj atılmasını bekleme ilk mesajı ben atıyımda sevin dedim yani...
  • Konu başlığını sanırım dikkatli okumamışsın chazy.Hacı yı izleyenler buraya demişim.İzlemediğine göre burda yorum yapmamalıydın.Sakallı kelli felli amca dediğin avrupada yılın oyuncusu ödülünü almış dünya sanatcısı olarak nitelendirilen bir oyuncudur.İzlemeden laf attığın dizide Aytaç Arman(resimdeki komutan) ve Sevda Ferdağ gibi gerçek sanatçılar mevcuttur.Ayrıca bu dizi izlendiği saatte diğer rakiplerine reytingde fark atmıştır.Genel reyting oranındada ilk beşe girmektedir.Belki buraya insanlar yazı yazmamış olabilirler ama izleyicisi çok olan bir dizi.Bir yıldır yayında zaten bu sene ikinci dönemi.Neyse ben sana yine bir iyilik yapacam buraya senin sakallı kelli felli amca dediğin beğenmediğin kişinin kısa öz geçmişini koyacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heroe7 -- 4 Ekim 2006; 1:46:35 >
  • Tunçel Kurtiz

Türkiye'de doğdu. 1958 yılında başladığı tiyatroyu, Türkiye, A.B.D., İsviçre, Almanya, İsveç, Norveç, Danimarka, ve Hollanda'da oyuncu ve yönetmen olarak sürdürdü. Berlin'de yaşayan Tunçel Kurtiz, 1958'den bugüne, İstanbul Üniversitesi Gençlik Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Oda Tiyatrosu (altı ay Anadolu turnesi), İstanbul Şehir Tiyatrosu, Gülriz Sururi - Engin Cezzar Tiyatrosu, Münir Özkul Tiyatrosu, Kent Oyuncuları, Gen Ar Tiyatrosu, Halk Oyuncuları, Ocak Sahnesi, Göteborg Şehir Tiyatrosu, Stockholm Kraliyet Tiyatrosu, İsveç Devlet Tiyatrosu, Berlin Schaubühne Tiyatrosu, Frankfurt Şehir Tiyatrosu, Peter Brook C.İ.T.T. Shakespeare Kraliyet Tiyatrosu, Hamburg Şehir Tiyatrosu'nda rol aldı.
    1927 yılından bu yana, Türkiye'de ödül törenleri dışında sahneye çıkmayan Tunçel Kurtiz, en son olarak 15 Mart 1992 akşamı Sinema Sevenler Derneği'nde (Çiçek Bar), Şeyh Bedrettin'i oynadı.
    Tunçel Kurtiz'in 1965 yılında Orhan Günşiray'la Şeytanın Uçakları filmiyle başlayan sinema yaşamı da, kendisine iki Altın Portakal, bir Gümüş Ayı ve bir de Stockholm Altın Böcek ödülünü kazandı.

• Herkese merhaba.Heroe7 o resimleri nerden buldun?Güzel resimlerBence Hacı dizisi Türkiye'nin gerçeklerini anlatan ülkenin gündemine ışık tutan bir dizi.Gerçekten çok güzel bir dizi.Kitabıda vardı Hacı'nın.Oyuncu kadrosuna gelince gerçekten harika. Reklamlarından izlediğim kadarı ile bu akşam oynayacak bölüm çok heyecanlı geçecek.Bence dizinin tek sorunu saat:22.00 da başlaması.Diziyi saat 20.00 veya 20.30 gibi koysalar diziyi daha fazla insan izler reyting rekorları kırar
  • quote:

Orjinalden alıntı: chazy

dizi bi kere adından kaybediyo kardeşim bu ne öle hacı macı olmuyo böle ama haci diye bir spor dizisi olsaydı izlerdik ama bunu izlemeyiz malesef karakterimiz tam hacı modda zaten sakallı kelli felli bi amca neyse mesaj atılmasını bekleme ilk mesajı ben atıyımda sevin dedim yani...
    Başlıkta hacıyı izleyenler diyor sanırım oraya bir dikkat et ayrıca izleyen ve yazan olur merak etme sevindirmene gerek yok dostum arkadaşı.

@Heroe 7 bence de saat biraz geç oluyor ayrıca acı hayattan sonra izlediğim tek dizi türk dizilerini izlemem normalde favorim Prison Break tabiki dünyada ama türkiye de de izlenmeye değer nadir dizilerden biri bu kadar cacık dizi varken piyasada hacı çok iyi bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hacı allah allah yaaaaa ne diziler var
  • Daha güzel bir dizi yapıla bilirdi yada ismi değiştirilebilinir garip biraz hacı falan kızlar kesin izlemez belli kesime hitap ediyo sanki
  • Adamın ismi Hacı.Sen hiç Hacı diye isim duymadın mı?Nasıl Aliye diye dizi var Aliye kadının ismi buda adamın ismi Hacı.Eğer ismine bakarak dizinin güzel veya kötü olduğuna karar verirsek çok büyük hata yaparız.Dizi 1 yıldır oynuyor zaten.Bir kere izle bakalım diziyi ondan sonra yorum yap.Dizi her salı 22.00 da show tv de.Yok ben izlemem diyorsan o zaman yorumda yapma LazuTS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.BULUT -- 11 Ekim 2006; 19:54:17 >
  • Diziyi izlemeyenler konusunu bilmeden ön yargılı davranmayın.Sadece ismi üzerinden yorum yapmayın.Dizinin konusu ABD İSRAİL AVRUPA üçgeni arasında kalan Türkiye'yi ve Türkiye'deki siyasi gelişmeleri bunların yanında hizbullah ve el kaidenin Türkiye'deki faaliyetlerini ve emellerini anlatıyor.Hacı karakteri ise bütün bu olayların arasında kalan Kayseri'li dindar ünlü bir iş adamını oynuyor.Dizi Ankara İstanbul ve Kayseri'de geçiyor.Dizide Ordumuzun,Emniyetimizin ve istihbarat birimlerimizin başarılı çalışmalarıyla ülkemizi nasıl savundukları ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü çok güzel bir şekilde dile getiriliyor
  • sanrım dizi bu salı yayınlanacak bölümüyle sona erecekmiş bakalım doğru çıkacakmı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.