Bildirim
HACKLENDİM Mİ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
birisi oynuyor 5 dk sonra deneyin diyor hacklenmişin -
sen bi bardak soguk su içgeçmiş olsun... -
şifreyi deiştirirsem yararı olur mu? hiç dielse accaunt u kurtarabilirmiyim? -
Hemen sifreyi değiştir.Bide lvl kaçtı ?? -
sen bi dene belki adam gizli soruna bakmamıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flint -- 23 Ağustos 2006; 16:37:47 > -
lvl ım 20 y di. gizli soruma da dokunmamış şifreyi hemen deiştirdim ama adam hâlâ oyunda anlaşılan. -
lvl 20 bişey değilmiş.. allahtan daha fazla değilsin -
senin lwl fazla degilmiş zaten hemen başla yeni charı kasmaya... -
BENCEDE BEN 20 YI BI GUNDE YAPIOM -
quote:
Orjinalden alıntı: LagRoadOnLine
lvl ım 20 y di. gizli soruma da dokunmamış şifreyi hemen deiştirdim ama adam hâlâ oyunda anlaşılan.
msn eklesene very_long_91@hotmail.com -
MALESEF HACKLENMİŞİN AMA BİZE DOKUNNAN YOK BEA YAHU
Çünkü meslek aynı he he he
ama sana yardımcı olurum
bi format at gizli yanıtını biliyosan şifreni deiştir sakın format atmadan gizli yanıtına girme
::::::::K@R@BaSaN::::::
KisS Me ;) -
quote:
Orjinalden alıntı: cenk1670
MALESEF HACKLENMİŞİN AMA BİZE DOKUNNAN YOK BEA YAHU
Çünkü meslek aynı he he he
ama sana yardımcı olurum
bi format at gizli yanıtını biliyosan şifreni deiştir sakın format atmadan gizli yanıtına girme
::::::::K@R@BaSaN::::::
KisS Me ;)
Heytt Kimsin Senn K@R@B@S@N Benim -
waow karabasan bilgi küpü olmuş :) format atmadan sakın gizli sorunu girme ha. vay anasını sayın seyirciler :) -
hacklenme degil banada aynisi olmustu kafayi yemistim bug gibi bir sey olsa gerek . Server down olurken arada boyle birsey olusuyor . Bug reporta felanda atmistim sonra kendiliginden duzeldi ama 3-4 saat girememistim. Yabanci forumlardada ayni muhabbet cok yapildi :) Eski NT sendromlari manuel serverdan dusurmek gerekiyor userlari felan filan :) -
hemen yeni bir char aççç ve lwl 20 de ki tüm itemleri ve tüm paralarını yeni chara koy -
quote:
Orjinalden alıntı: teknowar
hacklenme degil banada aynisi olmustu kafayi yemistim bug gibi bir sey olsa gerek . Server down olurken arada boyle birsey olusuyor . Bug reporta felanda atmistim sonra kendiliginden duzeldi ama 3-4 saat girememistim. Yabanci forumlardada ayni muhabbet cok yapildi :) Eski NT sendromlari manuel serverdan dusurmek gerekiyor userlari felan filan :)
Aynı problem bende de olmuştu ve bir müddet girememiştim. Hack değil, karakterin askıda kalması gibi birşey sanırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X