CPU saniyelik sıcaklık artışı
Merhaba arkadaşlar. Yeni işlemci ve cpu soğutucu aldım. Ryzen 5500 ve cm 212 hyper spectrum. Taktık hiçbir sorun yok stres testi de yaptım maks 64 derece gördüm. 1 gün boyunca oyun oynadım oyunlarda bile 55 dereceyi geçmedi. Ama bugün nedense bir baktım bilgisayardan 10 saniyede bir uğultu geliyor. Aida64 den baktım ki CPU 39 dereceden birden 63 e atıyor ama hep aynı şekilde 10 saniyede bir sadece yarım saniyeliğine ayarlanmış gibi 39 dan 63 e atıyor ve doğal olarak CPU sogutucu fanı rpm i birden hız arttırdığı için uğultu oluyor.
Core performans boostu da kapatıp denedim bir değişiklik olmadı.
Kredi kartı limitim artmıyor
Merhaba 2000 liralık Akbank ve 1500 liralık garanti kredi kartım mevcut. Biri 6 ay önce diğer 4 ay önce çıktı.
Daha önce 2 bankada dosyam vardı hepsini sene başında kapattım. Puanım 1200 e yükseldi. Kartları daha günü gelmeden yatırıyorum hatta nakit olmasına rağmen bilerek kredi kartından harcayıp geri yatırıyorum.
Bu iki bankada da onaylı 30 biner lira kredi ve 7500 TL avans hesabım var fakat benim nakit ihtiyacım yok tek istediğim puan ve taksitlerden yararlanarak alışveriş yapmak istediğim yüksek limitli kredi kartı.
Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Merhaba. Daha önce de stuttering problemi nedeniyle birçok konuya mesaj yazdım veya konu açtım. Tam 3 kere sıfırdan monitör dahil sistem değiştirmeme rağmen sorun düzelmedi. Birçok insan da bu konudan muzdarip ve çözülemiyor. Kendi evimde 60-70 fpslerde sanki 25 fps de oynarmış gibi gözükürken arkadaşların evinde daha düşük sistemlerde 40 fpslerde kaymak gibi akıyor.
Ben de en son elektrikten şüphelendim ve bir multimetre aldım. Ölçümlerde gördüm ki voltaj değeri 214-219 arası aşırı hızlı düşüp çıkıyor. Acaba bu stuttering veya micro stutteringlerin sebebi bu olabilir mi ?
Bu konuda bilgili üyeler yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Ps4 Sıfır versiyon
|
G4560 rx570 Psu
|
Batman Arkham Knight optimizasyon 2019
|
Rx570 Vx500 6pin-8pin önerisi
|
Vatan garanti sorunu
|
Silinebilir
|
Amazon.de ram yardım
|
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 263
İkinci El Bölümü Mesajları: 176
Konularının görüntülenme sayısı: 16.071 (Bu ay: 170)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 74 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El