Hala aynı hata. |
Hades Türkçe Yama Çıktı (Translate) (4. sayfa)
-
-
ben de yukarıdaki gibi yama kurulamadı hatası alıyorum steam versiyonu değil ne yapmam lazım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilemicem bende bir hata vermiyor
-
eski sürümmüş şimdi silip baştan mı yüklemem gerek yoksa güncelleme şansım var mı bilginiz var mı?
tmm sorunu çözdüm turkçe yama klasöründe olmadığı için yama algılamıyomuş
-
tekrar güncelliycem steamde bi sorun yok sanırım
-
karışıklık olabiliyoböyle arkadaşlar kusura bakmayın ilk mesaja ekliyorum şimdi linki indirebilirsiniz
edit:
Link eklendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownelement -- 7 Ekim 2020; 19:23:53 > -
Elinize sağlık, çevirinizi Nintendo Switch için denedim, sorunsuz çalıştı. Teşekkür ederim.
-
steam ve version v1.36032 linkleri güncellenmiştir ve kurulumdaki problem giderilmiştir.
-
Ay Sonu 29 Ekimde İndirimler Olacak Steam'de O Vakte Kadar Oyunu Ve Yamayı Uzaktan Takip Edeceğim. 3 Hafta İçinde Yamada Toparlanırsa Ne Mutlu Bize :D Saatlerimizi Gömeceğimiz Başka Bir Oyunumuz Daha Olmuş Olur... <3
-
Türkçe yama ZİP şifreli şifresi nedir acaba
-
Programdan yamayı kurarsanız şifre istememektedir
Kurulum programından yamayı sorunsuz kurabilirsiniz.
-
korsanda yeni versiyonu indirdim yine yama kurulamadı hatası alıyorum kral steaminkini mi indirmem lazım acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1blc -- 7 Ekim 2020; 22:23:14 > -
Dostum hallettim sildim tekrar yükledim yamayı çalıştı eline sağlık teşekkürler
aga adam rar üzerinden kurulum dosyasını çalıştırın şifreye gerek yok diyor okusanza
-
Reis şu rar şifresini verde biz atalım dosyaları işte olmuyor .
-
şifreyi paylaşmayı düşünmüyorum program üzerinden kurunuz kurup oynayan bir sürü kişi var siz niye kuramadınız anlamadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X