Şimdi Ara

HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
119
Favori
133.089
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu an uygulamada güncel oran %52,50, kar paylaşım oranı %87,50 olarak gösteriyor. Ayrıca vadeli hesapların 1 gün valörlü olarak açılacağı belirtilmiş. Benim sorum şu. Bu %52,50 vergi hariç net mi, yoksa 0,5250x0,8750=0,4594 bu oran mı geçerli olacak? Yani stopaj vergisi ve BSMV çıkarılmadanki oran %52,50 mi, %45,94 mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E006 E kullanıcısına yanıt

Merhabalar ben aldım hocam geçen gün tesadüfen A101 reklamlarında görmüştüm basvurayim ne kaybederim ki dedim. 90.000 kredi kartı limiti verdi 15.000 veresiye limit 40.000 de kredi limiti verdi. Puanım da düşük çünkü 7-8 ay once icram vardı kapattım ama kara listede olduğum için hiçbir banka kredi kredi kartı ya da ek hesap tarzı şeyler vermiyordu.

• Hadi kredi kartinda extre kesilmeden ödeme yapilamiyormu.

• valla bunlar çok değişik.

işsize,icralığa vs herkese deli gibi limit basıyorlar.

bize yok. çok garip bir değerlendirmeleri var.

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Öğrenci olarak seçtiyseniz durumunuzu maxımun 2000 tl verirler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EnesTürkyılmaz RY2BO E kullanıcısına yanıt

yok hocam ne öğrencisi :)

Size ne kadar verdi düzenli kullandıkça limit arttırımı talebinde bulunursanız artar bence

hiç vermiyor :)

5-6 icra dosyası olan arkadaşıma 10k verdi.

işsiz güçsüz bir arkadaşıma 50k verdi.

O zaman kafasına göre dağıtıyor diyebilir miyiz :)

buna eminim ama kanıtlayamıyorum :)

• Bende bi türlü kredi kartı başvurusu ilerlemiyor. Hep hata çıkıyor şu anda yapamıyoruz diye benzer bir şey oldu mu onaylananlar için?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 70 bin limitli kredi kartı verdi bunlar bana. Kredi kartından ziyade bir charge card gibi şu an, Amerika'daki gibi ay sonu bütün ekstreyi kapatıyorsunuz ama tek farkı bir limitinin olması, onlarda limit yok. Belki yarın bir gün Bonus vs. gibi bir programa kaydolurlar da iş görür. Taksit mevzusu da bence para hacmi yaratamadıkları için yok şu an, yoksa İyzico gibi büyük ödeme aracılarını davet edip işyeri hesabı sağlamak zor olmasa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xbkt -- 4 Ağustos 2024; 0:10:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0xbkt

70 bin limitli kredi kartı verdi bunlar bana. Kredi kartından ziyade bir charge card gibi şu an, Amerika'daki gibi ay sonu bütün ekstreyi kapatıyorsunuz ama tek farkı bir limitinin olması, onlarda limit yok. Belki yarın bir gün Bonus vs. gibi bir programa kaydolurlar da iş görür. Taksit mevzusu da bence para hacmi yaratamadıkları için yok şu an, yoksa İyzico gibi büyük ödeme aracılarını davet edip işyeri hesabı sağlamak zor olmasa gerek.

Hadi kredi kartında asgari ödeme seçeneği de var yalnız onun dışında ekstreden önce ne harcama yapılırsa yapılsın ödeme yapılamıyor illa ekstre kesilecek

• Bana da 90.000 TL limitli kredi kartı verdiler ama acaba her yerde kullanabilir miyiz? Sonra işin ucunda rezil olmak da var 😃

• chevanton kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen bir aydır Hadi kredi kartı kullanıyorum. Bugün sabah markette iki kez denememe rağmen pos cihazında banka ile görüşünüz uyarısı verdi ve Ödeme yapamadım; banka ile görüşmemde kredi kartımın borcunun tamamının ödenmesi durumunda kartımın tekrar kullanıma açılacağı bilgisi verildi, ancak işin ilginç yanı şu ki kartımın son ödeme tarihi yarın, o zaman dedim Yarın bir gün siz kartın hesap kesim tarihi gelmeden, son ödeme tarihi gelmeden, yarın bir gün yine kafanıza göre kartı kullanımı kapatabilir misiniz dedim "Evet" dediler🙃
    Yani Siz siz olun tek kart olarak Hadi kredi kartına asla güvenmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alsancakweb -- 4 Ağustos 2024; 13:51:56 >
  • Alsancakweb A kullanıcısına yanıt

Hocam kredi kartını hangi sektörlerde kullandınız rica etsem paylaşabilir misiniz özel değilse? Şikayetvarda hiçbir yerde kullanamayan bir sürü insan var bol keseden limit dagitmakla olmuyor sanırım bu iş. Bana da 90.000 limit verdiler ama bunlara güvenerek yola cikilmayacak anlaşılan :) Ayrıca asgari ödeme diye bir olay var borcun tamamını ödemek de neymiş ne kadar saçma

Faizsiz bankacılık yapıp da asgari ödeme kabul etmeyen kurumlar var.

Mesela Kuveyt Türk. Eğer borcu ödemezseniz hesabınızda bulunan fonu, doları, altını size sormadan otomatik satıp borcu alırlar :)

File markette, normal pos cihazında 😁

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Hocam burada sıkıntı şu ;benim hala 24 bin lira kart limitim olmasına rağmen ve son ödeme tarihi Yarın olmasına rağmen, limit aşımı diyerek 300 TL'lik alışveriş yapmama izin vermedi.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Vay be bir yasima daha girdim bilmiyordum ogrendigim iyi oldu hocam 😃

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.