Şimdi Ara

HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
117
Favori
131.694
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chevanton

Vay be bir yasima daha girdim bilmiyordum ogrendigim iyi oldu hocam 😃

Hadi'de asgari ödeme varmış lakin. Yukarıda Can yazmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asgari ödeme ve istediğin tutarda ödeme var arkadaşlar son ödeme tarihinden bir gün önce uygulamada gözüküyor.kredi kartı borcunu önceden ödemek isteyenler ATM üzerinden önceden ödeme yapabilir Limiti düşük olan arkadaşlar borçlarını zamanında ve gecikmeden öderse limit arttırma talebinde bulup olumlu dönüş alabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yarın bir otobüs bileti almayı deneyeceğim bakalım kredi kartiyla. Olumlu olumsuz bilgilendiririm sizi arkadaslar. Malum kullanamayan sikayetvara konu açan bir suru insan var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnesTürkyılmaz RY2BO E kullanıcısına yanıt

Kredi karti borcunu önceden atmeden nasil ödüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 5 Ağustos 2024; 8:5:22 >
  • victorybicer V kullanıcısına yanıt
    Atm ye takıyorsunuz borç ödeme ekranından ilerlersiniz

• Telefon değiştirdim ancak uygulamaya giriş yapamıyorum ayni sorunu yaşayan oldu mu aranızda arkadaşlar? Numara değil bu arada telefonun kendisini değiştirdim. Eski telefonla giriş yapabiliyorum ama yeni telefon hata veriyor sürekli

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler. Yüksek limit teklifi için almayı düşünüyorum ama şimdilik pek işe yarayacak gibi görünmüyor. En azından A101'de taksit yapsaydı iyi olurdu.

• Hicbir bankaya kisiye borcum yok bir kere kredi karti almistim yillar once hic kullanmadim iptal etmistim simdide hadiye basvurdum 2000tl limit verdi.sasirdim acikcasi bu zamanda 2000tl limitmi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 7 Ağustos 2024; 19:39:1 >
  • Hiç kredi kartı olmayan adamın kredi skoru oluşmaz.

Normal sonuç.

Kampanyası olmayan kartla uğraşacağınıza gelir belgesi ile başvurarak Garanti ya da Maximum gibi bir kart alın daha iyi.

• Kredi kartı fis çıktı arkadaşlar. Otobüs bileti almaya kalktim alamadim alışveriş yapmaya kalktım yapamadım ne işe yarayacak bu kart anlamadim. 90.000 limiti boşuna verdiler herhalde

• chevanton kullanıcısına yanıt
    Son ödeme tarihinden bir gün önce almaya çalıştıysanız borcunuzun hepsini ödemeniz gerekiyor kartınızı kullanabilmek için

Neden bu şekilde, ya da normal kredi kartı gibi değil mi yani? detay bilgi verebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gadget46 G kullanıcısına yanıt
    Tom Bank bol keseden herkese limit dağıtıp kart verdiği için bir nevi önlem amacıyla kredi kartı borçlarının son ödeme tarihinden önce ödenmesini istiyor eğer bir gün önceden veya daha önceden ödeme yapmazsanız kartınıza alışveriş için izin vermiyorlar tabii bu politika ilerleyen zamanda belki değişebilir

Açıklamanız için teşekkürler. İlk defa böyle birşey görüyorum. Diğer katılım bankalari da mı böyle çalışıyor bilmiyorum ama can sıkıcı bir durum. Son ödeme tarihinin gelmemesi, mantık olarak hala ödemek için zaman olduğunu gösterir. 1-2 gün bile olsa öncesinde ödenmiş olmasını istemek de ne bileyim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hh extre kesilmeden ödeme yapamazsiniz demisti.zeten uygulamadan kart borcu öde diye bir menü yok extre kesilince odeme menüsü geliyormus

• victorybicer V kullanıcısına yanıt
    Son ödeme tarihinden bir gün önce uygulamada gözüküyor ödeme seçeneği

• A101+ kapatıldı, hadi kart felan aldık yararlanmak için. Arada kullanıyordum. Şimdi böyle bir madde eklemişler
    Tüm elektronik para ve fon kazandırma işlemleri T.O.M. Bank tarafından gerçekleştirilir. • Nakit para iaden Hadi hesabına yüklenmeden, herhangi bir şekilde kullanamaz, aktaramaz veya nakde çeviremezsin. • Nakit para iaden, aynı telefon numarası ile Hadi mobil uygulaması üzerinden T.O.M. Bank müşterisi olman ve Hadi üzerinden A101 ve Hadi hesaplarını eşleştirmen halinde otomatik olarak Hadi hesabına yüklenir. • Nakit para iadenin Hadi hesabına yüklenmesi için, son nakit para iadesini kazanma tarihinden itibaren en geç 7 (yedi) gün içinde, A101 Hadi'ye kaydolduğun telefon numaran ile Hadi mobil uygulaması üzerinden T.O.M. Bank müşterisi olman gerekir. Aksi halde nakit para iadelerinin tamamı silinir. • Hadi mobil uygulaması üzerinden T.O.M. Bank müşterisi olmadığın durumda en fazla 500 (beş yüz) Türk Lirası değerinde nakit para iadesi kazanabilirsin. •
    A101+ kampanyalarına da Tom bank müşterisi olmadan katılayamacağız anlaşılan. Tom ban felan açmam, düzeltmezlerse hadiyi ararım kapatır geçerim. Ne bu yae

Borcun tamamını ödetmeye çalışmak çok saçma değil mi hocam? Asgari ödeme niye var o halde. Ayrıca ben otobüs bileti almaya kalktığımda kredi kartını hiç kullanmamıştım ilk defa kullanmaya çalıştım. Neyse dün denediğimde bu sefer alabildim bileti borç hemen uygulamaya yansıdı. Bakalım ödeme zamanında sadece asgari ödenebilecek mi yoksa tamamını ödetmeden kullanıma kapatacak mı beraber göreceğiz :)

• a101 interneet sitesinden buzdolabı tv gibi ürünler alsak elektronik sektöründen geçer mi?

• barracuda357 B kullanıcısına yanıt

Papara'nın sektöre girişi ve finansal ve girişimsel anlamda başarısı herkesi o tarafa itti.

Adamlar da ön ödemeli hizmet ile yetinmeyip katılım bakası lisansı aldılar. Bundan daha doğal ne olabilir ki?

Ben A101'den mecbur kalmadıkça alışveriş yapan biri değilim ama marketin düzenli müşterisini banka müşterisi olarak kazanma isteği de son derece anlaşılır.

Bu arada bugün Hadi kredi kartını ilk kez kullandım ve dönem içi hareketlere alışveriş yapılan yerin sektör durumunu yazmaları hoşuma gitti. Bu özellik TEB, Garanti ve Ziraat'te var sadece bildiğim kadarıyla.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.