Şimdi Ara

HACIOSMANOĞLU: Fenerbahçe tribününde de otururum ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: I am the Danger

quote:

quote:

Holiganları da gördük. Adam gelip maç izleyecek alt tarafı. Yok yemez yok kalkamaz.

holiganlık yapan adama holiganlık yapılır evlat bunu ögrenin artık. serdar bilgili , süleyman seba , fikret orman , özhan canaydın (vefat etmeseydi) gibi adamlar gelir başımızın üstünde yeri vardır fenerbahçe tribünlerinde

Mantığa bak.Sen şike yap, adam hakkını savununca holigan olsun. Hayat size güzel "evlat".

hakkını savunmak mı ? onun kiş bildiğin sağa sola çatmak . adam gibi savunuyorsa hakkını adam gibi arıyorsa hakkını arasın kimse ses etmez. ama ikide bir çıkıpta tarftarlar arasını germeye hakkı yok ...
    ama bu tartışmayı fenermi daha çok destekleniyor yoksa galatasaray mı daha çok destekleniyora çevirmek istiyorsan açıkça söyle evlat ona göre yazalım bizde kimin nerelerden destek aldıgını

Kim olursa olsun oturturuz, kalkamaz gibi söylemler yanlış. Otursun maçını izlesin.O adam saygısız diye siz de mi öyle olacaksınız. Galatasaray burada ne alaka. Konu trabzonspor ile fenerbahçe arasında. Bu adamdan nefret ederim ben. Siyasi tutumu nedeniyle. Ama Arena'ya gelse yanıma otursa umursamam bile. Taraftarına şirin gözükmek için söylediklerini ciddiye almam. Fenerbahçe Taraftarına da bu yakışır diye dedim. Trollük falan yapmadım. Adam konuyu aynen benim dediğim gibi görüyor."Fener şike yaptı biz hakkımızı savunuyoruz". Beni ilgilendirmez ne dediği ne yaptığı. Medeni insanlara yakışan söylemler yok burada. bir daha kalkamaz falan.
    İş bu şekilde yürürse her sene 10larca yönetici "bir daha kalkamaz."

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Holiganları da gördük. Adam gelip maç izleyecek alt tarafı. Yok yemez yok kalkamaz.

holiganlık yapan adama holiganlık yapılır evlat bunu ögrenin artık. serdar bilgili , süleyman seba , fikret orman , özhan canaydın (vefat etmeseydi) gibi adamlar gelir başımızın üstünde yeri vardır fenerbahçe tribünlerinde

Mantığa bak.Sen şike yap, adam hakkını savununca holigan olsun. Hayat size güzel "evlat".

hakkını savunmak mı ? onun kiş bildiğin sağa sola çatmak . adam gibi savunuyorsa hakkını adam gibi arıyorsa hakkını arasın kimse ses etmez. ama ikide bir çıkıpta tarftarlar arasını germeye hakkı yok ...
    ama bu tartışmayı fenermi daha çok destekleniyor yoksa galatasaray mı daha çok destekleniyora çevirmek istiyorsan açıkça söyle evlat ona göre yazalım bizde kimin nerelerden destek aldıgını

Kim olursa olsun oturturuz, kalkamaz gibi söylemler yanlış. Otursun maçını izlesin.O adam saygısız diye siz de mi öyle olacaksınız. Galatasaray burada ne alaka. Konu trabzonspor ile fenerbahçe arasında. Bu adamdan nefret ederim ben. Siyasi tutumu nedeniyle. Ama Arena'ya gelse yanıma otursa umursamam bile. Taraftarına şirin gözükmek için söylediklerini ciddiye almam. Fenerbahçe Taraftarına da bu yakışır diye dedim. Trollük falan yapmadım. Adam konuyu aynen benim dediğim gibi görüyor."Fener şike yaptı biz hakkımızı savunuyoruz". Beni ilgilendirmez ne dediği ne yaptığı. Medeni insanlara yakışan söylemler yok burada. bir daha kalkamaz falan.
    İş bu şekilde yürürse her sene 10larca yönetici "bir daha kalkamaz."

diger arkadaşa da yazdıgım gibi saygı hak edene gösterilir.
    misal özhan canaydın o 5-1 maçı fenerli taraftarların arasında izleseydi , maç sonunda bir çok fenerli tebrik ederdi başkanı
    veya süleyman seba herhangi bir beşiktaşın galibiyetinde fenerli taraftarlar arasında izleseydi onuda bir çok fenerli taraftar tebrik ederdi vs vs vs vs .
    dediğim gibi saygı hak edene gösterilir....

