Şimdi Ara

PUS' tan hangi itemleri çekerek para kasabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 6400 cash alacağım. 6400 cashten platinum premium aldıktan sonra 3604 cash kalıyor. Platinum hediyesi olarak 800 cash veriyor 4404 cash. 31 cash te iuan var 4435 cash

Hedefim 90 tane sw sc çekip satmaktı 30 m den ama sw sc 49 ken 79 cash olmuş.

Pus tan ucuza çekip pahalıya satacağım ve ya bilmiyorum başka yöntemlerle nasıl para kaldıracağım ?

20 gb alsam 95 tl. Cash alıp pus la para kasarım daha iyi

• Koxp kullanımı azaldığı için PK yapan kullanıcı sayısı arttı.Buna doğru orantılı olarak buff,ac,sw,attack scroll,pathos glove satışları da arttı.Bu itemleri tercih edersen daha hızlı satış yaparsın.
  • server neresi ?

kronos ise exp premium çekip 10 gb den satabilirsin (2700 küsürdü sanırım)
  • gb fiyatlarının pus'tan her zaman kârlı olduğunu düşünürüm. Birde onları satmak için uğraşması cabası. Zaten pus daha çok kâr getirse cafecilerin alayı bu işi yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonulbas

gb fiyatlarının pus'tan her zaman kârlı olduğunu düşünürüm. Birde onları satmak için uğraşması cabası. Zaten pus daha çok kâr getirse cafecilerin alayı bu işi yapar.

Ben de aynı düşüncedeyim.Yalnız şöyle bişi var.Krowaz yada old takı açmak için 3200 KC alırsanız bu 3200 KC'yi oyunda en az 10gb ye çevirebiliyorsunuz(Kronos serverı için konuşuyorum)Hatta 10 gb'den daha fazla bile getiri sağlayabilirsiniz.En az 10 gb yaptığınızı düşünelim.Bu gb leri 5 TL den satarsanız aldığınız 3200 KC nin parası çıkmış oluyor ve krowaz yada old takı açmak için para harcamamış oluyorsunuz.3200 KC'yi 10 gb'den daha fazla bi paraya çevirdiğinizde karlı bile olursunuz.
  • quote:

gb fiyatlarının pus'tan her zaman kârlı olduğunu düşünürüm. Birde onları satmak için uğraşması cabası. Zaten pus daha çok kâr getirse cafecilerin alayı bu işi yapar.

Yapmadıklarını nerden biliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

server neresi ?

Exp pre 10 gb mi BEN OLYMPİADA DlSC PRE 999DAN SATITM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60+ charla nasıl para kasılır?.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

quote:

Ben de aynı düşüncedeyim.Yalnız şöyle bişi var.Krowaz yada old takı açmak için 3200 KC alırsanız bu 3200 KC'yi oyunda en az 10gb ye çevirebiliyorsunuz(Kronos serverı için konuşuyorum)Hatta 10 gb'den daha fazla bile getiri sağlayabilirsiniz.En az 10 gb yaptığınızı düşünelim.Bu gb leri 5 TL den satarsanız aldığınız 3200 KC nin parası çıkmış oluyor ve krowaz yada old takı açmak için para harcamamış oluyorsunuz.3200 KC'yi 10 gb'den daha fazla bi paraya çevirdiğinizde karlı bile olursunuz.

Kesin aciliyormu peki bu old taki ve krowazlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

server neresi ?

Exp pre 10 gb mi BEN OLYMPİADA DlSC PRE 999DAN SATITM

gb olyde 4 kronosda 6-6.5 ondandır belki

@NeShTeR, event denk getirip 3200 cash yüklediğinde hediye potlar gelirken old takılarda satışa hazır hale gelmiş oluyor (takılar üzerinde takılı olmayacak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskeder -- 6 Ağustos 2010; 1:32:49 >

• ps cs kalkmadan once oto lootting isinde guzel kar vardi.
    simdi 2k'lik hp sclerinden kar yapabilirsin bence
    uzun sure pazarda kalacaksan sw sclerdende kar yapabilirsin
  • GM eventte 3200 yükle 9999/9999 hp mp pot gelir + Saç değiştirme sc.(50m).
    Dısc.premium çek 9,10 GB ye rahatlıkla satarsın.
    geri kalan cash ilede walkyri vs. alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhEmrah -- 6 Ağustos 2010; 9:09:30 >
  • Valkriye Armor ve Helmet 1.5 gb 1.5 gb = 3 gb
  • disc premium alıp satmanı tavsiye ediyorum..
  • Discmi daha hızlı çekilir exp premi ?
  • bende kararsızım aslına bakarsanız ?
    3200 cash yüklü charımda ne alacağıma şaşırıyorum
  • 9600 casha ne alabilirim 1 haftada satılırsa iyi olur , söledikleriniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.