beyler demin bi ancient kestim içinden bus düşüyo bunlardan kesin
ok
öncelikle buna benzer bi topic bi iki gün önce acılmıstı neyse.. oradada bunlar yazıodu we ben 20 dk kesmeme rağmen bırak bus armor enchant scrool bile cıkmadı
karusta bilmiorum ancak el moradlarda dodadan trollerin arasından geciosun manticore a gelmeden görürsünüz zaten kolay gelsin simdiden
full platete çıkıyor karuslarda kallulugada kesinn
full plate de lazım dı ŞimDi
ya çok çıkmadı bana bi de az exp. verio defance si de çok. macera atraksiyon araynlar için sıkıcı yaratık
yawww bus ney yaww:D uqrage için kullanılan şeymi ?
quote:
Orjinalden alıntı: :K:A:P:T:A:N:
yawww bus ney yaww:D uqrage için kullanılan şeymi ?
evet
aga şanslı imişsin biz 10tane kestik bişi cıkmıyo exi de az bu canavarın asıl oluş amacı ne?
BUS + ARMOR SCROLL DÜŞER daha once bus nereden düşer diyenlere cevap wermiştik ama :P
quote:
Orjinalden alıntı: metal__king
aga şanslı imişsin biz 10tane kestik bişi cıkmıyo exi de az bu canavarın asıl oluş amacı ne?
10 tane kesmekle para bıle cıkardıın dua et bız her gece lamıalardan ıron x cıkaracaz dıe 500 600 arası kesıoruz kukry bıle cıkmıor ama sızın umıdınızı kırmıs olmıım yıne de
EL MORAD ıcın kalluga nın ordan doda ya doru yuruoruz orda n lamentatonların tam karsısında oluolar
quote:
Orjinalden alıntı: voker_boy
quote:
Orjinalden alıntı: metal__king
10 tane kesmekle para bıle cıkardıın dua et bız her gece lamıalardan ıron x cıkaracaz dıe 500 600 arası kesıoruz kukry bıle cıkmıor ama sızın umıdınızı kırmıs olmıım yıne de
ben tek lamia kestim ıronx çıktı yarında bissürü lamia kestim bi b*k çıkmadı sonra lamiros kestim tek kesiştede kukry çıktı
adama bak ya 1 bus dusurmus topic acyio yuh yani ne diyim onlarin yaninda atillada cikiyo onu da kes pp dusurdum die topic acsan neyse hem $ansina cikmistir ne o oyle hadi yuruyun ancientlere banada lard orctan dustu ee simdi hep lard orc mu kesecez
quote:
Orjinalden alıntı: knight_offline
adama bak ya 1 bus dusurmus topic acyio yuh yani ne diyim onlarin yaninda atillada cikiyo onu da kes pp dusurdum die topic acsan neyse hem $ansina cikmistir ne o oyle hadi yuruyun ancientlere banada lard orctan dustu ee simdi hep lard orc mu kesecez
git lan salak illa post kasmak için mesaj atma ***cık *** ol git
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme