Şimdi Ara

HacidayiWillBack is hacked :'( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ShangaiNooN

quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

valla bende hacklendim benim ki acayip bi durum direk şifreyi degiştirmiş oynuyo adam itemleri alıp kaçmamış yani kendi charı gibi oynuyo arada sırada oyun goruyorum içim gidiyo pmden kufur ediyorum cevap yok

off seninki dayanılcak gibi deil :'(

zaten dayanamıyorum tam 3 gundur pc yi acmıyodum da bugun gectim pc basına adama soruyomuş arkadaslar kimsin adam cuneyt diyomuş kufur edincede pm block oyunu bıraktım zaten boylelerinin oldugu bi serverde zor lineage2 diye bi online oyuna gectim

• Ya gidiyonuz bilmediiniz cafelere onu bunu indiriyonuz arkına akrabana veriyon şifrei sonra hacklendim g0g0 donanimhaber biz bilmek zorunda deiliz
  • gecmis olsun :( nasil hackliyorlar acaba cok merak ediyorum.evden giriyorsan,iyi bir antivirus programin varsa,bilgisayari taratiyorsan,antispy programlari varsa(spybot s&d,ad-aware gibi) adamlar nasil hackliyor ?? tabiikide hic bir bilgisayar %100 güvenli deqildir cok garip
  • Benim arkadasa şifreyi verdim şimdi salak 300m i adama vermis tanımadığı kısıye char vermıs oda 61 lvl itemsiz 2 chitin eksikti xgoynuyorum öfff 300m param gitti poqu yedim ben oynayamam 2 chitin eksik çok hevesliydim
  • HacidayiWillBack oldu HacidayiWillHack
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shıtmyass

HacidayiWillBack oldu HacidayiWillHack

veya theEndhacidayi
  • geçmiş olsun
  • geçti zaten saolun bıraktık ko yu 2kuzen olarak bu arada yukarda belirttim shangainoonun kuzeni benim ona sifreyi ben werdim kendi charımı mı

hacklicem falan dedim ama kuzenin yapmıstır dienler olmus halen
  • geçer geçer
  • geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.