Şimdi Ara

Hadi bakıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfakili -- 27 Eylül 2021; 22:44:14 >

• Sil at kafandan yapacak bir şey yok seni sileni neden düşünürsünkü benimde 4 yıllık ilişkim bitti elden bir şey gelmez.
  • Kadın milletine bu kadar değer vermeyin. Değer verirsen değersizleşirsin. Ah vah yaparken o çoktan yolunu çizmiş olur haberin olsun hocam. Her şey tecrübe bazen acı bazen tatlı sıkma canını sende kendi yoluna bak zamana bırak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı kadın milletini sallamayın. hemen başka bir hatun bul. boşver.
  • Hadi bakıyım
  • 'İlişkimiz ilk yıllarında ben hiç sadık biri değildim, onu aldattım' Sonrasını okumadım hak etmissindir umarım.
  • Olmuyorsa olmuyordur, benim de 3 yıllık ilişkim bitti, kabullenmesi zor olsa da kendini tedavi etmen gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baba kilit cümleyi kendin söylemişsin. Aldatmışsın, sadık olmamışsın insan yerine koymamışsın peşinden koşmaya devam etmiş. Ne zaman sen onu sevip bir yerlerini kaldırdın işte o zaman senden sıkıldı çekip gitti.

Yaranamazsın ihtiyar tekrar boynuzlamadıkça köpek muamelesi yapmadıkça

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfakili -- 27 Eylül 2021; 22:44:39 >
  • 'ben napacam şimdi sensiz hiç hayalim yok ölürüm diyordu'

Aynı cümleyi sevgilime kuruyordum. Onsuz yaşamayacağımı düşünüyordum ki bunun doğrultusunda kaç kere ölmek istedim kaç kere hastanelik oldum. Sürekli kırıldım sürekli terkedildim. O beni onsuzluğa öyle bir alıştırdı ki kalbimi kıra kıra hayalsiz kalacak olsam da geleceksiz kalacak olsam da kabullendim gitmesini. Artık ölmem gittiğinde. Acımı çeker sessizce beklerim unutmayı.
    Sen de üzmüşsün kızı belli ki. İçine atmış da atmış sonunda böyle patlamış. Git özür dile. Emin ol o da özlüyordur
  • Guest-865FDA821 G kullanıcısına yanıt
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfakili -- 27 Eylül 2021; 22:45:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.