ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ GİBİ BİR HACK YÖNTEMİ OLAN TROJAN OLAYI BAŞIMA GELDİ.SİZDEN YARDIM İSTİYORUM.Arkadaşım sandığım birisi sana okuldaki komik resimleri atayım dedi at dedim bana rar. dosyası içinde 5-10 tane resim dosyası gönderdi.Bende tarattım bişi bulamadı açtım ve trojenmiş ve hemen msnden çıkmış.Bende hemen pc yi ve modemi kapattım.Pc yi tekrar açtım kasperky adlı anti-virüs programı ile tarratım çıkan trojanları sildim.Şuan güvenle KO yu açabilir miyim? Trojan var mıdır şuan pcimde? Şuan KO yu açsam şifremi çalarlar mı acaba?
LÜTFEN YARDIM EDİN BANA ARKADAŞLAR BAN GİBİ SMİLLER KULLANMAYIN YORUMLARINIZI CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
NOT:Arkadaşlar forumda tarattım böle bir topic bulamamadım eğer gözümden kaçmış ise linkini verebilirmsiniz?
ya kusura bakma ama msn de taratınca nasıl bulmadı da sonra dan buldu kasparsky
quote:
Orijinalden alıntı: burak_fertek
Kimseye Guvenilmez oldu be
quote:
En güzeli bi format at işini garantiye al hem pc biraz rahatlasın hemde trojan derdinden kurtul
quote:
Orijinalden alıntı: ~VeNoM~
En güzeli bi format at işini garantiye al hem pc biraz rahatlasın hemde trojan derdinden kurtul
Alıntıları Göster
venoma katılıyorum..
Bu arada o arkadaşını yarın sen bi döv
arkadaşlar evt bu devirde kimseye güvenmeyin kanakm dediğim adam yaptı bunu 8 yıllık sıra arkadaşım yaptı bunu bu arada format şart mı msn in virüs şeyi bulamadı bende çok sinir oldum ona
quote:
Orijinalden alıntı: DarkMourning
venoma katılıyorum..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Action_Boy
venoma katılıyorum..
bencede arkadaşlarını al bi karambole çek
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ~VeNoM~
EVET FORMAT PLS:D
quote:
arkadaşlar evt bu devirde kimseye güvenmeyin kanakm dediğim adam yaptı bunu 8 yıllık sıra arkadaşım yaptı bunu bu arada format şart mı msn in virüs şeyi bulamadı bende çok sinir oldum ona
birde arkadaşlar dövmek çözüm değil.Ben dövsem nolucak yarın başkasına yapıcak en iyisi bundan sonra biri dosya gönderdiği zmn hemen cancel
quote:
Alıntıları Göster
quote:
arkadaş haklı
quote:
Orijinalden alıntı: Isbara ALP
quote:
venoma katılıyorum..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: xxplayerxx
quote:
venoma katılıyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: CoB
birde arkadaşlar dövmek çözüm değil.Ben dövsem nolucak yarın başkasına yapıcak en iyisi bundan sonra biri dosya gönderdiği zmn hemen cancel
Alıntıları Göster
formatı at benim ark da bana yapmışdı 46 lwl charı hacklemişti bi güzel felç ettim okulda bazen rahatlıyon dövünce
kardeş özür dilerim üzerine alınma ama ben artık birisinden birşey almaya korkuyorum ama bir kasperky bişi taratıcam
Alıntıları Göster
msn den babam bile resim gönderse almam
quote:
Orijinalden alıntı: Tired Father
Alıntıları Göster
beyler ya format atıcam ama ben çok iyi bilmiyorum windosw cd sini taksam windowsu baştan yüklesem aynı şey olur mu?
quote:
Alıntıları Göster
quote:
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Tired Father
Alıntıları Göster
öncelıkle DEEPFREEZE adlı programı kur bence daha sonra boyle sorun yasamazsın c ye kurmanı tavsıye ederım her cafede var gıdıp ayrıntıları ogrenebılırsın
öncelıkle DEEPFREEZE adlı programı kur bence daha sonra boyle sorun yasamazsın c ye kurmanı tavsıye ederım her cafede var gıdıp ayrıntıları ogrenebılırsın
aynısını bana geldi 4yıllık sınıf arkadasım atmış msnde tüm konustuğum adamlarla ne konustuğumu görüomuş kendi itiraf etti bende format cekmeden msnde dier arkadaslarla konusup dümdüz kaydım herhalde onlarıda okumuştur