Şimdi Ara

G4560 rx570 Psu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 1-2 hafta önce rx570 4gb ekran kartı aldım. Bendeki psu aerocool vx500 serisi 500w 6 pinliydi. Malum rx570 8 pin istiyor. Ben de ikinci el corsair vs650 aldım. Fakat şöyle bir sorun var witcher 3 , pubg gibi oyunlarda pc reset atıyor. Fakat skyrim se, batman serisi gibi oyunlarda atmıyor. Afterburner ile baktığımda skyrim se da 110-120 w güç çektiği halde res atmayan psu witcher 3 de 110 w a ulaşınca 5 veya 10 dk içinde res atıyor. Ben de bugün eski vx500 ile 6 pin ile bağladım yarım saat witcher 3 oynadım ne atma var ne başka birşey. Hem de 120w a kadar güç çekiyor 6 pin ile. Sızce ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlardan öneri bekliyorum. Zaten vs650 serisi ile ilgili benimle aynı konudan sorun yaşayan çok kişi gördüm araştırdıgımda. Eğer 8pin psu kesinlikle al diyorsanız piyasadaki en sorunsuz ve sağlam 500-600w arası psu modelleri nelerdir. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vx in ek girişi 6+2 olarak değilmi hocam neden sadece 6 pin bağlayıp mı kullandınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texassm0ke -- 5 Temmuz 2019; 22:36:57 >
  • Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    Vx500 plus 6+2 düz vx500 sadece 6.

• quote:

Orijinalden alıntı: n0rbit

Vx500 plus 6+2 düz vx500 sadece 6.
    bende msi armor rx570 (8 pin) için vx plus olandan alıcaktımda fsp hyper k 500 eu aldım, bakalım gelsin kargolar deneyimi yazarım hocam, nolacak bizim durumlar

• Aldığın 2. el psu da sıkıntı olabilir. Ben vs600 kullanıyorum 2 senedir hiç bir problem yaşamadım.

Yeni PSU almana gerek yoktu. VX500'e 6 pin 8 pin dönüştürücü alıp kullanabilirdin. Arkadaşım vx500 ile ryzen 5 1400 ve rx 580 kullanıyor 6 pin 8 pin dönüştürücü ile. Hiç bir sıkıntı çıkmadı.

Aldığın psu yu iade et bence sahibine. Sıkıntılı de. Normalde böyle birşey olmaması lazım.

Yeni PSU olarak SilverStone öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    Aldım dönüştürücü takar takmaz alev aldı kablo. Zaten sıkıntılı olduğunu biliyorum aldığım kişi ile görüştüm. İşi yokuşa sürüyor. Yani adama döktüğüm dili başkasına döksem kızını verirdi. 150 Tl lik şey için altında 100 binTL lik araba olan adam ikis saat kıvırdı ben de uzatmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0rbit -- 5 Temmuz 2019; 23:30:51 >
  • quote:

Aldım dönüştürücü takar takmaz alev aldı kablo. Zaten sıkıntılı olduğunu biliyorum aldığım kişi ile görüştüm. İşi yokuşa sürüyor. Yani adama döktüğüm dili başkasına döksem kızını verirdi. 150 Tl lik şey için altında 100 binTL lik araba olan adam ikis saat kıvırdı ben de uzatmadım.
    N11'de KodMaxx adlı satıcıdan aldı arkadaşım. O mağazanın kabloları çok kaliteli ve hiçbir sıkıntı çıkmadı 4 aydır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i5 9400F KASA
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Cevabın için teşekkürler bekliyorum. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Yazdığım gibi benim 6 pinli vx500 bile 120w güç veriyor ve çalıştırıyor sorunsuz. Ben elektrikle şaka olmaz mantığı nedeniyle 8 pinli 0 bir psu almayı düşünüyorum. Fazladan 100-200 lira verip işi garantiye almak lazım.

Ben de koodmaxa baktım ilk 6+2 ler vardi düz 6 to 8 sordum yok dediler keşke 6+2 sipariş verip deneseydim. Şimdi de eski psu yu satılığa koydum yarın gelip alacaklar. Hayırlısı.

