oyunun sitesine takıl az yardım Supporttan derdini belirt
Ben var ya bunu anlamis deyilim.. bunu nasıl cozemıyo bu Blizzard... forum sitelerine bakıyorum herkez hacklendim diyo...buna bi care bulunması lazim bence...
quote:
Orjinalden alıntı: beyazgece
bu arada bir kötü haber daha... Hack olaylarının yoğunluğundan dolayı araştırmaların 2 haftayı geçmesi olasıymış...
felaket tellalı gibi oldum ama, bu 2 hafta dedikleri 14 iş günüymüş :| yani ben 2 hafta önce pazartesi kaybettiğim karakterimi almak için en az perşembeyi beklemeliymişim. Araya bir de haftasonu giriyor.. Ohh mis...
Ben bu işi anlamadim 14 gun oldu hala ne ses ne soluk var bu blizartan... bekle babam bekle nere yakadar ya... baska bi email atsam nasıl olur? yoksa daha beklemeye devam edeyim mi? anlamadim ki
Baska bi sorum daha olacak herkez format at diyo... bu XP de format olayi nasıl oluyo? ya da bunun cevabini ogrenmem icin hangi forum bolgesine bakmam lazim bi yardimiz olabilirseniz sevinirm Tesekkurler simdiden...
kucakla bilgisayarını kap windows cd ni git bi bilgisayarcıya bana format at de adama
sonra o format atarken dikkatlice izle
ben öle yaptım artık çok rahat format atıorum
tamam arkadaslar link i buldum zaten...nasıl format atıldıgını da gordum.. :) aslınnda bılıyomusuhum da yanlısh bısey yaparım dıye... her neyse bi de su blizzard ta sorunu cozsek tam super olacak...
Baltazar söylediğin kelime ye dikkat edersen arkadaşım çok sevinirim niyetim dediğin şeyi yapmak değil ingilizcem olsa ben yaparım zaten.
bazı virüsleri format dahi kesmio rootbilmemne felan oluolar tek çözüm fdisk. bende de amvo.exe die bişi çıktı 2 kere formatladım gitmedi. fdisk her türlü virüsün kökünü kazır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme