Ekran bile açılmıyor. Müşteri temsilcisini arıyorum yarım saattir gelecek. Daha ilk günü böyle sorunlar olabilir diyorum ama üyelik açtığımıza pişman ettirecek gibi duruyor |
Bildirim
Ekran bile açılmıyor. Müşteri temsilcisini arıyorum yarım saattir gelecek. Daha ilk günü böyle sorunlar olabilir diyorum ama üyelik açtığımıza pişman ettirecek gibi duruyor |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Birleşik yazıp gönderdim geldi |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aynı durumdayım müşteri Hizmetleriyle görüştüm ilerleyen saatlerde deneyin sanki sorun çözülecek. Entegrasyon sorunu var.Kart bilgilerini girip ilerlediğimizde işlem sanal posa iletilemiyor. 3d şifresi gelmemesi sanırım bundan kaynaklı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende aynı hatayı alıyorum maalesef, sizde sorun çözüldü mü? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 1 Mart 2023; 16:45:24 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende şimdi yaptım ve oldu 👍☺️ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de aynı sorunu yaşayıp durdum sonra burda arkadaşların yazdığını görünce ibana aktardım ☺️ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |