Şimdi Ara

Hack Tehdit mesajı yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün yani pazartesi günü bende mail adresime böyle bi mesaj aldım kopyalıyıp çevirmek istediğimde başında sonunda vesayre sayılar oldugu için çevirenmedi ilk baştta translate sonra ben tek tek sildim dediğine :

Direk konuya giricem son zamanlarda çok fazla yetişkin içerik izliyorsun ve biz (ben) bunu farkettim ve siteye ... yüklemeyi başardım bu internete bağlıı 9 telefonda tehlike altında telefon sayısını bilmiyorum aşya katta bizim internete bağlı .... telefon numaraları soyal hesapyalrını aldım vesayre eğer 3 gün içinde para atmassan neleri yok edebiliceğimi biliyorsun gibisinden bi mail atmış korktum bende hesap silme başvursu yaptım çünki bundan öncede baya bi blizırd ve başka hesaplardan hesabına giriş yapılmaya çalıştı sen misin gibisinden mesajlar alıyordum alıyorumda şimdi değişicem şifreleri acaba ne olur sahtemidir beni aydınlatırmısınız

ve sounda şey yazıyodu bunu kimseye söyleme bu bizim küçük sırrımız

bitcoin hesabı vardı bide oraya para istiyordu

son olarak neden telefon veya bilgisayar hatırlamıyorum uyarı vermedi dersen onlar sadece .. .. lara uyarı verir gibisinden birşeyde yazıyordu

• Sen benim hesaba bi 1000$ havale gönder, ben o kişiyi bulur ve konuyu halederim. Gerisini sen düşünme. Keyfine bak.
  • Olayın aslı aşağıda;

https://www.kaspersky.com.tr/blog/extortion-spam/5529/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 15 Mayıs 2020; 2:14:33 >
  • Atmış oltayı. Sazan gelir mi diye bekliyor.. :D

Problem yok sil gitsin maili.
  • Hocam aynısı banada gelmişti ama hiçbir şekilde karşılık vermemiştim para falanda vermemiştim. Hiçbirşey olmuyor merak etme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olta maili bu, hiçbir şey olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.