İlk mesajdaki versionda sorunsuz çalışması lazım |
Hades Türkçe Yama Çıktı (Translate) (3. sayfa)
-
-
Teşekkürler
-
dosya bulunamadı hatası alıyorum
-
steam versionda çalıştırmayı başardık steam için ayrı link eklenecek
-
Ne zaman paylaşırsın hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
steam içinde ekledim konuyu site ne zaman güncellerse o zaman link görünür pm den atayım yinede
-
Linkteki dosya silinmiş yenileyebilir misin? Çok sağol :))
-
Steam linkini bende alabilirmiyim rica etsem
-
steam linkindekinde tanrılarla konuşmalar ingilizce bende küçük bir kısım değil sanırım :(
düzenleme: diyalog çıkan konuşmaların hepsi ingilizce gözüküyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fultre -- 7 Ekim 2020; 14:16:9 > -
Bende de diyalogların hepsi İngilizce :D
tmm bakıcam arkadaşlar steam da bende oyun olmadığı için arkadaş a yaptırdım anlayan normalini indirsin yamanın scripte atsın tek tek boyutları büyük olanları atın yeter steam dakiyle fark yoktur sadece bazı hata veren dosyaları kaldırdım %100 olandan anlayan kendide yapabilir ben yinede bi bakıcam
-
tmm sorunu buldum konuşmaların olduğu dosyanın inglizce olanı koymuşum paketin içine yanlışlıkla tekrar koycam siteye düzenleyip
-
tmm arkadaşlar linki güncelledim şimdi konuşmalar türkçe çıkması lazım pm den yolluyorum ayrıca pm deki indirin siz konu geç güncelleniyor yine eski yüklemeyin
-
Eline sağlık tekrardan hocam
rar şifresi nedir acaba ?
-
programdan kuruluyo şifre istemez oku butonuna bas orda kurulumu yazıyo
-
şu hatayı alıyorum
-
tamam sorunu buldum bende yüklü olan hadesin sürümü eskiymiş
-
Hocam eline sağlık fakat yama program ile kurulmuyor. Versiyon 1.36054. Dosyalar normal şekilde varsa kopyala yapıştır ile denesem. Özelden gönderebilir misin ?
-
programda bir problem yok şimdi test ettim dosyayı mevcutsa değiştirir tekrar istersen güncelini indir eski sanırım sendeki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X