Şimdi Ara

HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
969
Cevap
120
Favori
135.987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    herhalde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101]
    Hocam ben kimliğimi onayladım a101 kasasında ödeme yapmak istedim referans kodunu yazdılar onay vermedi siz nasıl ödeme yaptınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matsuu

Hocam ben kimliğimi onayladım a101 kasasında ödeme yapmak istedim referans kodunu yazdılar onay vermedi siz nasıl ödeme yaptınız
    Alt ortada QR İşlemleri kısmında veresiye kodu oluştur ve taksitli veresiye QR oluştur çıkması lazım sizde taksitli limit olmadığı için normal veresiye çıkar oluştur dedikten sonra QR kodu ve altta referans kodu çıkar kasiyere ya kodu söylersiniz ya da belli mağazalarda QR okuyucu var oradan kodu okutursunuz ben bu şekilde harcamayı yaptım kodu okuduktan sonra da isim soyisim teyidi yapılıyor ondan sonra size onayı yoluyor sözleşme onayından sonra kasaya düşüyor

• Bende o şekilde yaptım zaten qr kodu oluşturdum orda çıkan referans numarasını kasada yazdı ama bu qr kodu bulunamamıştır dedi 2 3 farklı kodla denedik olmadı

• quote:

Bende o şekilde yaptım zaten qr kodu oluşturdum orda çıkan referans numarasını kasada yazdı ama bu qr kodu bulunamamıştır dedi 2 3 farklı kodla denedik olmadı
    Ya uygulamada ya da o kasada sorun olmuş olabilir büyük ihtimalle çünkü limit az da olsa tanımlanmış ya da acaba size tanımlanan limitten daha fazla mı alışveriş yaptınız tek seferde? Size 400 TL tanımlanmış mesela

• Yanlız şöyle bir şey var ben sabah normalde kimlik doğrulaması hala yapamıyordum diğer arkadaşlar gibi haber vereceğiz diyordu normal hadiden tam onaylı hesaba geçtim kimliğimle daha sonra tekrar veresiye bölümüne girdim girdikten sonra ekrana yazı geldi hadi kimlik doğrulamasını yaptınız veresiye kredi içinde aynı bilgilerle doğrulama yapılsın mı diye bende okeyledim anında doğrulandı kimlik acaba o yüzden mi kullanamıyorum daha zamanı gelmediği için doğruladığımdan mı

• Yok limiti aşma değil hatta deneme amaçlı alışveriş yapmadan deneyelim dedim 5 tl lik bir ürün denedik

• quote:

Yanlız şöyle bir şey var ben sabah normalde kimlik doğrulaması hala yapamıyordum diğer arkadaşlar gibi haber vereceğiz diyordu normal hadiden tam onaylı hesaba geçtim kimliğimle daha sonra tekrar veresiye bölümüne girdim girdikten sonra ekrana yazı geldi hadi kimlik doğrulamasını yaptınız veresiye kredi içinde aynı bilgilerle doğrulama yapılsın mı diye bende okeyledim anında doğrulandı kimlik acaba o yüzden mi kullanamıyorum daha zamanı gelmediği için doğruladığımdan mı
    Hadi versiye açıldı şu anda dediğiniz doğrulama bende de oldu tekrar doğrulamaya gerek yok onaya basın dedi ondan sonra onaylanmıştı bende annemde açıldı dediğim gibi hatta kullandım bile ama halen açılmayan arkadaşlar da vardı konuda gördüm

• İşte benimde açılmamıştı sabah denedim hala açık değildi 5 dakika sonra hadi veresiye değilde normal hadiden tam onaylı hesaba geçtim ondan sonra tekrar hadi veresiyeye geçtim hadi kimlik onayınızı yaptınız hadi veresiyeyide aynı bilglerle doğrulayabilirsiniz dedi öyle doğrulandı yani demek istediğim 5 dakika önce olmuyordu hadiyi onaylayınca hadi veresiyeyide aynı bilgilerle otomatik onayladım acaba daha zamanı gelmeden onaylanms olduğu için mi olmuyor diye düşündüm

• HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101]
    Şöylede bir şey var ana sayfada gözüken limit kredilerim kısmında gözükmüyor

• quote:

Şöylede bir şey var ana sayfada gözüken limit kredilerim kısmında gözükmüyor
    İlk resimdeki olay kullanıldığı zaman gözüküyor bende de şu anda kullanmış olduğum kredi gözüküyor kapalı kredilerim şeklinde siz hiç kullanmadığınız için boş gözükmesi normal

• Anladım son olarak siz ödemeyi yaparken kasada QR kod mu okuttular yoksa referans numarası girerek mi ödemeyi aldılar ona göre başka mağazaya gideceğim yarın

• quote:

Anladım son olarak siz ödemeyi yaparken kasada QR kod mu okuttular yoksa referans numarası girerek mi ödemeyi aldılar ona göre başka mağazaya gideceğim yarın
    Referans istedi ben QR okuttum ürünler geçtikten sonra

• Bendende referans istedi 3 4 kez denedik farklı referans numaralarını kabul etmedi o zaman yarın QR kod okutabilen a101 mağazası bulmam lazım

• Hadi kart düne kadar 5 TL idi bugün sordum 20 TL olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfamet

Hadi kart düne kadar 5 TL idi bugün sordum 20 TL olmuş
    Çok acil değil ise uygulamadan isteyin bedava halen 👍

• Sağolun hocam sipariş verdik

• quote:

Orijinalden alıntı: alfamet

Sağolun hocam sipariş verdik

Rica ederim

• Kredi kartı ile para yukledigimizde paraf in kampanyası var market kampanyası hadi yi kampanya dahil ediyor mu bilginiz var mi

• alfamet A kullanıcısına yanıt
    Saymaz hocam.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.