Şimdi Ara

Hackerlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce proglam aracığılı ile yapılan mı iyidir. Yoksa alınteri ilemi

• hackerlik ööle kolay bişi değildir canım kardeşim... arabirim programları kullanırsan sana hacker demezler ama sen kendini öööle görürsün....
    ama aslında sen crackersin dir...

hackerlik dedin ööle kolay olsaydı önüne gelen hacker olurdu.... biz ne hackerler gördüüüük
  • jocman umarım atağa başlamadan önce tedbirini alıyosundur..bu işin ucunda yekayı ele vermek ve senden daha buyuk bir atağı cevap olarak alırısın...
  • pardon jacman nereyi ve neden vuruyorsun?????
    nedense turkiyede nuke inj atan yada hotmail kıran adam hackerim diyor
    al işte geçen hafata bir salak arkadaşımız benim siteyi indirdi
    ha çok güldüm nedenmi amcam sadece nuke dokunmuş çıkmış
    onu bırak eleman dh konudışında liköryapımı ile ilgili topkten imzamı tıklayıp gelmişti siteme
    ankarada super online kullanıcısıydı
    yani istesem tek şikayet dilekçesiyle eleman gotaltı olurdu
    ama daha komiği elemana bune lan diye mesaj yajdığım topikten imzamı tıklayıp gelen 14 kişiden 3 ü de aynı yollarla gene siteye sızmaya uğraşmıştı
    hani sen söyle bana ne yapmak gerekir
    ?????

ben şahsen bundan sonra tüm şüpheli logları şikayetten yanayım
    eh muhtemelen baya bi sümüklü veledin harçlık ve bilgisayarsızlık cezası almasına neden olacam

• kendin yapsan bile çok büyük işlere girişmediğin sürece hacker olamazsın lamer olursun bazı insanlar bir iki şey yapıyo sonra ben hackerım diyo dolaşıyo ona sinir oluyorum
  • Hacker adam programını kendi yapar, başkasının yaptıklarını kullanmaz. Mesela Sub7 ile başkasının bilgisayarına giren hacker değildir. Ama o progamı yapanın ellerinden öpmek gerekir.
  • Abi hacker mecker muhabbeti diyoruzda. Burada 1 ay önce falan haberlerde bi kamili yakalamışlar, Adanada bi bankanın 2-3 milyon dolar değerindeki bi internet sitesine sızıp 500 milyara yakın parayı hesabına geçirmiş. Bi Türk bilgisayar muhendisiymis.. Adama o soyduğu bankadan teklif gelmiş bizimle çalış şikayetçi olmayalım diye.. ama adam kabul etmemiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hile
    8 yıl önce açıldı
    Hack
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

abi hotmail i kıran adamın ellerinden öperim !!!!!

not : gizli soru ve fake mail haricinde ( çünkü onlar komik yöntemler )
  • alınteriyle yapsın canımı yesin,anakartımı bile feda ederim ama emek lazım...
  • çağrı :) güldürme benin hotmaili kırmakla kastım ahanda mailin bende diyen salaklar
  • Hack elde etmektir.
    Haker istediğini elde eder internette.
    En ii korunan sitelere girip çökertiyorsan.
    En güvenli bilgisayarlara girip istediğini aldıktan sonra farkettirmeden çıkıyorsan sen hacker sin.

Bi ara bende bu işlere meraklandım biraz uğraştım ve virüs yuvası oldu bilgisayarım.
    Sonra öğrendimki hacker olmak için:
    1 programlama dillerinin en az birkaçını ii bilmeliyim.
    2 net bilgim çok ii olmalı
    3 yabancı dilim ii olmalı ing fr vs
    4 çok zeki olmalıyım.
    5 psikopat olmalıyım veya kar amacı gütmeliyim.
    6 hayatımı bu işe adamalıyım.

