Evet arkadaslar uzun bir süre öss nedeniyle ara verdgm knighta tekrar baslamıstım iyi kötü bi charımda olmustu,Biraz gb alarak biraz ticaret orta halli bir asasım wardı ioniada HyperActiveDagger,dün blgsyarııma format attıktan sonra direk oyuna girdim sabah 5.30a kadar oynadıktan sonra 5.30da pazara bırakarak yattım.sabah kalktıgımda charın dc oldgunu gördm,girdgmde ise malum tabloyla karsılastım chardan ne warsa almıslar sadece 2m kalmıstı..giden itemler dual 8 shard,iron belt,rogue dd +7 kafalık,chtn +8 set ve 6 gb ye yakın nakit..
Şimdi diyorumki yapanlar Allahından bulsunlar ancak bir ticket attım durumumu anlattım,gold pre sahibiyim sorular bolumune geldgmde duruma descalated yazıyor bu ne demek bilgisi olan yardım edeblrmi?
Bence ticket 'ını başka bir bölüm 'e aktarmışlar yani hack işleriyle ilgili bölüme.
Cevabın için tşk. ederim belki bi umut alırız diye uğraşıyorz yardımlarnzı beklıyorm
D.N:bugun alınan bi üyelik deglms hep off takılıyordum bugun konu acmam gerekti sifremi untmsm şifremi alp konuyu actm
forumda üst konu var bir incele istersen
Dostum O hesaba birkaç Premıum ve Cash aldıysan daha önce bence yardımcı olurlar,tam olarak hack tarihini ve saat 'ini anlatan ayrıntılı bir ticket atarsan. Tabi birazda kendini acındırman gerekiyor bu oyun benim herşeyim yıllardır KO oynuyorum çok üzüldüm bu duruma felan gibi biraz acıklı ticket yolla kesin verirler bu yöntem ile soyulmadığı halde character 'ini boşaltıp trade ile itemleri birkaç hesap değiştirdikten sonra item 'larım soyuldu deyip eski item 'ları silinmeden yenilerini alanları birebir gördüm
gold preli 2 charım war idleri benzer onlarıda yazdım 2 side şuanda gold preliler..gerekirse esn kodlarını yollayabılrm dedim aslında cok az bi zaman aralıgında gece 05.30da bıraktım charı oglen 15.30da baktıgımda dc ve itemlerinin olmadıgını gordum,bir ticket yolladım ancak ticketta şurası ne demek tam anlayamadm Transaction Amount.Söylediklernz içime su serpti arkadaslar gercekten klasik bi laf olcak ama eski dhyi anımsattnz :) ilk defa guluyorm bugun
hala güncel arkadaslar,hack yiyp ticket atarak geri alabilen arkadasım wasa yardım beklıyorm
msjmı güncelledim,fotograf yok dedim ancak dex 15 weapon enchant sc ve wolfle atagını tam olarak yazdım,umarım ilgilenirler
quote:
Orijinalden alıntı: yardınlutfenpls2
msjmı güncelledim,fotograf yok dedim ancak dex 15 weapon enchant sc ve wolfle atagını tam olarak yazdım,umarım ilgilenirler
Charın attackını yazıp ticketla gönderirsen sana gülerler.Şahsen benim bile komiğime gitti
orda charla ilgili çekilmiş bi resim gibi bişey istiyorlar onun yerine herşey basılı atack yazdım bence cokta komik degl :)
Arkadaslar herhangi bi cevap alamadm k2networkten şuanda 23 saat oldu msj ve msj drumumda 'Info Received' yazıyor bu ne demek bilgisi olan arkadasm warmıdır?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme