Şimdi Ara

Hack - Fake - Expe Yatırma Yöntemleri Ve Korunma Yolları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte bu yontem super :D..adam diyo hatırladınmı beni..bnde ooo mustafa sen misin?..ewt dio..dur sana söz vermiştim verim charın şifresini diom...ok dio..yanlıs bi ID ve yanlıs bi Pass veriyorum..bi bakmısım adam 1 dak sonra oyundan cıkmıs :D..

quote:

5 ) Chara Girecem Sakın DC Etme Der . Aradan Zaman Geçer Tanıdın Mı Beni Der Sen Bir Yakının İsmini Sölersin ( Örn: Ahmet Senmisin ) Oda Nerden Bildin Der Ya Senden İtem İster Yada Charın ID Şifreyi Unuttum Verirmisin Der..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zathura93

işte bu yontem super :D..adam diyo hatırladınmı beni..bnde ooo mustafa sen misin?..ewt dio..dur sana söz vermiştim verim charın şifresini diom...ok dio..yanlıs bi ID ve yanlıs bi Pass veriyorum..bi bakmısım adam 1 dak sonra oyundan cıkmıs :D..

quote:

5 ) Chara Girecem Sakın DC Etme Der . Aradan Zaman Geçer Tanıdın Mı Beni Der Sen Bir Yakının İsmini Sölersin ( Örn: Ahmet Senmisin ) Oda Nerden Bildin Der Ya Senden İtem İster Yada Charın ID Şifreyi Unuttum Verirmisin Der..

• eline sağlık gerçekten çok güzel bi çalışma üst konu olmayı fazlasıyla hake ediyor
  • Beğenmenize Sevindim Sizlerinde Bildiği Ve Listede Olmayan Bir Yöntem Varsa Sölerseniz Sevinirim..
  • Bu oyunda adam dolandırmayı artık doğal karşılıyorum,o kadar çok varki ezik bir priest itemine bile göz dıkebılıyorlar. Adamlar sadece dolandırıcılık için 3 günlük preli char açıp oyunda milleti kandırmaya çalışıyorlar. Çok namussuz var bu oyunda çok ! Açık söylüyorum nerde hırsız,işsiz güçsüz,namussuz adam var bu oyuna musallat ve temiz insanları kandırmaya çalışıyorlar. Allah sonumuzu hayır eylesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnighTR

Bu oyunda adam dolandırmayı artık doğal karşılıyorum,o kadar çok varki ezik bir priest itemine bile göz dıkebılıyorlar. Adamlar sadece dolandırıcılık için 3 günlük preli char açıp oyunda milleti kandırmaya çalışıyorlar. Çok namussuz var bu oyunda çok ! Açık söylüyorum nerde hırsız,işsiz güçsüz,namussuz adam var bu oyuna musallat ve temiz insanları kandırmaya çalışıyorlar. Allah sonumuzu hayır eylesin.

Zaten O Tip Kişiler İçin Bu Yöntemleri We Korunma Yollarını Size Sundum Gönül İsterdiki HACK Olayları OLmasın Bende Böle Topic Açmayayım..
  • harbiden herşey boş df yükle coş
  • 4 ) Pmden Aga Senin Videonu Çektim Süper Oynuyorsun Hayranınım Der Ve Senden Msnini İsteyerek Trojenli Dosyayı Atmaya Çalışır Yemeyin..

3-4 kere geldi cidden ama hepsi iyi niyetli kişiliklerdi hiçbir zararını görmedim ama dediğinin çıkma ihtimali yüksek :)
  • yararlı bilgiler teşekkür ederim.
    Up
  • KeriaN [ Samet ] Bir Ara Hatırlat Msn den Sana Df Yükleyecem..
  • bu topic i özkan açmamış başkası onun ıd de yazmıştır imkanı yok ondan öyle şey cıkmaz
    eline sağlık özkan pek inanmasamda senin eserin olduğuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 31 Aralık 2007; 22:31:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

quote:

Orjinalden alıntı: sadulayev

herşey_boş_deepfreeze_yükle_coşş

ama_emeğinede_sağlık

Oyundan Yapılan Numaralarda , Gelen Fake Maillerle Deepfreeze ' in Ne Alakası Var Anlamış Değilim Keşke Birazcık Okusaydın..

hakkaten biraz açarmısın konuyu bu arada herkesin yeni yılı şimdiden kutlu olsun
  • Teşekkürler...
  • Eline Sağlık Dostum Cok süper bir paylaşım
  • quote:

11 ) CZ De 2 Ark. Anlaşmıştır 1 Irkın Mage ‘ i Diğer Irktanda Ne Charsa Artık :) Mage Kendi Irkından Partye Aldıkları Adamları Issız Bi yerdeki Adamın Yanına Çeker Ve O Adam Bi Güzel Sizi Keser

• quote:

Orjinalden alıntı: PaNoZ

quote:

11 ) CZ De 2 Ark. Anlaşmıştır 1 Irkın Mage ‘ i Diğer Irktanda Ne Charsa Artık :) Mage Kendi Irkından Partye Aldıkları Adamları Issız Bi yerdeki Adamın Yanına Çeker Ve O Adam Bi Güzel Sizi Keser

Aklına Yatmış Gibi Gözüküyor :P

Bunu Daha Çok K.E Zamanında Kullanıyorlardı Ama Hala Yapanlar OLabilir :)
  • eline sağlık
  • saol kardes yararlı bir topic olmuş eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.