Sonra baktımki kapasitem yok ömür bitiyor vazgeçtim.
  • türkiyede hack yapıpda elinize ne gececek ancak bir bankanın hesabına girerseniz paraları off shore hesaplara aktarmanız lazımki sizden paraları geri alamasınlar mesela isviçrede bankalara yoksa zaten türkiyede herşey cumhuriyet savcılığına verilecek br dilekçeye bakıyor.Yoksa Türkiyede o işleri yapabilecek adamlar var.Hemde Mit'de ne adamlarımız var.Askeriyedede öyle ankarada izmirde bu işim uzmanı askerlerimiz var.Tuzlada deniz harp okulunda uzmanlarımız var.Sivil olarak yani Türkiyede hackır olacanda ne olacak ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U t k U -- 26 Eylül 2004, 15:30:39 >
  • quote:

pardon jacman nereyi ve neden vuruyorsun?????
    al işte geçen hafata bir salak arkadaşımız benim siteyi indirdi
    ha çok güldüm nedenmi amcam sadece nuke dokunmuş çıkmış
    onu bırak eleman dh konudışında liköryapımı ile ilgili topkten imzamı tıklayıp gelmişti siteme
    ankarada super online kullanıcısıydı
    yani istesem tek şikayet dilekçesiyle eleman gotaltı olurdu
    ama daha komiği elemana bune lan diye mesaj yajdığım topikten imzamı tıklayıp gelen 14 kişiden 3 ü de aynı yollarla gene siteye sızmaya uğraşmıştı
    hani sen söyle bana ne yapmak gerekir
    ?????

ben şahsen bundan sonra tüm şüpheli logları şikayetten yanayım
    eh muhtemelen baya bi sümüklü veledin harçlık ve bilgisayarsızlık cezası almasına neden olacam

kardeş senin sitede ne var giriyorum forbidden link diyor????

• quote:

çağrı :) güldürme benin hotmaili kırmakla kastım ahanda mailin bende diyen salaklar

sevgili kardeşim dediğin gibi sitene girmeye çalışan (daha doğrusu açığı kontrol etmeye çalışanlardan biri bendim.bunuda sana özel mesaj yolu ile bildirmiştim..çünkü benden yardım istemiştin.güvenlik ile ilgili)Kontol ettikten sonra sana açığın hala devam ettiğini belirtecektim.ama sen nukeyi sileceğini ve yeniden kuracağını söyledin...Güvenlik ile ilgili elimdeki küçük bi yazıyıda sana özelden zaten atmıştım...Bir çok kez tekrar ettiğim gibi bence sitene php nuke koyma...Hack kodları internette dolaşıyor ve çoğu zamanda yenileri çıkıyor...İyi çalışmalar...

• ya cankat deli etme adamı 8 yasındaki çocuğun sitesinden ne istiyosun bire kardeş
  • Hackerlık yapmayın.. Ayıptır günahtır Hiç hoş şeyler değil. Birisi sizi hacklese aynı şeyleri diyebilecekmiydiniz?
  • 8 yaşındamı sordunmu?
    quote:

Orjinalden alıntı: necrozan™®

ya cankat deli etme adamı 8 yasındaki çocuğun sitesinden ne istiyosun bire kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagri105

quote:

abi hotmail i kıran adamın ellerinden öperim !!!!!

not : gizli soru ve fake mail haricinde ( çünkü onlar komik yöntemler )

bizim bi tanıdık var manyak hack yapıyor
    hotmail filan laf

bakın girin hotmaile

üye adına tax_manch@hotmail.com yazın.şifreyi de atın kafadan
    şifremi unuttum deyin
    ülke seçimi var türkiyeyi seçin
    gizli soru yerinde hacked bye ..... bişeler yazıyodu tam aklıma gelmedi şimdi
    manyak herif yaaa

• quote:

çağrı :) güldürme benin hotmaili kırmakla kastım ahanda mailin bende diyen salaklar

ne biliyim abi. ben ne adamlargordumkendini hacker ilan etmiş . adam gizli soruyu biliyo.sonra hacker oluyo
  • ahanda osalaklardan birinin adı phantoma icq dan biriyle muhabbet ederken kedin itin varmı falan diye laf ayıklıyor ağızdan son hhehe hot maillin benüm yok icqn benüm diye geziyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.