Şimdi Ara

Hacklendim....Yardim pls..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam... arkadaslar bundan 5 gun once oyunu oynayabılıyodum... sonra bana bir email geldi diyo ki sizin guvenliginiz icin 72 saat acc niz durduruldu ve yeni sifre elinize 1 saat icinde gelecek... yeni sifre geldi 1 saat oynadim sonra sifreyi tekrar deyistirdim... sabah kalktiigimda oyuna yine giremedim... bu sefer wow sitesine girdim ve sifremi unuttum yerine gelip yeni sifre aldim... sonra da bana baska bir email daha geldi bu ACC durduruldu ve bı daha kullanılmıyacak diyor..."bu arada oyuna 1 saatlik girdigimde uzerimde hic bir items yoktu" simdi wow adresine email ceksem o kadar ingilizce de yok yani yazmanasına yazarim da duzgun olmaz...baska ne yapabilirim? hic bi addon da kullanmiyorum..

• Burada yazannı ingilizceye çevir ve aynısını yolla.
  • yardim istiyoruz adam T.... geciyo!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Burada yazannı ingilizceye çevir ve aynısını yolla.

• vallaha abi ing bendede yok durumunu pek anlamadım hiç iç açıcı değil bende 1 kere hack yedim ama itemlerimin bazılarını satmış hiç uraşmadım şifreyi deiştim olay kapandı ama heran gene hack yiyebilirim oyun iyice rayından çıktı
  • Mail atmaktan başka birşey yapamassın tabiki. Sitede destek bolumunde hacklenmiş accountlar bolumunde form dolduruyorsun cd key falan filan istediklerini gonderiyorsun. Durumu anlatıyorsun cevap bekliyorsun. Ingilizce bilmiyorsan bilen birine yazdıracaksin hesabı geri istiyorsan. Kolay gelsin.
  • birde o makineye format at bir daha hacklenmesin format attıktan sonra window un bütün güncellestirmelerini yükle ve paraya kıyıp kaspersky veya norton gibi bi antivirüs yazılımı kullan bu kadar benim tavsiyelerim ve o bilgisayarda kesnilikle sacma saban sitelere girme addonlara dikkat et derim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi alacam yardim ark
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah tavsiyelerinizi dinledim email cektim su anda da cevap bekliyorum anlasilan 1 hafta icinde cevapliyolarmıs... her sey icin saaolun arkadaslar...
  • benim 10. günüm bugün, hâlâ cevap bekliyorum. item falan da istemiyorum dedim ama okumadılar sanırım... beklettikçe bekletiyolar :( çok geçmiş olsun.. umarım karakterin silinmemiştir.
  • Artık hıkaye bır oyuncunun yaptıgı gıbı AİHM gıtmek lazım carsamba gunu arkadasımın t5 paladını dıs edıldı tum ıtemlerı GM le konustuk acc kıtlerı sıze maıl atıcaz dedı fazta sonu gectı salı gunu bir maıl geldı yenı sıfre elımızdne bırsey glemıyor arastırıyoruz bır gırıyoruz char cırıl cıplak nedır bu yanı kendı sılıcek hal ıyo kartık eskıden degıl 2.5 sene once ben kendı charımı sıldım 10dkya gerı verdıler ozmn oyuncu kaybetme korkusu vardı sımdı yok umurlarında degıl
  • Aynen abi... ben 2 gun icinde 2 kere hacklendim kafayi yiyecem anlamadım bu işi...chari aldim uzerinde bisey yok hadi ona eyvallah dedik... ama ertesi gunu yine giremedim acc ye sonra da email geldi acc canceled felan diyo..
  • Hemen account'un bütün bilgilerini değiştir -ama başka bir bilgisayardan-, sakın kendi bilgisayarından yeni bilgilerini girme sonra format at ve WoW'u baştan kur herhangi bir yerden kopyalama. Oyuna ve oyuna ait maile girerken her zaman kopyala yapıştır ile gir. Ben daha yeni atlattığım için durumunu anlayabiliyorum çok üzüldüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Balltazar

Aynen abi... ben 2 gun icinde 2 kere hacklendim kafayi yiyecem anlamadım bu işi...chari aldim uzerinde bisey yok hadi ona eyvallah dedik... ama ertesi gunu yine giremedim acc ye sonra da email geldi acc canceled felan diyo..

hemen hemen aynısını yaşadım ben de :) yapacak bişey yok, web formunu doldurup beklemekten başka. sabır dolu günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazgece -- 31 Ocak 2008; 1:31:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goldthwait

Hemen account'un bütün bilgilerini değiştir -ama başka bir bilgisayardan-, sakın kendi bilgisayarından yeni bilgilerini girme sonra format at ve WoW'u baştan kur herhangi bir yerden kopyalama. Oyuna ve oyuna ait maile girerken her zaman kopyala yapıştır ile gir. Ben daha yeni atlattığım için durumunu anlayabiliyorum çok üzüldüm

Tamamen virus taramasından geciriyorum PC yi oyunu ve de windowsu kurarim yeniden tek uzuldugum patchi indirirken uzun surecek... neyse onu da yapacaz yeter ki acc yi geri versinler
  • 3tane casus yazılım 1 tanede nortonum var oncekı pc de cok kasıyordu norton olunca ama artık etkılemıyor suan super vırus felan ugramaz:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Balltazar

quote:

Orjinalden alıntı: Goldthwait

Hemen account'un bütün bilgilerini değiştir -ama başka bir bilgisayardan-, sakın kendi bilgisayarından yeni bilgilerini girme sonra format at ve WoW'u baştan kur herhangi bir yerden kopyalama. Oyuna ve oyuna ait maile girerken her zaman kopyala yapıştır ile gir. Ben daha yeni atlattığım için durumunu anlayabiliyorum çok üzüldüm

Tamamen virus taramasından geciriyorum PC yi oyunu ve de windowsu kurarim yeniden tek uzuldugum patchi indirirken uzun surecek... neyse onu da yapacaz yeter ki acc yi geri versinler

Ben 3 çeşit virüs programı ile arattım ayrıca Spybot ve Anti-Hacker kullandım ama bulamadı. Aynı akşam tekrar çalındı şifrem. O yüzden C - D - E ne varsa format at.. Başka çaren yok. Sonra 0'dan oyunu tekrar kur. Bir süre addon felan indirme - indireceğin addon'lar en aşağı 2 3 aylık addon'lar olsun..

• bu arada bir kötü haber daha... Hack olaylarının yoğunluğundan dolayı araştırmaların 2 haftayı geçmesi olasıymış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazgece

bu arada bir kötü haber daha... Hack olaylarının yoğunluğundan dolayı araştırmaların 2 haftayı geçmesi olasıymış...

Evet son zamanlarda bayağı bir arttı.. Dikkatli olmak gerekiyor.
  • Way be...Blizzard dedik yüregimiza bastik o da kolpa cıktı abi anlamadigim olay paramizla rezil oluyoruz valla...moral sıfır zaten... 1 haftadan beri uyku duzenim normale dondu ....
  • valla arkadaşlar aynı dert bende de var.10 gündür oyuna giremedim.biran önce çözülmesi lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.