Şimdi Ara

HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
117
Favori
131.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Doğrudurr hocam. Ben sadece a101+ plus için kullanıyordum arada. Yolları açık olsun, A101 i banka kampanyaları ile kullanmaya devam ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barracuda357 B kullanıcısına yanıt
    aynen plus kampanyaları iyi oluyordu.Şimdi aylık 5 tl vericem de bana ne faydası olacak?Görüşlerinden dolayı da kredi kartlarında güzel kampanyalar olacağını da sanmıyorum.Kapatmanın vakti gelmiş.Nasıl kapatabiliriz acaba 🙄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt

Hadi uygulamasında müşteri hizmetleri numarası yazıyordur hocam. Oradan kapatılabilir. Benim içinde biraz bakiye vardı. Şok cüzdan, vpay, nays a atayım dedim kart ayarları alışverişe açık olmasına rağmen yetki sınırlı gibi hata verdi. Malüm atm ler de 50 TL den az vermiyor. 50 ye tamamlayıp bakiyeyi sıfırlarım. Kapatır geçerim.

• Çok garipler gerçekten. Kafalarına göre limitlerle oynuyorlar. 15.000 veresiye limit 40.000 de diğer limitim vardı şimdi ikisini de 10 ar bine düşürmüşler. Halbuki daha ne alışveriş yaptım ne de limit kullandım.

• barracuda357 B kullanıcısına yanıt

Hadi kartla o tür işlemler yapmak yasak.

Nakit çekim olarak görüyor sistem.

• xakiran X kullanıcısına yanıt
    Kuruşuna kadar alırlar kardeşim sen canını sıkma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sen yeterki borclan bak o parayı nasıl alıyorlar :) Bu arada devlet onaylı banka sırf bol keseden kredi ya da kredi kartı tanımlıyor diye nasıl yasal olmayan iş yapiyor onu anlamadim?

Sana krediyi sağda solda kullan yatırım amacı yap diye vermiyor hocam. Kendi bünyesi altında A101 veya English home mağazasında kullanabiliyorsun. Öyle herkese de vermiyor çevremde bir sürü alamayan kişi var

20 bin TL limit al bu parayı istediğin yerde harca değil yani ihtiyaç kredisi gibi bir şey değil bu o yüzden maaş gelir dökümü vs istenmiyor bu verilen limitin BDDK tarafında karşılığı Hazır Limit olarak geçer aynı durum Turkcell gibi operatörlerinde değişen tutarlarda hazır limitleri var bu limitle telefon faturana yansıtıp alışveriş yapabilirsin ve ya paycell kartına aktarıp alışveriş yapabilirsin. Yani demek istediğim sana verilen 20 bin tl a101 veya englishome gibi mağazalarda kullanılan hazır limittir aynı şekilde migrosunda bu şekilde hazır limiti var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Burada bir bankayı kanunsuz işler yapmakla itham etmek suçtur.

Benden söylemesi. Başınıza iş açarsınız.

• 20k limit var english home ne alıp parayı nakite çevirebilirsin yada a101 taksitle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar kredi kartına başvurabilmek için illa görüntülü görüşme yapmamız mı gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: kronik10.5

arkadaşlar kredi kartına başvurabilmek için illa görüntülü görüşme yapmamız mı gerekiyor?
    Artık banka oldular. Önce müşteri ol sonra başvur.

• EnesTürkyılmaz RY2BO E kullanıcısına yanıt

Son ödeme tarihim yarin bugün karti 2 kere sorunsuz sekilde kullandim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 25 Ağustos 2024; 19:44:50 >
  • Kartı Param'da bir deneyeyim dedim. Gerçekten dedikleri gibiymiş. "Karta izin verilmeyen işlem" diyor.

Bu kartta yüksek limit taşımak limit işgali. Kredi skoru artırmak için almak geçerli tek neden olabilir sanırım.

Katılım bankacılığı yapıp da düzenli olarak cazip kampanyalar sunan görmedim. Kendi markalarında bile taksit yapmaya başlamadılarsa kartta bir gelecek görmüyorum.

• Selam arkadaşlar hadi kredi kartı nerelerde kullanılıyor ? Gündelik market alışverişleri,yeme,içme gibi yerlerde ödemelerde sorun oluyor mu? Şikayetvar sitesinde bir çok müşteri kartın bir çok işletmede geçersiz olduğundan bahsetmiş

Mesela tekel bayi,ufak bakkal,market gibi yerlerde ödeme yapilamadigi doğru mu?

Sahibinden,Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerde de geçmiyor sanırım?

Kart limitini nakite cevirmekte imkansız papara,nays vs. Ödeme kuruslarinda da geçersiz sanırım.

Hadi kredi kartı tam olarak nerelerde geçerli ? Güzel bir açıklayıcı bilgilendirme yaparsanız hepimizin faydasına olur.
    Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.