• quote:

Ben de koodmaxa baktım ilk 6+2 ler vardi düz 6 to 8 sordum yok dediler keşke 6+2 sipariş verip deneseydim. Şimdi de eski psu yu satılığa koydum yarın gelip alacaklar. Hayırlısı.
    Alsaydınız keşke. Kodmaxx kabloları cidden iyi. Bizde korkarak almıştık kablosu yanan çok vardı fakat böyle bir sorun yaşamadık.

PSU olarak şu modeli öneririm. Sıkıntı çıkartmaz ve kaliteli bir PSU.

TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    SilverStone Strider Essential 600W 80+ Aktif PFC Güç Kaynağı (SST-ST60F-ES230) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/silverstone-600w-80-strider-aktif-pfc-guc-kaynagi-sst-st60f-es230.html

Edit: Stokta kalmamış. Alternatif olarak benzer fiyatta şunları tercih edebilirsiniz;

Aerocool 600W 80+ Bronze KCAS PLUS Serisi Güç Kaynağı (AE-KCASP600) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/aerocool-kcas-serisi-80-bronze-600w-45aat12v-aktif-pfc-guc-kaynagi.html

High Power 750W 80+ Bronze 56A@12V Güç Kaynağı (HPG-750BR-H12S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-750w-80plus-bronze-56aat12v-guc-kaynagi.html

Aerocool 700W 80+ Bronze KCAS PLUS Serisi Güç Kaynağı (AE-KCASP700) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/aerocool-700w-80-bronze-kcas-plus-serisi-guc-kaynagi-ae-kcasp700.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 5 Temmuz 2019; 23:44:5 >

Birde mümkünse arkadaşından ögrenip linkini atabilir misin aldığı kablonun.

• quote:

Birde mümkünse arkadaşından ögrenip linkini atabilir misin aldığı kablonun.
    urun.n11.com
    6 Pin To 8 Pin Ekran Kartı Mining Kart Bakır Power Güç Kablosu - n11.com
    https://urun.n11.com/kablolar/6-pin-to-8-pin-ekran-karti-mining-kart-bakir-power-guc-kablosu-P203762847

Link bu fakat tükendi yazıyor.

O tükenen ürünü sormuştum ben de yok dediler. Aldığı ürün 6+2 değil düz 8 di değil mi ?

• quote:

O tükenen ürünü sormuştum ben de yok dediler. Aldığı ürün 6+2 değil düz 8 di değil mi ?
    Bi ucu 6 pin, diğer ucu 8 pin'di.

İlgılendiğin için teşekkür ederim. Neyse artık vs650 yi de sorununu belirterek satıp. Bir de elimdeki monitörü freesync bir monitör ile degiştiriyim de ben de artık az keyifle oyun oynayayım. 2 haftadır uğraşıyorum artık sıkıldım.

• quote:

İlgılendiğin için teşekkür ederim. Neyse artık vs650 yi de sorununu belirterek satıp. Bir de elimdeki monitörü freesync bir monitör ile degiştiriyim de ben de artık az keyifle oyun oynayayım. 2 haftadır uğraşıyorum artık sıkıldım.
    Rica ederim. Umarım sorununuzu çözüp sıkıntısız bir şekilde kullanırsınız. Şimdiden iyi oyunlar dilerim.. :)

• quote:

Cevabın için teşekkürler bekliyorum. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Yazdığım gibi benim 6 pinli vx500 bile 120w güç veriyor ve çalıştırıyor sorunsuz. Ben elektrikle şaka olmaz mantığı nedeniyle 8 pinli 0 bir psu almayı düşünüyorum. Fazladan 100-200 lira verip işi garantiye almak lazım.
    hocam bugün kargolar geldi, fsp hyper k ile armor 570 oc (8 pin, 6+2 olarak taktım) 130 watt tüketimi gördü fakat kapanma vs olmadı, driver 18.12.3 yükledim, ac originste darboğaz az yapıyor, anlık droplar girebiliyor ama roket ligde max fps de çok az cw sesi duymadım değil ama o kadar rahatsız edici değildi

Ben de ya bunu ya da fsp nin diğer 500w modelini alacağım ilgin için teşekkürler. Bir de darboğaz derken işlemci darboğazından mı psu darboğazından mı bahsediyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0rbit -- 6 Temmuz 2019; 17:29:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.