Şimdi Ara

Hack - Fake - Expe Yatırma Yöntemleri Ve Korunma Yolları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6. seçenek en yaratıcılarından biri hatta bana gelip aynen şöyle söylemişti: xxx bana küfür etti dalaştık bana satmıyor sana satsın tarzında bn de sana satam diyor. Burayı okumadan önce bu olayla karşılaştım az daha yiyordum ama 5 yıl oyunu oynayınca yeni itemler hariç ne nerde biliyoruz.Adama abyysten gittim aldım kağıdı verdim bana diyorki bu değil ondakini alıcan :D lol dedim bb
  • quote:

Orjinalden alıntı: alozanforum

6. seçenek en yaratıcılarından biri hatta bana gelip aynen şöyle söylemişti: xxx bana küfür etti dalaştık bana satmıyor sana satsın tarzında bn de sana satam diyor. Burayı okumadan önce bu olayla karşılaştım az daha yiyordum ama 5 yıl oyunu oynayınca yeni itemler hariç ne nerde biliyoruz.Adama abyysten gittim aldım kağıdı verdim bana diyorki bu değil ondakini alıcan :D lol dedim bb

ATATÜRK Boşuna Türk Milleti Çalışkandır Türk Milleti ZEKİ ' Dir Dememiş..

Tek Sorunumuz Zekiliğimizi Hep Dalaveraya Kullanıyo Olmamız Malesef İş Üçkağıda Gelince Sınır Tanımıyolar

• yaw bide trade bugu yememe yollarını söylesen demin r1 e presiz giridm trade bug yüzüznden relog atttım ve tıklanmıyo bile r1 e anlat bi trade bugdan korunma yolunu lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadulayev

herşey_boş_deepfreeze_yükle_coşş

ama_emeğinede_sağlık

+1905 katılıyorumm
  • süper
  • Çok iyi Bilgiler yazıyor.

Üst konu olmalı
  • Eyw. TMT İyi Hatırlattın..

@aydin66

Oyunda İtemi Kaptırınca DF İtemi Geri Getirmiyor Az Mantıklı Düşünün.. Beyenmediyseniz Bile Emeğe Saygınız olsun..

@RodeoMUSTAFA

Saolasın..

Trade Konusu Eklenmiştir..
  • Emeğe Saygı Güzel Olmuş
  • saqolasın yaRaRLı biLgiLeR! emeqe saygı
  • @SlipKnoT� , @gFbMaTT

Eyw. Saolun Beyenmenize Sevindim..
  • elıne saglık emege sayygı
  • quote:

Orjinalden alıntı: _P*CaN_

elıne saglık emege sayygı

Eyw. Saolasın..
  • emege saygı
  • emege saygi gzl olmus
  • gusel topic eline sağlık
  • upupupup
  • Korunma Yolu : Ya Sürekli TS ‘ Li Dolaşacaksın Asassanız Partye Girmeden LF Basacaksınız Yada Slotlara Girip Partye Girecekseniz..

sanırım orası stealth olucaktı.goleme çekince lf basıp kaçarsın ama saklanamassın mage yine çeker :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MOD_

Korunma Yolu : Ya Sürekli TS ‘ Li Dolaşacaksın Asassanız Partye Girmeden LF Basacaksınız Yada Slotlara Girip Partye Girecekseniz..

sanırım orası stealth olucaktı.goleme çekince lf basıp kaçarsın ama saklanamassın mage yine çeker :D

Efet Karıştırmışım İyi Yakalamışsın Saolasın :)
  • Herkesin Görebilmesi İçin Güncel..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.