Şimdi Ara

Hacklendim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar önce pokemon hesabımı elimden aldılar,
    Şimdi ise Punisher_berkE isimli dh charımı!
    Şu andan itibaren Punisher_berkE hesabından atılan hiçbir mesaj hakkında sorumluluk kabul etmiyorum...
    Modlar umarım bana yardımcı olursunuz...

• şifreni güvenli bir şey yaparsan bu sorun ortadan kalkar..Keyloger yemiş olabilirsin..
  • Kasayı yan yatır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

Kasayı yan yatır.

çok komik değilmi?
  • Gülmedim ki(!)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punisher_berkE2

quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

Kasayı yan yatır.

çok komik değilmi?

çok komik değil.
  • Punisher_berkE adlı hesabın çalındı ama sen şuan burda Punisher_berkE2 adlı 59 mesajlı çavuş bir hsapla geziosun yani bu hesap fake yani sen fakesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Admin neden Banlandım
    12 yıl önce açıldı
    Hesabım Hacklenmiş
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CarMeena_ManiaC

Punisher_berkE adlı hesabın çalındı ama sen şuan burda Punisher_berkE2 adlı 59 mesajlı çavuş bir hsapla geziosun yani bu hesap fake yani sen fakesin

Voooov...

Etkileyici, peki sen neredeydin?
  • quote:

Punisher_berkE adlı hesabın çalındı ama sen şuan burda Punisher_berkE2 adlı 59 mesajlı çavuş bir hsapla geziosun yani bu hesap fake yani sen fakesin

Ama artık değilim heyoo

(bu arada 59 mesajı takma çünkü pokemon crater bölümünde muhteşem post kasma olanakları var)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punisher_berkE

quote:

Ama artık değilim heyoo

(bu arada 59 mesajı takma çünkü pokemon crater bölümünde muhteşem post kasma olanakları var)

çok etkileyici geldi 2 id arasında 1000 kişi var,forum 400 binleri buldu,sen konuyu bugün açtın,bu hesabı da bu konuyu açmak için aldın

• quote:

Orjinalden alıntı: kemalton

quote:

Orjinalden alıntı: Punisher_berkE

quote:

Ama artık değilim heyoo

çok etkileyici geldi 2 id arasında 1000 kişi var,forum 400 binleri buldu,sen konuyu bugün açtın,bu hesabı da bu konuyu açmak için aldın

edit: 10000 kişi var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.