Şimdi Ara

HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
969
Cevap
120
Favori
135.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shutterbug

Bana-da biraz limit vermişlerdi. Bir süre kullandım. Param'a yükleme yaparken baktım ki canının istemediği yerde çalışmıyor kart.

Böyle bankacılık olmaz diyerek aradım iptal ettirdim.

Müşteri hizmetleri kart aidatsız dedi. Aidatsız kart çok dedim. Zaten ben banka benden ne kadar aidat alıyor diye değil banka bana ne kadar kazandırıyor diye bakarım dedim.

Bana kendi firmalarındaki %10 iadeden bahsetti. Ben de dedim oralara işim düşmüyor ayda yılda bir işim düşecek de yüzde 10 alacağım diye taşıyamam kartı dedim.

Limitinizden olmayın dedi. Bende kart çok limite ihtiyacım da yok dedim. En son temsilci pes etti kapattı. Ben de sonra getirfinans'dan alamadığım kartı aldım. İptal ettiğim daha iyi oldu yani.

Kendi şirketlerinde vs A101'de bile taksit yapmayan çöp bir kart.

Bence bu dönemde kart limit düşümü/iptal yapmak çok riskli bir kez düştüm o hataya Akbank için hem Akbank limit vermedi hem de Ziraat kartından olmuştum ama hadi kredi kartı ile ilgili dediklerinize katılıyorum tamamen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Can851 kullanıcısına yanıt

İnsan az da olsa işine yarayan bir kartın limitini böyle bir dönemde asla düşürmemeli.

Akbank, Ziraat gibi bankalar çoğu yerde taksit yapar, puan verir.

Bu Hadi kart çıkalı yanlış hatırlamıyorsam bir sene oldu.

Şu an A101 ekstra üzerinde faizsiz taksit Axess-World-Maximum-Bankkart-Bonus ve Paraf kartlara var.

Bir yıl geçmesine rağmen bir banka kendi oluşumu bir firmaya taksit ve puan kampanyası yapmıyorsa o bankadan bir cacık olmaz.

Katılım tarafındaki bankalardan puan anlamında bir şey beklemeyin.

Eğer birisi illa katılım bankasından kart alacaksa tercihi Kuveyttürk olmadı. Onların da kampanyaları şahane değil de en azından hepsiburada, pazarama gibi yerlerde en uzun taksitleri onlar yapıyor, eğitim sağlık faizsiz taksit var ve ara sıra puan kampanyaları oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 20 Ocak 2025; 17:18:33 >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

Özelliklerini hiç bilmeden A101'deyken tezgah kurmuşlar, oradan aldım. Taksit vardır diye tahmin etmiştim. Eğer yoksa çok saçmaymış. Henüz yeni sayılabilecek bir kart olduğu için biraz bekleyeceğim. Belki kampanyalar yaparlar. Zaten limit de 10.000 TL. Otomatik limit yükseltimini de kapattım. 10 bin limitin bir zararı olmaz herhalde?

• 17 Ocak uygulama güncellemesinde sorun var galiba; açılmıyor.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

neresi acilmiyor? bende herhangi bir sorun cikmadi. banka, kredi karti vs kismini normal kullaniyorum uygulamada

• wolkien kullanıcısına yanıt

Son sürümü yüklediniz mi? Bende tıklayınca açılmıyor; Hadi yazısı çıkıp Google Play'e geçiyor.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    evet son sürüm. herhangi bir sorun yok. önbelleği temizleyip deneyin belki düzelir. bazı uygulamalarda işe yarıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende açılmıyor; ön beelleği temizledim, telefonu formatladım, silip yeniden kurdum aynı. Başkalarında da aynı sorun olmuş galiba.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.