Kardeş ellerine sağlık. |
Hades Türkçe Yama Çıktı (Translate) (6. sayfa)
-
-
versiyondan dolayı yamayı kuramıyorum sanırım.aynı versiyonu indirmem gerekcek.
-
yamayı kurunca oynaya bastığımda oyunda hata oluşuyor ve hatayı bildir ekranı geliyor (epic games den aldım)
-
özelden yardımcı oluyorum arkadaşlar oyunu yamayla bitirenler bile oldu yamada sorun yok şuan sadece steam versionda bazı yerler ingilizce onuda steam test yamasını indirerek çözebilirsiniz şimdilik test yamasının hatasız çalıştığı belli değil test olmayan steam sürümü yüklerseniz bir hata vermiyecektir
-
Vay be... Karşılık beklemeden yapılmış emek kokan bir iş. Eline sağlık hocam. Saygılar.
-
Ben indirdim yamayı tam girerken crash veriyor. Nerden indireceğim sıkıntısız yamayı yardımcı olur musunuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bosslar ve ve şu silah secerkenkı iskelet le konuşma kısmı ingilizce duzeltilcek mi bunlar
-
Bosslar ve inceleme yerleri full ingilizce rica etsem düzeltebilir misin?
-
steam'da oralar hata verdiği için güncelleyemem maalesef oyun güncellendiğinde yine crash alırsınız çünkü steam'da oyun güncellensede hata vermeden bu şekilde türkçe yama'yı kullanabilirsiniz şimdilik, v1.36032 de o dediğiniz yerlerin hepsi %100 türkçedir.
-
Selam öncelikle elinize sağlık benim görüşüm bu oyunu translate ile oynamamanız begenmiyorsan oynama diyenler olucaktır haklılar kimse çevirmedi yapıcakta bişey yok mecbursanız trasnlate kullanın ama gerçekten bu oyuna hakaret oyun içindeki karakterlerin atışmaları espirileri kesinlikle translate ile anlaşılması imkansız keşke biri düzgün bir şekilde çevirse.
-
O dedikleri yerler, İlk ölünce dönülen yerler v1.36032 sürümünde de ingilizce. Özellikle o sürümü indirip yeniden denedim..
-
altyazılardan bahsediyorsanız çevrilmeyen tek Intercom.csv dosyası var isterseniz yamayı güncelleyebilirim bunu ekleyip
bende o dediğiniz yerler hepsi türkçe steam kullanıyosanız normaldir söylediğim sürümde ise sadece Intercom.csv dosyası çevrilmemiştir ve skellyx.csv dosyası subtitle klasörünüzde bulunuyorsa silmelisiniz yoksa oyunda bazı yerler ingilizce çıkacaktır ben şuan ingilizce bir yere denk gelmedim bir kaç yerde vardı onuda düzelttim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownelement -- 13 Ekim 2020; 12:21:36 > -
yenilerini ekledim ilk mesajdan indirebilirsiniz altyazılar hala ingilizce çıkıyosa subtitle klasörünü silip yamayı tekrar kurun hepsi türkçe olacaktır.Steamada kalan ingilizce yerleri eklemeye çalışcam arkadaşlar ama oyun güncellendiğinde hata alırsanız karışmam
-
Subtitle yı silip ilk mesajdaki yamayı kurunca dediğin sürümdeki o yerler de türkçe oldu teşekkürler
-
boss dialoglarınıda düzelttim ingilizceymiş yamadakiler test ederken karıştırmışım tekrar indirebilirsin şimdi
-
Ben v1.36090 versiyonunu indirdim bu versionda çalışır mı? deneyen var mı
-
Konudaki linklerde dosya bulunamadı diyor
-
hocam linke el atabilir misiniz ?
-
linkler çalışıyor tekrar bakın
-
Dosya bulunamadı hatası veriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X