Şimdi Ara

HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
119
Favori
133.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sonder7878

Dakika bir gol bir, kk teslim aldıktan sonra ilk defa online işlem deniyorum böyle bir kart bulunamadı diyor. Müşteri hizmetleri aradım "genel sorun var tüm TOM kredi kartlarının şu an online alışveriş kapalı olduğunu yakında açılacağını" söylüyor...
    Ağır sallamış kim dediyse aldığım gibi kullandım online işlemlerde sorunsuz evet üstteki arkadaşın dediği gibi bazı sitelerde sorunlu ama tamamen online alışverişlere kapalı da değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Nasıl bir fırsat gördünüz ki de kartı almaya karar verdiniz?

Meraktan soruyorum. Ortada hiçbir fırsat yok gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Nasıl bir fırsat gördünüz ki de kartı almaya karar verdiniz?

Meraktan soruyorum. Ortada hiçbir fırsat yok gibi geldi bana.

Öylesine başvurdum onaylandı ekstre kesim tarihi de 1 ay sonrası acil ihtiyaç için kullandım kampanya vs için değil yani

• 10k limit verdi

• Alsancakweb A kullanıcısına yanıt

taksit filan cıkıyor mu sitelerde? bi altyapısı yok gibi geldi anlasmalı

• Hayvan gibi bildirim atıyor uygulama, en sonunda kapattım. Hergün reklam bildirimi atmak nedir ya? HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] 

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Anlaşma yok. Kampanya yok.

Boşuna kartı alıp da limit işgal ettirmeyin derim.

İleride belki alınır.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

bende öyle düşünüyorum bonus world filan tarzı bir şey olsaydı en azından işe yarayabilirdi. Taksit ve puan yoksa gerek yok

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Katılım bankalarının en büyüğü sanırım Kuveyt.

Yıllardır sektördeler.

Onların kartının adı sağlam ama kampanyaları pek sağlam sayılmaz. :)

Faizsiz taksit işi yasaklandığına göre buradan kart almak boşuna limit işgali olur.

• A101 iadelerini hesabi yukseltmeden cekmenin bir yolu varmi. Eskiden kendi hesabina yukseltme gerekmeden atabiliyordun. Simdi illa yukseltme yap diyor. Aktif kullanma niyetim yok zaten. Niye yukselteyim ki yani. Sistem sacma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul615 kullanıcısına yanıt
    Fiziksel kart varsa atm'den ücretsiz çekebilirsiniz. (Yükseltmeden yılda 1000 tl'ye kadar çekilebiliyor.) Kart olmadan a101 kasasından da çekilebiliyor sanırım ama hiç denemedim, kasiyerler bilgili mi bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101'de çalışan genç bir kardeşimizin ricası ile aylar önce Hadi üyesi oldum. Uygulamadan kredi kartı teklifi geldi ve teklif edilen limit epey fazla. Bu kart bir işe yarıyor mu? A101 marketlerde Bonus, World ve Axess'e taksit yapıyor ama hep vade farkı ekliyor. Hadi kredi kartı A101 marketlerde elektronik ürünlerde vade farksız taksit yapıyor mu? Web sitesine baktım fakat böyle bir bilgi görmedim. Kredi kartını alırsak ne gibi faydaları var?

Bonus, World, Axess, Enpara gibi birçok kredi kartım var. Hadi kredi kartı işe yarıyor ise teklif edilen yüksek limit sebebiyle alacağım. Kullananlardan yorum alabilirsem iyi olur. Teşekkürler.

• tuxedo kullanıcısına yanıt

Şu an taksit için hiçbir işyeri ile anlaşması yok.

Kendi sitesinde bile taksit yapmıyor.

HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101]
  • Ya acaba bunların yüksek limitli kredi kartını alsak başka banka “Orayı kapatın, bizdekini yükseltelim.” falan der mi? Bunlar bol bol tepeden limit dağıtıyor anladığım kadarıyla, diğer bankalar da limit pintisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xbkt -- 28 Temmuz 2024; 19:6:22 >
  • 0xbkt 0 kullanıcısına yanıt

Gerçekten yüksek limitli kart alabilen var mı? Bankaların alayında kampanyalar çöp zaten. Limiti iyi veriyorlarsa buradan kredi kartı alınır.

• Kredi skoru nispeten düşük olanlar alabildiğini yazmış birkaç yerde. Kampanya ve taksit şu an için yok. Neden "alınır" dediniz ki?

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Kredi notunu yükseltmek için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hadi kredi kartinda extre kesilmeden ödeme yapilamiyormu.

kredi karti bölümünde kredi karti borç odemesi menüsü yok göremedim.
    Extre kesilmeden biraz uygulamadan para atmak istedim denemek icin oyle bir menü yok

Odeyen varsa durumu aciklarmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 29 Temmuz 2024; 22:5:9 >
  • victorybicer V kullanıcısına yanıt
    Ben ödemiştim şimdi kartı kapattım ama bakamıyorum

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.