• Fenerium alt ve Maraton alt tribünlerinde (ki gelirse bu tribünleri tercih eder) oturur ufak tefek girişimler olur göndermeye yönelik ama çok birşey çıkmaz. Migros, Türk Telekom, Maraton üst ve Fenerium üst tribünlerinde ise taraftar oturtmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

bu adamın mertliğine, delikanlılığına, tazına fenerliler bile gizliden gizliye hasta bence. tam bir fenomen. seviyorum adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moskowa48 -- 30 Haziran 2017; 13:15:27 >
  • Black Raven kullanıcısına yanıt
    saygı hak etmeyecek birşey yaptığını düşünmüyorum, hakkını aramak saygısızlık değildir!

adamın ortalığı,taraftarları gerdiği falan yok ne olduysa onu söylüyor, mahkeme kararlarıyla konuşuyor. Daha nasıl aranır hak?

her fırsatta fenerbahçe taraftarıyla ve kulübüyle hiçbir sorunumuz yok diye belirtiyor zaten, sadece bu olaya karışanlar ile husumetimiz diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Haber başlığının nasıl saçma sapan bir aldatma amacıyla atıldığınız farkında mısınız? Adam maçta Şükrü Saraçoğlu'nun Trabzonspor'a o maçlık verilen tribününde oturmaktan bahsediyor. Bu kadar basit bir şey yani. Yukarıda "o sıkar biraz" diyenler olmuş. Niye sıksın?

Derbiler de deplasman yasayı olduğundan Trabzonspor'a tribün verilmeyecek. Normal de deplasman takımına verilen tribünlerde de deplasman yasayı olduğunda ev sahibi takımın taraftarları yer alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Haber başlığının nasıl saçma sapan bir aldatma amacıyla atıldığınız farkında mısınız? Adam maçta Şükrü Saraçoğlu'nun Trabzonspor'a o maçlık verilen tribününde oturmaktan bahsediyor. Bu kadar basit bir şey yani. Yukarıda "o sıkar biraz" diyenler olmuş. Niye sıksın?

Derbiler de deplasman yasayı olduğundan Trabzonspor'a tribün verilmeyecek. Normal de deplasman takımına verilen tribünlerde de deplasman yasayı olduğunda ev sahibi takımın taraftarları yer alıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

quote:

oturmaya oturur da bir daha ,kalkabilir mi ondan şüpheliyim

Böyle taratarlarmı karadenizin çocuğuna ayar çekecek sen raaat ol ters bakan bile olmaz olamaz
     HACIOSMANOĞLU: Fenerbahçe tribününde de otururum !

isterse 10 karadenizli gücünde olsun
    al sana bi senaryo ts haksız yere bir tane gol atacak sonra oradaki binlerce fener taraftarı bu karadenizli diye ondan tırsacak öylemi , vallaha varya oradan canlı çıkarsa yatsın kalksın ona şükretsin böyle bir durumda.
    şu söylediğine sen bile inanmıyorsun ama gel gelelim bana laf sokma çabasındasın , çabanı taktir ediyorum ama birazda akılcı şekilde laf sokmaya çalış

senin aklın mantığına uyuyor mu ? Tribündeki kimse yapamaz öyle bir şey yemez yani kısaca ayrıca Fenerbahçeyi çürütürler.

• Adam doğuştan marlon brando.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız gelip kupa mı istiyordum derse ancak Cup'a olarak bunu verebiliriz öbür kupa taze bitti elimiz de bir tek bu kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

quote:

oturmaya oturur da bir daha ,kalkabilir mi ondan şüpheliyim

Böyle taratarlarmı karadenizin çocuğuna ayar çekecek sen raaat ol ters bakan bile olmaz olamaz

• Seni oturtacak yer bulamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    he he, 1 hafta kaldı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.