Şimdi Ara

HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
981
Cevap
122
Favori
137.730
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hadi Kart'a taksit yok.

Taksit yapılan kartlar.

HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101]

Hadi veresiye koşullarını sormanız gerekir.

• a101 çeklerini kasada değil de online test edebileceğim bir yer var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hadi'den Koton alışverişinde 500 TL indirim.

Hadi Kredi Kartı'nla Koton web sitesi ya da mobil uygulamasından yapacağın 2000 TL ve üzeri alışverişine

500 TL indirim.

Son gün 15 Ocak.

• quote:

Orijinalden alıntı: HesaplıBilgi

Hadi'den Koton alışverişinde 500 TL indirim.

Hadi Kredi Kartı'nla Koton web sitesi ya da mobil uygulamasından yapacağın 2000 TL ve üzeri alışverişine

500 TL indirim.

Son gün 15 Ocak.

Hadi kampanyası değil bu. Mastercard kampanyası:)

Kampanya yapmadan kendilerine pay çıkarmayı pek seviyorlar.

• operatör değişikliği sonrası sim kart bloke oldu uygulamaya girmiyor, müşteri hizmetleri sıfır hiçbir vasıfları yok, şikayetvarda milyon tane aynı problemi yaşayan insan var kimse bir çözüm bulamamış, bu ne saçma sapan bir şeydir arkadaş madem yetkin vasfın yok ne demeye ödeme aracı çıkarıyorsun, a101'den de bu beklenirdi zaten bizde hata var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DexterFringe D kullanıcısına yanıt

Şikayetinizde haklısınız. TOM özelimde değil genel olarak.

Not: Ben de sim kart değiştirdim ama hiç sim bloke uyarısı vermedi bende şaşırmıştım ozaman.

• DexterFringe D kullanıcısına yanıt

Merhabalar. Ben de aynı şekilde sim değişikliği yaptım 0 850 399 3636 bu numarayı arayın hemen kaldırıyorlar blokeyi. Sorunsuz bir sekilde kullanabiliyorum şu anda

• geri dönüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

bugün uygulama açılış sayfasında sim kart bloke kaldırma ekranı geldi, hadi fiziksel kart son 4 hanesi, kart şifresi ve sms onayı ile sim blokesi kalktı, buradaki şikayetleri okuyup mu düzelttiler yada böyle bir özellik vardı da 3 gün sonra mı belirdi ekranda bilmiyorum ama sorun düzeldi bir şekilde. umarım daha profesyonel bir şekilde insanları yormadan devam ederler bundan sonra.

• Hadir uygulamasına/karta A101 kasalarında (banka kartımla veya kredi kartımla) QR ödeme yapılarak bakiye yüklenebiliyor mu arkadaşlar? Bu uygulamadan kesinti masraf alınıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 2 Ocak 2025; 12:11:44 >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

Teb bonus var, kampanyalar kısmında çıkmıyor. Alışveriş yapsak yararlanıp yararlanamayacağımız şüpheli sanırım.

• keukuat kullanıcısına yanıt

Garanti'nin sayfasında kampanya katılım gerekmemektedir yazıyor.

Tüm Mastercard'larla geçer.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Ödeme ekranında mastercard'a giriş yapıyoruz, orada kartı seçince sipariş detayında -500 TL çıkıyor. Burda yapmamız gerekiyor, yoksa karta iade gelmiyor çözdüm :)

Eski mesaj: (Hocam sizde ödeme adımında anında 500 TL düşüyor mu? Vakıfbank bankomat ile sipariş verdim tutar kesildi "işlem anında iade" diyordu ama düşmedi, gelen parada yok henüz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keukuat -- 2 Ocak 2025; 17:16:49 >
  • Merhabalar, hadi vadeli hesapları kullananların var mı? Kar payi oranları iyi gibi gözüküyor özellikle diğer katılım bankalarına göre 3 günlük ve 32 günlük hesapta.

• quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

Hadir uygulamasına/karta A101 kasalarında (banka kartımla veya kredi kartımla) QR ödeme yapılarak bakiye yüklenebiliyor mu arkadaşlar? Bu uygulamadan kesinti masraf alınıyor mu?

Migrosta olmuyor A101i bilmiyorum.

• sadbul S kullanıcısına yanıt

bilen yok mu ağalar? a101 hadi hesabına a101 kasalarından para yüklerken postan qr kod okutarak bankamızdan para yatırabiliyor muyuz?

yoksa illa nakit para ile mi yükleniyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

bilen yok mu ağalar? a101 hadi hesabına a101 kasalarından para yüklerken postan qr kod okutarak bankamızdan para yatırabiliyor muyuz?

yoksa illa nakit para ile mi yükleniyor?

A101'e gidip sordum sadece nakit ile yükleme yapılıyor

• Arkadaşlar, Hadi'nin kredi kartı otomatik limit artırımı seçeneğini açalım mı? Hadi kredi kartının limiti artarsa, diğer bankaların limitlerini olumsuz etkiler mi?

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Kredi kartı bir işe yaramıyor ki. Limitin olsa ne yazar?

Taksit yok, kampanya yok. Limit olsa ne yapacaksınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Kredi kartı bir işe yaramıyor ki. Limitin olsa ne yazar?

Taksit yok, kampanya yok. Limit olsa ne yapacaksınız?

Aynen öyle hocam benim 30k oldu kapatmaya kıyamıyorum 😀 limit boşa gitmesin diye yoksa hakikaten de hiçbir özelliği yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Bana-da biraz limit vermişlerdi. Bir süre kullandım. Param'a yükleme yaparken baktım ki canının istemediği yerde çalışmıyor kart.

Böyle bankacılık olmaz diyerek aradım iptal ettirdim.

Müşteri hizmetleri kart aidatsız dedi. Aidatsız kart çok dedim. Zaten ben banka benden ne kadar aidat alıyor diye değil banka bana ne kadar kazandırıyor diye bakarım dedim.

Bana kendi firmalarındaki %10 iadeden bahsetti. Ben de dedim oralara işim düşmüyor ayda yılda bir işim düşecek de yüzde 10 alacağım diye taşıyamam kartı dedim.

Limitinizden olmayın dedi. Bende kart çok limite ihtiyacım da yok dedim. En son temsilci pes etti kapattı. Ben de sonra getirfinans'dan alamadığım kartı aldım. İptal ettiğim daha iyi oldu yani.

Kendi şirketlerinde vs A101'de bile taksit yapmayan çöp bir kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 20 Ocak 2025; 16:50:56 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.