Din adına yapılmış 200 yıl süren bir katliamlar silsilesi ,
bu Din adına yapılan katliamların ne başı idi nede sonu olacak,
İnsanlık tarihinin hatırlanacak en yüz karası hatıralarından birisi olarak aklımızda kalmaya devam edecek,
müslümanlar kendi dinleri için savaştıklarında cihad oluyorda, hristiyanlar savaştıklarında katliam mı oluyor?
Yazının neresinde Din ayrımı işareti algıladın merak ettim ?
Hangi Dinde Din adına katliamlar yapılmamıştır , var ı mı sizin bildiğiniz bir tanesi ,
quote:
Orjinalden alıntı: Relusion
Adı her ne olursa olsun her ne amaçla yapılırsa yapılsın insan öldürmek vahşice bir eylemdir.
Tarih sahnesinde hiçbir devlet mahsum değildir. Gerek Müslüman gerek Hristiyan devletler politikalarını uygulamak ve hakimiyeti sağlamak için insan kıyımına başvurmuştur.
Söylermisin bana seni tek amacı olan katletmek içgüdüsüyle hareket eden haçlı ordularına Müslümanların nasıl karşılık vermesini beklerdin çicek atarakmı ? Sence hangisi daha mantıklı kendini korumakmı yoksa canavarların insafınamı bırakmak ?
hurmacı soruya alakasız bır cvp olmuş gibi geldi bana istersen cümlenin anlamını tekrar kavramaya çalış
arkadaşlar alevi katliamlarından bahsetmişler kaynak göstererek açıklarlarsa elbette bunun üzerindede düşünebiliriz
ancak şöylede düşünmek lazimki ayaklanmaları saymayınız çünkü ayaklanmalar bastırılması gereken bir husustur ve ne şekilde gerekirse o şekilde bastırılır bu her devlet için geçerlidir.
@TIGERSHARK verdiğim cevabın sadece @Relusion gitmiş bir cevab olarak algılama attığımın mesajın yukarsında olan mesajlar içinde bir cevabtı
quote:
Orjinalden alıntı: _HURMACI_
quote:
Orjinalden alıntı: Relusion
Adı her ne olursa olsun her ne amaçla yapılırsa yapılsın insan öldürmek vahşice bir eylemdir.
Tarih sahnesinde hiçbir devlet mahsum değildir. Gerek Müslüman gerek Hristiyan devletler politikalarını uygulamak ve hakimiyeti sağlamak için insan kıyımına başvurmuştur.
Söylermisin bana seni tek amacı olan katletmek içgüdüsüyle hareket eden haçlı ordularına Müslümanların nasıl karşılık vermesini beklerdin çicek atarakmı ? Sence hangisi daha mantıklı kendini korumakmı yoksa canavarların insafınamı bırakmak ?
Bakın kaçırdığınız bir nokta var. Ben o veya bu din demiyorum genel olarak din adına yapılan savaşlardan bahsettim. Bunlar gerçektir tarih sahnesinde din adına birçok savaş ve insan kıyımı gerçekleşmiştir.
Muhtemelen bazılarının torunları da Türkiye'nin operasyonlarla Kürtleri katlettiğini savunacaklar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme