Şimdi Ara

HACIOSMANOĞLU: Fenerbahçe tribününde de otururum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, taraftar yasağıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanğlu, Kanaltürk’te yayınlanan Top Bizde programının canlı yayın konuğu oldu. Hacıosmanoğlu’nun açıklamalarının satır başları şu şekilde:

"Güvenlik tedbirine de gerek kalmadan futbolun genel manadaki mantalitesinin değişmesi lazım.Bırakın taraftarları ayrı tribüne koymayı, yan yana bile maç seyredebiliyorlar. Bunun önünü açmanın Türk futboluna katkı sağlayacağını düşünüyorum."

Türk futbolunun ahlak ve adalet’e ihtiyacı var
    "Önce ahlak ve adaleti Türk futboluna taşıyalım, hakim kılalım. Ondan sonra da futbolcu kardeşlerimizin mücadelesi yeşil sahada olsun, dışarıda hiç bir organizasyon olmasın. Galip gelen, sonunda önde bitiren şampiyon olsun hep beraber alkışlayalım."

Fenerbahçe tribününde de otururum
    "Galatasaraymaçında da tribünlerde otururum, Fenerbahçemaçında da otururum. Yarın Fenerbahçe ile oynadığımız zaman da aynı şekilde taraftarların içinde de otururum."

Santrafora ihtiyacımız var
    Trabzonspor’un santrafora ihtiyacı olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, yabancı sınırlaması için ise "6+0+4 yanı 4 yabancının 18’e girmeme uygulaması çok saçma bir uygulama.Yabancı sınırlamasının bu sene değişme şansı yok. Bana göre bu sene değişmiyorsa hiç değişmemesi lazım" dedi.

Aziz Yıldırım'la yan yana gelemeyiz
    "Beşitaşlılar Tolga transferi için Ahmet Nur Çebi ve babasına teşekkür etmeli" diyen Hacıosmanoğlu, Aziz Yıldırım ile ilgili olarak ise"Aziz Yıldırım ile yan yana gelemeyiz. farklı dünyaların insanlarıyız" diye konuştu.

Tolunay Kafkas haciz gönderdi, parasını ödedik
    "Ben Mustafa Akçay’ın bu şansı hak ettiğini düşünüyorum. Mustaf’a hocaya çok önceden çalışması için söz vermiştim.Tolunay Kafkas Trabzon’a haciz gönderdi,biz de ödedik."

Recep Mamur'a ne söyledi?
    Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile Kulipler Birliği toplantısında aralarında yaşananlarla ilgili de konuşan Hacıosmanoğlu,"Kayserispor’un başkanısın. Oşehirde Trabzon’u 2011 şampiyonu diye karşıladılar. Fenerbahçe’yi de şikecibahçeliler diye karşıladılar. Senin şehrin Fenerbahçe’ye vekil olduğunu duyarsa dikkat et o şehre sokmazlar seni dedim. Belki bu sözleri de söylememliydim ama sinirle söyledim" dedi.

Kaynak: MedyaTrabzon

Başkan gerçekten Fenerbahçe tribününde oturursa tepkiniz ne olur ? Fenerbahçe yönetimi çok büyük bir ihtimal razı gelmez ama geldiğini varsayarak soruyorum...

• Bu adamdan sezon sonuna kadar bütün Türkiye nefret edecek ahada bu posta yazıyorum
  • yemez
  • neden?
  • maraton altın ortasında etrafında 10-12 kişiyle oturur belki.
  • antares07 A kullanıcısına yanıt
    banada öyle geliyo ama diğer taraftan da deli bir tarafı var adamın sinirlenince veya lafını yememek için, tabi haber doğruysa..
  • oturmaya oturur da bir daha ,kalkabilir mi ondan şüpheliyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlık sakat zira ona koltuk vereceklerini sanmıyorum.
  • Öyle her boş bulduğu yere oturursa işimiz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla yapar bu her şey beklenir
  • 2 klup adına düşmanlığı bitirecekse gelsin otursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

oturmaya oturur da bir daha ,kalkabilir mi ondan şüpheliyim

Kalkamaz

• Ben helvası fıstıklı olsun derim.

• Kendi adıma konuşayım sıkıntı yok adama saldırcak kafasını gözünü patlatcak zorbalıkta biri değilim. Ha illaki o tribünlerde bu tip insanlarda olacak şuan için böyle bir şey sakıncalı gibi duruyor.
  • Bu tarz mafya kilikli adamlar . Sadece futboldan değil ülkeden ihraç edilmeli. Çok ciddiyim ,.Bir . Galatasaraylı olarak Aziz Yıldırım daha değerli gözümde. Frankestein bakışı yok mu hele sinir oluyorum bu herife.

• Acaba o zamana kadar başkanlıkta kalabilecek mi? İlk önce takımının haline baksın
  • Menanty kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu saptırmayalım lütfen takımın halinde ne var? Daha 1 maç oynandı, sizde Konya'ya yenildiniz, yenildiniz diye başkan gitsin mi ?
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    hocam bir bilgin varmı bu iflas konusun da,sanırım trabzonspor yönetimi kapa açıklama yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Acaba o zamana kadar başkanlıkta kalabilecek mi? İlk önce takımının haline baksın

aziz bunca sene
  • Adamın vermeye çalıştığı mesaja bak fenerlilerin yorumuna bak.

Ayrıca o adam tek mi geliyor zannediyorsunuz? Etrafında en az 10 tane taraftar görünümlü koruma var

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.