Şimdi Ara

Haciz işlemi ihbarı gelmeden ihbar ücreti eklenebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, olayı öncelikle anlatayım; Üniversite bittikten sonra askerliği aradan çıkarmak istedim kısa dönem er olarak askerlik yapıyordum, askerlik yaptığım yer dağın başında bir ilçeydi ne banka ne de para yatırılabilecek bankamatik(sadece para çekebiliyorduk) hiç bir şey yoktu. Kredi kartı borcumu 2 ay ödeyemedim askerliğin bitmesine de son bir ay kalmıştı dedim bir ay içindede bir şey olmaz herhalde bitince öderim. Askerlik bitti, eve dönüyordum hava alanına beni bıraktıkları gibi bulduğum ilk yapıkredi bankamatiğine yanaştım kredi kartını borcumu kapatmak için, bankamatik kartımı aldı geri vermedi. Bende uçağı kaçırmamak için mecburen kartı orada bıraktım. Neyse eve geldikten sonra müşteri hizmetlerini aradım bana hakkımda yasal işlem başlatıldığını 280 Tl olan borcumun masraflarla beraber 820TL olduğunu söyledi. Yapacak bir şey yok dedim ödeyeceğiz, işe başladık aldığım ilk maaşla direk bankaya gittim benim böyle böyle borcum var dedim hepsini kapatacağım dedim veznedeki memur baktı sadece 470TL borcunuz var dedi, ee bana 820 TL borcun var dediler tekrar bakar mısınız dedim, baktı yok sadece 470TL dedi bende hepsini yatırdım. İki hafta geçti beni özcan hukuk bürosundan aradılar sizin böyle böyle borcunuz var 350TL avukatlık masrafını Cuma gününe kadar ödeyin yoksa haciz işlemi başlatacağız dediler. Bende para yok olan maaşımı ev kredisi için aileme verdim, zaman istedim her ayın birinde maaşlar yatıyor yatırıldığı gibi onuda kapatırım dedim, tamam falan dediler. (Bu konuşmadan 3 gün sonra haciz memuru gödermişler sözde ama gelen giden kimse yok evrak falan da yok) Neyse bu gün maaşımı aldım avukatı aradım borcumu şimdi ödeyeceğim haberiniz olsun dedim kadın bana borcunuz 480 TL oldu dedi. Hayırdır dedim ne iş? Hanımefendi benim toplamda 820TL üzerinden takip başlatmış(470TLsini ödediğim halde onuda ekleyerek) Eve haciz kağıdı gönderdiğini bu yüzden de 350 TL borcumun 480TL ye çıktığını söylüyor. Eve kağıt gelmediğini herhangi kimsenin daha gelip böyle birşey söylemediğini söyledim, bana git muhtarlığa sor. Evde değilseniz oraya bırakırlar dedi. Gittim muhtarlığada sordum öyle bir evrak veya kimse gelmedi dedi. Şimdi öğrenmek istediğim, 470Tlsini ödediğim halde bana onuda ekleyerek haciz işlemi yapabilir mi hadi bunu yaptı, beni bilgilendirmediği halde, muhtarlığa dahi kimse bu konu için gelmemiş, üzerine ek tutar ekleyebilir mi? Lütfen yardımcı olun bu Özcan Hukuk daha öncesinde de insanları hukuk bilgileri az olduğunu bilerek kandırmaya çalışmış. Bu durumda ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needdy -- 11 Ocak 2016; 17:21:42 >

• ben bildigim kadarıyla sana yardım etmek isterim 1 edevlete bak bu borç avukata gitmişse orda görebilirsiniz 2 dosyanız avukata gitmişse önce avukatla görüşüp sonra avukatın verdigi hasap numarasına yatırmanız gerekirdi 3 borcu ödedikten sonra makbuzunuzu borcunuz olmadıgına dair belgelerinizi alınız
  • Bilgilendirme için teşekkürler özgür ruh. Vallaha uğraşamadım en son yatırdım parayı ne haliniz varsa görün dedim. Hatta borçlu olduğum banka Yapıkredi bakasıydı. Bir perşembe günü yatırdım o parayı ve Allah belanızı versin hayrını göremezsiniz inşallah dedim. O gün de Ali Koç öldü. Bu kadar etkili beddua ettiğimi bilmiyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.