Şimdi Ara

Hacklenenlerin ve Char Satın Alacakların Dikkatine...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1-)Önce kendinize sıfır bir email alın mümkünse gmail olsun hotmail sorun cıkartabiliyo.
    2-)Email gizli sorunuzu orjinal bişiy yapın
    3-)Sonra accountunuzun mail adresini gizli sorularınızla yeni almıs olduğunuz maille değiştirin
    4-)Email değiştirdikten sonra şifrenizi değiştirin
    5-)Gizli soruları değiştirmek icin ticket atmanız gerekmektedir.Bunun icin eski gizli sorularınızı,bütün premium bilgilerinizi ticketla yollayıp istediğiniz gizli soruları alabilirsiniz.
    6-)Hesabınızı mutlaka g1e kayıt yaptırınız.
    Eğer characteriniz G1e kayıtlı ise
    7-)G1 hesap bilgilerinizi normal accountunuz gibi yeni bilgilerle değiştiriniz.
    8-)G1 hesabınız ile character hesabınızın kayıtlı maillerini mutlaka farklı olarak alınız.
    CHAR SATIN ALANLAR
    1-)Aldığınız accountun emailini
    2-)Accountun kayıtlı olduğu mailin gizli sorusunu
    3-)Accountla alınan bütün premium bilgilerini
    4-)Premium alınan kredi kartlarıyla ilgili gerekli bilgileri(Güvenlik kodu vb.)
    5-)Satın aldığınız kişiye ulasabileceğiniz tel no,adres vb.
    6-)Characterin kayıtlı olduğu g1 hesap bilgilerini(hesap gizli sorusu,hesabın kayıtlı olduğu maili vb.) mutlaka isteyiniz.

Ayrıca Charınıza ait hic bir şifre,gizli soru vb. bilgilerinizi kimseyle paylasmayınız
    Alıs-Veris yaptığınız kişiyle mutlaka yüz yüze alıs-veris yapınız herkesi dürüst olarak beklemeyiniz.

Char alırken, kesinlikle ve kesinlikle son 3 premium payment i onaylatın. Bunu nasıl mı yapacaksınız, mykol a girip premium tarihlerine bakacaksınız, ve size charı satan kişiden bu tarihlerdeki clickandbuy ödeme faturalarini göstermesini isteyeceksiniz. Clickandbuy in sitesine login olduktan sonra payment history var, burada hangi tarihte kredi kartindan ne kadar çekildiği görünmekte, bunları doğru olarak onaylattıktan sonra, hala charınızın hacklenme riski var.

"Ben tüm cb bilgilerini aldim, hemen baska bir kredi kartindan pre aldim nasil hala hacklenme riskim var?" diyenlere de; şöyle anlatayim.

Sizinle buluşmadan önce dogru clickandbuy bilgileri ile charin bilgilerinin değişmesi için ticket atilmiş olabilir, sizinle bulusulur, para alinir clickandbuy bilgileri ve diğer email id pw vs verilir, siz charinizin artik güvende oldugunu sanarsiniz fakat gerçekte böyle değildir. Siz eve gidip itemlerinizi koyduktan 2 gün sonra bir de bakarsiniz ki, şifre yanlis. Siteye şifremi unuttum dersiniz, email e onaylama kodu da gelmez. Sonra ayikla pirincin tasini.

Ha, dersiniz ki bende yeni cb bilgileri ile olan bir ticket atarim; bu da maalesef bir kesin çözüm değil. Chara k-esn ve clickandbuy karisik bir sekilde premium alinmistir, siz cb bilgileri ile chari geri alirken, ayni anda k-esn bilgileri ile chari size satan sizden geri alabilir.

altindir

• accountumun kayıtlı olduğu mail adresini nasıl değişebilirim?siteden tıkladım ama g1 mailini değiştiriyor.account hâlâ aynı kalıyor..
  • ayni sorun bendede var ticket attim cevap gelirgelmez yazicam
    email degistir diyorum g1 e baglan ordan degistir diyo ordan degistiriorm k2 sitesinde degismemis oluyor..
  • up. yararlı bilgiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.