arkadaşlarr şunu anlayınkiiii bu dhde birden fazla dolandırcı var diee kendinizi üzmeyinnnnnn dialga.lugia , tazmanyak ishak mmrich gs boy hepsiiiii aynıı kişiiiiiiiiiiii.şimdi dieceksinizki sendee gsboysunnn ben gsboy felannn değilimmmmm biri uydurdu onun ardı arkası kesilmediiii
quote:Orjinalden alıntı: kaanerturk arkadaşlarr şunu anlayınkiiii bu dhde birden fazla dolandırcı var diee kendinizi üzmeyinnnnnn dialga.lugia , tazmanyak ishak mmrich gs boy hepsiiiii aynıı kişiiiiiiiiiiii.şimdi dieceksinizki sendee gsboysunnn ben gsboy felannn değilimmmmm biri uydurdu onun ardı arkası kesilmediiii Bence'de GsBoy Değilsin Çünkü Gsboy Değişik Yazı Tiplerile Yazar Örnek Misal Mutlaka "L"yi Büyük Yada Küçük Yazar mesela mutLu Gibi
quote:Orjinalden alıntı: PhortakaL_ quote:Orjinalden alıntı: kaanerturk arkadaşlarr şunu anlayınkiiii bu dhde birden fazla dolandırcı var diee kendinizi üzmeyinnnnnn dialga.lugia , tazmanyak ishak mmrich gs boy hepsiiiii aynıı kişiiiiiiiiiiii.şimdi dieceksinizki sendee gsboysunnn ben gsboy felannn değilimmmmm biri uydurdu onun ardı arkası kesilmediiii Bence'de GsBoy Değilsin Çünkü Gsboy Değişik Yazı Tiplerile Yazar Örnek Misal Mutlaka "L"yi Büyük Yada Küçük Yazar mesela mutLu Gibi sağol kardeş ban gğvendiğin içinnn
quote:Orjinalden alıntı: kaanerturk quote:Orjinalden alıntı: PhortakaL_ quote:Orjinalden alıntı: kaanerturk arkadaşlarr şunu anlayınkiiii bu dhde birden fazla dolandırcı var diee kendinizi üzmeyinnnnnn dialga.lugia , tazmanyak ishak mmrich gs boy hepsiiiii aynıı kişiiiiiiiiiiii.şimdi dieceksinizki sendee gsboysunnn ben gsboy felannn değilimmmmm biri uydurdu onun ardı arkası kesilmediiii Bence'de GsBoy Değilsin Çünkü Gsboy Değişik Yazı Tiplerile Yazar Örnek Misal Mutlaka "L"yi Büyük Yada Küçük Yazar mesela mutLu Gibi sağol kardeş ban gğvendiğin içinnn Ben Sadece Düşündüğümü Dedim!
kaanerturk gsboy un ta kendisidir kaanerturkün msn açık olduğunda gsboy kapalı oluyyo kaanerturk kapattığında hemen gsboy açıyoo
quote:Orjinalden alıntı: Spalkia kaanerturk gsboy un ta kendisidir kaanerturkün msn açık olduğunda gsboy kapalı oluyyo kaanerturk kapattığında hemen gsboy açıyoo Sende makzumeli