http://virusscan.jotti.org/ kardeş bu siteye girip emin olmadığın dosyaları tarat derim çok güzel bir site tavsiyemdir
bu topicteki mesajları okudum ve genelde herkes bu devirde kimseye güven olmaz diyor unutmayın ki güvensiz hayat olmaz peygamber efendimiz s.a.v insanlara güvenmiştir allahu tealda şeytana karşı kullarına güvenmiştir müslüman insanlar diğer insanlara güvenir hiç yoktansa güvenebilir olması için ona fırsatlar verir lütfen ön yargılı olmayalım arkadaşlar
trojeni silmeden önce 2 kere hack lenmişti (iyiki şifreyi deişip charı kaptırmamışım )
kaspersky anti-virüs 6.0 var kardeş upgrade leri tam birde hitman pro 2.5.2.2 yi yükledim onunda upgradeleri tam bütün buldukları trojanleri sildim acaba bir sorun olursa AnGeR2011 62 lvl char vericekmisin?
quote:
Orjinalden alıntı: zemzem00
bu topicteki mesajları okudum ve genelde herkes bu devirde kimseye güven olmaz diyor unutmayın ki güvensiz hayat olmaz peygamber efendimiz s.a.v insanlara güvenmiştir allahu tealda şeytana karşı kullarına güvenmiştir müslüman insanlar diğer insanlara güvenir hiç yoktansa güvenebilir olması için ona fırsatlar verir lütfen ön yargılı olmayalım arkadaşlar
kardeş benim bu olaydan sonra herkese karşı istemesem bile hemen güvenemiycem ve ön yargılı olucam 1 kişinin hatası gördüğün gibi herkesi yakıyor bunu şöle açıklayım ''Kurunun yanında yaşta yanar''
quote:
Orjinalden alıntı: ~VeNoM~
En güzeli bi format at işini garantiye al hem pc biraz rahatlasın hemde trojan derdinden kurtul
evet kesin ne akdar silersen sil illla bir dosyaları kalmıştır arkadşım at fomrat kurtul
Beyler ya öle format at demesi kolay nasıl atılır biri anlatsa olmaz mı?
quote:
Orjinalden alıntı: CoB
Beyler ya öle format at demesi kolay nasıl atılır biri anlatsa olmaz mı?
banada bi virüs programı önerirmisin kaspersky kullanıyom şimdi avast ı yükledim daha ii varmı?
bence kasperky en iyisi
bende beramus ta hack yedim adam ban trade atti sona daaaaa town kapisina gitti bende inn oradayim bide basktim tradeyi kapattı ustum elımdekılerim hepsi gitti
benim 10 yıllık ark ım şifremi bilio ne var bunda
kişiden kişiye değişir
tek çare en kesin yöntem formar at yoksa charına el sallarsın
beyler sistem geri yükleme diye bi olay varmış onu yaptım 2 gün önceye aldım trojan 2 saat önce bulaşmıştı sizce işe yaramışmıdır?
FORMAT AT BİDE SAGLAM Bİ YERDE SİFRENİ DEGİSTİR HİÇ BİŞEY OLMAZ TABİ SİMDİYE KADAR SOYULMADIYSAN