Bildirim
Galiba coin işine girerim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Uc dort belkide bir iki sene unutabilirseniz bu yazima geri gelin iban paylasayim size
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elindeki 3-5 kuruşu da bırak oraya rahatla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
büyük hata
coin piyasası yalancı deposudur. size geçmişe dönük başarı videoları çekerler yani sanki geçmişte kendi söyledikleri hep tuttu, kendileri bu piyasaya hakimler gibi imaj çizerler. hepsi yalandır.
geçmişte kripto piyasasında ne rezillikler yaşandı. kripto yorumcuları utançtan video çekmeyi bıraktılar kaçtılar.
blockchain'e kimse dokunamaz diye bağıran kanalın canlı yayında "her şeyimi kaybettim" diye ağladığını gördük.
sonra ne oldu? azcık böyle %50 artış olunca bu aç kurtlar hemen sakladıkları deliklerden çıkıp HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ ÖZGÜVEN İLE tekrar kahkaha atarak videolar çekmeye başladılar.
işte eğer siz tüm bu süreçleri canlı gözlemlemiş biri değilseniz, bugün o kahkaha atan kripto kanallarını görünce mest olacaksınız. sizin gibi daha çok bilgisiz ama paralı kişiye ihtiyaçları var. sizin gibi "paramı yatırayım acelem yok eninde sonuna yükselir" diyen daha çok kişiye ihtiyaçları var.
kaybedeceksiniz. sizin gibi çok kişi kaybetti. bu aç kurtlar kazandı. bu sahtekarlar kazandılar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Coin işi sabır işidir.
Xrp çıktığı zamandan beri milleti bekletti 2018'den beri xrp tutanlar daha boğa başında ciddi kazamçlar elde etti ki xrpnin daha gideceğini düşünüyorum. Fakat buradan toplanır mı? O tren kaçtı bana göre.
Zarar edenler ya çok yer değiştirip çöp sistemler alanlar veya kaldıraç girenler.
Dolandırıcılık mevzusunu inkar etmiyorum fakat sağlam sistemler muazzam kazançlar verebiliyor.
ICO ile beraber topluluk önemlidir.
Fakat ben solananın truva atı olabileceğinden şüpheliyim. Bünyesinde çok fazla coin var ve sürekli güvenlik sorunları var.
Ethereum ile yarıştıranlar var. Ethereum muazzam bir üründür bana göre. Bir sanal makinadır özünde ve alt coinlerin can damarıdır.
Çoğu layer 1 veya layer 2 projesi KENDİ AĞINI çıkarsalar bile bu ethereum sistemi üzerinde çalışan forktan başka bir şey değildir.
6 ay sonra düğünüm var bilmem neyim var diye borsaya girip aniden çıkmasını bekleyenler kaybetmeye mahkumdur. Hızlı para kazanma yeri değildir burası. Servet inşa ettirebilir de batırabilir de.
Benim deyimimle mayın tarlasıdır burası. Girmek için sağlam bilinç olması ve çelik gibi sinir gerekiyor ve sabırlı olmak şart.
Yatırım tavsiyesi değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 23 Ocak 2025; 10:23:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X