< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eldezenfektani -- 11 Mart 2023; 22:43:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
zaten bir işe yaramıyordu. bişey soruyorum, biz göremiyoruz arayın diyordu
-
Denendi öğrenmek istedigin bisi varsa yazabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kampanyası vardı arkadaşlar iade falan almış millet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceden Passolig kartı almışsanız onunla alakalı. Passolig kartı alanlar otomatikman Nkolaylı oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 12 Mart 2023; 14:48:13 > -
uygulamaya 500 yatırana 50 iade kampanyası vardı
-
Kredi kartı kampanyalarından ne sayıyor arkadaşlar marketmi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Kartı kendi banka uygulamanızdan banka kartı ilgili ayarlarından masterpass'a ekle diyebilirsiniz.
Kassa gibi cüzdanlara da yükleme yaparken masterpass'a kaydet seçeneği var. Ya da direkt masterpastürkiye hesabınıza girerek ekleyebilirsiniz.
-
evet hocam, hem kassa'dan ekleme yapmış, hem de direkt masterpass'ten de kart eklemiştim ayrı ayrı. masterpass'e kart eklemede bir sorun yok. bu hadi uygulamasında, kart ile para yükleme aşamasında böyle bir hata veriyor ama ısrarla kaç gündür.
-
üstad masterpass in sitesinden şifremi unuttuma girip hemen orada alt kısımda hesabı silme adımı var , telefon no girip gelen şifreyi yazıp hesabı silin masterpass den
sonra hadi ye tekrar eklemeyi deneyin
-
-
Sadece bu uygulama değil ki, ben hiçbir uygulamada Canlı Destek'in bir işe yaradığını görmedim.
-
-
Bu kampanya sadece isimsiz hadi kartını 5₺ ücretle A101’den alanlar için. Yani kart ücretini iade ediyor. İsimli özel kart isteyenler için geçerli değil.
Hadi hesabımı blokelemiş daha 2 kez işlem yaptım sadece saçmalık içerdeki parayı kurtarırım inşallah
hesabi mi yoksa karti mi? 2 islemden sonra benim karti da bloke etmislerdi, 850li numarayi arayinca biraz sonra aciyorlar
-
Hesabı bloke etmişler mh ni aramıştım sistemsel sorun dediler 2 günde açıldı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X