Şimdi Ara

HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
117
Favori
131.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam cüzdan uygulamarında çalışmıyor,tekel vs.. denemedim.

Hepsiburada , trendyol vs.. sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar.Market , bakkal,lokanta vs.. hiç sıkıntı çıkmadı.

Papara vs.. 'de çalışmıyor.(İyzico ile öde ile çalışıyor.)

• Sağolun hocam cevap icin kartı kullanırken dikkatli olmak lazım galiba. Şikayetvar sitesinde ödeme yaparken kartın bloke olması sorununu yaşayanlar olmuş. Orada ki yorumlar kafamda soru işareti oluşturdu. Adam yemek yemiş hesabı öderken kartın bloke olduğundan bahsetmiş. Yanında başka kart veya nakit olmasa düşeceği durumu düşünmek istemiyorum.
  • HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101]
  • HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101]
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    özetle 25 bin tl 'ye 300 tl falan hediye.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Garanti TAMİ kartla harcama şartı olmadan daha iyi iade alınır.

25000 liraya 210 lira iade.

• Bir kaç gün önce bende de gözüktü bu da buraya yazmaya üşendim o derece kötü ön ödemelileri kullanın daha iyi Netflix ve Spotify (210 TL yapıyor toplam iade) için 25.000 TL harcamaya DEĞMEZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 11 Eylül 2024; 22:15:45 >
  • Az önce a101 de hadi karti elime tutusturdular bende aldım hatta ömür boyu aidatsiz diye 10 bin limitli kredi kartına da başvurduk o da onaylandı.Bu hadı bankami oluyor uygulama da vadeli hesap acilabiliyor mu %55 orandan bahsediyor,oranları nerden görebiliriz, güvenilir mi?hiçbir bilgim yok, vadeli hesap açan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 12 Eylül 2024; 12:17:12 >
  • samil422 S kullanıcısına yanıt

Merhabalar hocam evet Tombank yaklaşık 1 senelik bir banka. Şu an için çok bir cazibesi yok ama ileride kampanya taksit muhabbeti getirirlerse kredi kartının bir anlamı olabilir. Bana da 90.000 limit tanımladılar. Hadi uygulamasını yükleyip oradan görüntülü görüşme ile üyeliğini tamamliyorsun kredi kartını adresine yolluyorlar. Hadi veresiye muhabbetleri de var kredi bolumunden basvurursan 2 ay sonra ödemeli veresiye kredileri ve normal ödemeli kredileri de var. Ayrıca dediğin gibi yüzde 55 oranlı vadeli hesap da acabiliyorsun

• chevanton kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevabınız için ,aldık bakalım dursun kenarda belki dediğiniz gibi ilerde bir işe yarar.ama vadeli para koymam şimdilik.

• chevanton kullanıcısına yanıt

Hiö bir tanıtımı yok %55 vadeli hesabın. Gün vadesi şartı var mı yoksa günlük mü?

• nier kullanıcısına yanıt

92 gün

1 gün valorlu

55e varan burut getirisi var çokta mantıkli degil bence tartışılır

• Sözleşme Değişikliği: Son ödeme tarihine kadar kredi kartı borcunuz ödenmezse, Banka nezdindeki maaş ödemesi yapılan hesaplar dahil, TL ve yabancı para cinsinden özel cari hesaplarınızdan, katılma hesaplarınızdan ve yatırım hesaplarınızdaki bakiyeden ekstre borcunuzun tamamı tahsil edilebilecektir

• bugün hadi günlük indirimli ürünü 15'li yumurta 61 liraydı yalnız şöyle bir saçmalık var mağazalarda yumurta indirime girmiş 59 TL, belki fiyat hatası vs... vardır diye hadi üzerinden ödeyelim dedik aynen dedikleri gibi 61 TL oldu, sonra işlemi iptal ettik normal geçtik kasadan 59 TL

buraları takip eden şirket çalışanları varsa saçmalamasınlar lütfen, hadi kullanıp indirimli ürün alacağız derken kazıklanıyoruz resmen
  • DexterFringe D kullanıcısına yanıt

Muhtemelen hadi inditimlerini önceden planliyorla ama son anda bim yumurta fiyatını 59 TL ye çekince onlar da mağaza fiyatlarını 59 TL ye cektiler

• adige73 A kullanıcısına yanıt

doğrudur, yalnız bu indirimleri rakamsal değilde oransal yaparlarsa bu tür saçmalıklar yaşanmaz, "x günü y ürünlerine kasada yüzde 10/15/20 indirim" gibi 👍

• Aradım kartı iptal ettirdim.

Ömür boyu kart ücreti yok emin misiniz diye birkaç defa sordu.

Valla o avantajı sunan zaten çok da dedim ben kampanyalarla yeterince puan kazanabiliyorsam aidatı kafaya takmam zaten dedim.

English Home'da %10 indirim kampanyası var dedi. Valla marka sizin zaten dedim. %10 indirimi başka bankalarla da yakalarım ihtiyaç olursa dedim.

Kart çıkalı kaç zaman olmuş. Taksit ya da puan kampanyası avantajı yok. Kapatın dedim.

Eh zaten ön ödemeli kartlara filan yüklemede karta engel koymuşlar. Ben borcumu gününde ödedikten sonra nerede kullandığımdan size ne yani?

Neyse kalan arkadaşlara başarılar dilerim.

Oluşan boşlukla Getir Finans'tan bir kredi kartı aldım. Maximum'un lazım olduğu yerlerde işimi görür artık.

• Hadi ile EVE mağazalarında alışverişte 150 ₺ ve üzeri alışverişlerde %50+%11 indirime ek, Hadi ile nakit iade fırsatı seni bekliyor. 8-9 Kasım boyunca EVE mağazalarında 150 ₺ ve üzeri alışverişlerde tüm ürünlerde geçerli %50+%11 indirime ek, Hadi ile öde %10 nakit iade kazan! Kampanyaya Essence, Bepanthol ve Geske markalı ürünler dahil değildir.

• Bana hesabını yükselt Hadi veresiye ile A101'de 250 TL alışveriş yap 100 TL kazan kampanyası gelmiş. Düz QR kodla (veresiye kısmından) okutup ödeme mi yapılıyor Hadi Veresiyeyle ödeyeceğim demek lazımsa hiç uğraşmayacağım.
  • Televizyon almak istersek a101 den taksitlendirmesi nasıl oluyor bu hadi denilen zımbırtıyla?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.