Bildirim
hackerlere karşı team (club) açıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1-Hackerın, hackerlık yapmaması için böyle bir teame gerek yok.Hackleyen zaten hackler.
2-Böyle teamler çok açıldı.Hepsine de aynısını dedim.Amaçsız bir team bu da.Yani gereksiz bir team. -
quote:
Orjinalden alıntı: wIzI_
1-Hackerın, hackerlık yapmaması için böyle bir teame gerek yok.Hackleyen zaten hackler.
2-Böyle teamler çok açıldı.Hepsine de aynısını dedim.Amaçsız bir team bu da.Yani gereksiz bir team.
aynen +1907 -
önemli güç sen daha banlanmadın mı helal olsun o kadar küfürden sonra bide team kuruosun -
Yaw siz bırakın bu işleri pokemon hesabı çalanlar lamerlere hacker dionuz durum vahim msn çalanlarıda biliom fake hesap açıp şifrenizi çalmaya çalıştılar at deyip alıolar öle yapanlar hacker olsa ooo .... -
quote:
Orjinalden alıntı: berke1994
quote:
Orjinalden alıntı: wIzI_
2-Böyle teamler çok açıldı.Hepsine de aynısını dedim.Amaçsız bir team bu da.Yani gereksiz bir team.
aynen +1907
+1907 -
hiç böyle bir team açmaya kalkışma hackleyen gene hackler -
Ya nolucak ki bi anti-hacker teaminde Hack yapmayı bilmeyen olursa ne işe yarar -
uluorta yerde hacklendim derseniz hacker sizi rahatça hackleyebileceğini bildiği için 2. defa hacklenmenizde kaçınılmazdır
hacklendiğinizi kimseye söylemeyin benden size abi tavsiyesi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X