Şimdi Ara

Hades Türkçe Yama Çıktı (Translate) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
8
Favori
54.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• steam test yamasını deneyen varmı crash vermez ise steam için bunu ekleyelim %100 olur steam orjinal dosyalarından çevirdim test yamasını ilk mesajımda anlatıldığı gibi kurarsanız crash vermemesi lazım

• Elinize sağlık. Yamayı manual kurmak istiyorumda rar şifresi nedir acaba?

• ilk mesajda nasıl kurulacağı yazıyor parola istemez

• daha önce kurmuştum şimdiki linktekini direk üstüne kursam olur mu

• olur bir problem olmaz test sürümününde çalıştığı mesajını aldım ana linke ekliyorum böylece steam kullanıcılarıda %100 türkçe oynayabilir

• steam için oyunu %100 yapan türkçe yama eklendi.Steam kullanıcıları yama'yı baştan indirip kurabilirler.

• steam olmayan türkçe yamada hadesin konuştuğu yerler ingilizce kalmış dostum haberin olsun

Hades Türkçe Yama Çıktı (Translate)
  • linklerdekinde bir problem yok baştan indirip kurarsan düzelir ve subtitle klasörünü silip kurarsan daha garanti olur senin için

• Akşama akariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gerçekten çok güzel, 3. boss' a (yılan) kadar geldim. Tavsiye edeceğiniz geliştirme, silah, rehber olur mu?

• en iyisi kalkan savunmada yapabiliyosun tavsiye ederim hasar almadan çıkabiliyon çoğu kez odadan geliştirme olarakta kalkanda ilk olarak Q'yu geliştirmen ve diğerlerini aynı derecede tutman iyi olur yay da tavziyemdir ama ilerki bosslarda ve haritalarda zorlanabilirsin

• unknownelement kullanıcısına yanıt

teşekkkürler, bende yumruk ile ilerleyebildim en fazla.

• benim sürüm 1.36230 bug report hatası veriyor 1.36230 sürümüne ne zaman güncellenir yama

• subtitle ve script klasörlerini silerek yedekten tekrar yükleyin ve steam için olan yamayı ilk mesajımdan indirip tekrar kurun sorun çözülecekmi bakalım

• Zorla programla türkçe yama eklemek nedir :D

Manuel ve şifresiz kurmak isteyenler için link bırakıyorum dosyaları yükledim ama denemedim olup olmadığını bilmiyorum.

https://drive.google.com/drive/folders/1JghQU3-C-xT68N57a1_ng8f6aL1YB5Cx?usp=sharing

• Akşam yamayı deneyeceğim. Herkes çok övdü oyunu özellikle multiplayer kanalı. Siz yama çıkartmasaydınız hayatta oynamazdım. Tekrar teşekkürler ellerinize sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: abc1932

Zorla programla türkçe yama eklemek nedir :D

Manuel ve şifresiz kurmak isteyenler için link bırakıyorum dosyaları yükledim ama denemedim olup olmadığını bilmiyorum.

https://drive.google.com/drive/folders/1JghQU3-C-xT68N57a1_ng8f6aL1YB5Cx?usp=sharing

seni ilgilendirmez yamamı nasıl paylaştığım parayla yama satanların yan hesabımısın reportladım haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownelement -- 16 Ekim 2020; 20:52:7 >
  • unknownelement kullanıcısına yanıt

Hocam baktılar translate yapay zeka yamaları tutulacak,ücretli yama satanların adamları konuları baltalıyorHades Türkçe Yama Çıktı (Translate) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.